Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den. Zateplujeme dum a dnes sem syna(10m) načapala jak snědl kousek polystyrenu:-(.Hned sem mu strčila prsty do krku že si myslím že vše vyzvracel a nebo určitě skoro vše. Hrozí něco pokud né?
Strašně se stydim. Vždycky sem říkala že mě se nic takového stát nemuže, běžim pro poštu a dítě se tim cpe:-(
Já bych řekla, že ne, že polystyren projde v nezměněné formě
můj laický názor, co asi nemá váhu, nevím, zkus jen zavolat na pohotovost, co ti řeknou ![]()
@Kamča.dalmatinka. To vykadi, ne?
nerekla bych, ze to je nejak jedovaty..
Kami, ze si delas p.del?
Hele nestresuj, jak to byl velkej kousek? podle me to vyjde samo
![]()
Já bych se toho taky nebála, polystyren určitě nebude jedovatý a v malé míře neublíží.
Chlap říká, že to normálně vyjde, není to toxický ani jedovatý, takže akorát bude mít nejspíš mezi bobkama tepelnou izolaci ![]()
No na stránkách polystyrenu
píšou že je ekologický ale nekonzumovat. Nikde na netu sem to nenašla kromě králíka co sežral polystyren jsme asi první ![]()
@Seizdra píše:
Chlap říká, že to normálně vyjde, není to toxický ani jedovatý, takže akorát bude mít nejspíš mezi bobkama tepelnou izolaci
tak bude zateplenej ze vnitř ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
No na stránkách polystyrenupíšou že je ekologický ale nekonzumovat. Nikde na netu sem to nenašla kromě králíka co sežral polystyren jsme asi první
hovnajs prvni, jen se tim matky nechvali
Kami fakt bych byla v klidu a stejne mi to neda a musim ti napsat, ze od tebe bych takovej dotaz necekala, me z tebe jebne
![]()
Aspoň se ti neutopí, bude ho to ve vaně nadnášet ![]()
Pardón za blbý vtip, ale taky myslím, že to bude v raním s*aní.
@Kamča.dalmatinka píše:
No na stránkách polystyrenupíšou že je ekologický ale nekonzumovat. Nikde na netu sem to nenašla kromě králíka co sežral polystyren jsme asi první
Si vezmi kolik lidí jí věci, který nejsou primárně ke konzumaci určený…
Neboj ![]()
Malej mi to bastil tak pred tydnem. Zije jen ve vane ho to nadnaselo…
No obsahuje látky, které nejsou pro tělo to nej, ale nejhorší je vdechování spalovaného. Já bych z toho vědu moc nedělala, jestli mu projde traktem jen kousíček, tělo si s tím poradí. Možná bych ho pro svůj klid naládovala černým uhlím a podpořila „práci střev“
![]()
prťata jsou schopná ochutnat kde co… ![]()
@Kamča.dalmatinka neboj, projde to.. není to toxické, žaludeční šťávy to nerozloží, nic se mu nestane ![]()
Jednou jsem koupila racionální chlebík no a ten muj když ho chroupal řekl že to chutná jak polystyren.
Neboj malej bude ok ![]()