Snědl polystyren

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
48576
20.3.13 19:24

snědl polystyren

Dobrý den. Zateplujeme dum a dnes sem syna(10m) načapala jak snědl kousek polystyrenu:-(.Hned sem mu strčila prsty do krku že si myslím že vše vyzvracel a nebo určitě skoro vše. Hrozí něco pokud né?
Strašně se stydim. Vždycky sem říkala že mě se nic takového stát nemuže, běžim pro poštu a dítě se tim cpe:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
20.3.13 19:28

Já bych řekla, že ne, že polystyren projde v nezměněné formě :nevim: můj laický názor, co asi nemá váhu, nevím, zkus jen zavolat na pohotovost, co ti řeknou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.3.13 19:29

@Kamča.dalmatinka. To vykadi, ne? :mrgreen: nerekla bych, ze to je nejak jedovaty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87

Kami, ze si delas p.del? :lol: Hele nestresuj, jak to byl velkej kousek? podle me to vyjde samo ;) ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
926

Já bych se toho taky nebála, polystyren určitě nebude jedovatý a v malé míře neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
20.3.13 19:33

Chlap říká, že to normálně vyjde, není to toxický ani jedovatý, takže akorát bude mít nejspíš mezi bobkama tepelnou izolaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

No na stránkách polystyrenu :mrgreen: píšou že je ekologický ale nekonzumovat. Nikde na netu sem to nenašla kromě králíka co sežral polystyren jsme asi první :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
@Seizdra píše:
Chlap říká, že to normálně vyjde, není to toxický ani jedovatý, takže akorát bude mít nejspíš mezi bobkama tepelnou izolaci :)

tak bude zateplenej ze vnitř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
20.3.13 19:35
@Kamča.dalmatinka píše:
No na stránkách polystyrenu :mrgreen: píšou že je ekologický ale nekonzumovat. Nikde na netu sem to nenašla kromě králíka co sežral polystyren jsme asi první :,(

hovnajs prvni, jen se tim matky nechvali :mrgreen: Kami fakt bych byla v klidu a stejne mi to neda a musim ti napsat, ze od tebe bych takovej dotaz necekala, me z tebe jebne :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
kahaja
20.3.13 19:36

Aspoň se ti neutopí, bude ho to ve vaně nadnášet :mrgreen:
Pardón za blbý vtip, ale taky myslím, že to bude v raním s*aní.

• Citovat
  • Upravit
21848
20.3.13 19:36
@Kamča.dalmatinka píše:
No na stránkách polystyrenu :mrgreen: píšou že je ekologický ale nekonzumovat. Nikde na netu sem to nenašla kromě králíka co sežral polystyren jsme asi první :,(

Si vezmi kolik lidí jí věci, který nejsou primárně ke konzumaci určený… :) Neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
20.3.13 19:37

Malej mi to bastil tak pred tydnem. Zije jen ve vane ho to nadnaselo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.3.13 19:38

No obsahuje látky, které nejsou pro tělo to nej, ale nejhorší je vdechování spalovaného. Já bych z toho vědu moc nedělala, jestli mu projde traktem jen kousíček, tělo si s tím poradí. Možná bych ho pro svůj klid naládovala černým uhlím a podpořila „práci střev“ :lol: :mavam:

prťata jsou schopná ochutnat kde co… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.3.13 19:38

@Kamča.dalmatinka neboj, projde to.. není to toxické, žaludeční šťávy to nerozloží, nic se mu nestane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
20.3.13 19:43

Jednou jsem koupila racionální chlebík no a ten muj když ho chroupal řekl že to chutná jak polystyren. ;) Neboj malej bude ok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák