Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Kamča.dalmatinka my nedávno stavěli skřínku a 13m synátor hodoval na polystyrénu. prošel v pohodě, jen v hovínku měl kuličky a než mi to došlo tak jsem myslela že má snad tasemnici. buď v klidu ![]()
Není to vhodné maličko pro tělo, ale nezabuije ho toa ani se neotráví neboj ![]()
Malej nedávno posvačil kuličkovou modelínu. něco podobného. něco vyblinkal a pak byl zbytek v plínce. tak se neboj, najdeš to tam ![]()
a to jsem hned po něm sáhla at to nejí a stejně si to naládoval do tý pusinky.snad ani nechci vědět, co už všechno snědl
![]()
@blorchi píše:
hovnajs prvni, jen se tim matky nechvaliKami fakt bych byla v klidu a stejne mi to neda a musim ti napsat, ze od tebe bych takovej dotaz necekala, me z tebe jebne
![]()
no já to chtěla dát anonymně, ale nešlo to ![]()
Toxilinka 224919293 Měla by fungovat nepřetržitě. Taky už mi párkrát poradili.
Jsou moc ochotný.
Tak mi to nedalo a volala sem na toxo proto že chlap tu do mě hustil a prý muže být některý mírně jedovatý
.Záleží na značce že ta složka lepení muže být toxická. Mám ho sledovat, nebo dát černé uhlí a kdyby byl silnej prujem ject na pohotovost
@Kamča.dalmatinka píše:
Tak mi to nedalo a volala sem na toxo proto že chlap tu do mě hustil a prý muže být některý mírně jedovatý.Záleží na značce že ta složka lepení muže být toxická. Mám ho sledovat, nebo dát černé uhlí a kdyby byl silnej prujem ject na pohotovost
tak vidíš, myslím si, že to snad bude tuk tuk okej
No mě by to ani nenapadlo že je polystyren něco špatnýho. U prvního sem řešila vše a nic nesnědl, druhej sežere vše co najde a ani nechci vědět kolik má v sobě třeba lega
ale chlap je plašan, div nevolal rychlou
tak mi to pak nedalo ![]()
@Billi píše:
@Kamča.dalmatinka v klidu. Projde. Našla jsem nedávno v plíně. Hlídal táta a ani nepostřehl, že syn posvačil
Malá mi o vánocích taky snědla pár kluček a dekorace dárku kterej si dokonce i sama rozbalila
Vařim a najednou takovej klid, no hned bylo jasný že se něco děje. Vůbec jsem to neřešila a hned k večeru to bylo v plíně, ani mně nenapado nějak plašit, ona od mala sní všechno co najde a ještě ted vše strká do pusiny ![]()
@Petra8a píše:
Toxilinka 224919293 Měla by fungovat nepřetržitě. Taky už mi párkrát poradili.Jsou moc ochotný.
jojo, to je moc dobrá věc. Taky už jsem tam volala 2×. Uložila jsem ten telefon i manželovi do mobilu, člověk nikdy neví
ale polystyren projde, to už ti taky poradily ostatní. Ahoj
Chlap je fakt plašan, a na toxilince tě musej upozornit i na kdeco nepravděpodobnýho, bo tam jsou od toho. Bez ohledu na to, co polystyren obsahuje nebo neobsahuje je především velice stabilní, těžko by ho žaludeční šťávy byly schopný rozložit, na to nejsou dost velký frajerky.
@harpyje chlap je schopnej volat rychlou i když jen někomu teče krev z nosu
.Už sem si na to za ty léta zvykla i když mě rychle stáhne sebou ![]()
Dítě v klidu spí a já ho stejně raději budu sledovat ![]()
@Kamča.dalmatinka
každý máme své úlety.
Já jsem zase chodila kontrolovat dítě jestli dýchá, a jednou se ze spaní tak mlelo, že jsem furt nemohla to srdíčko nahmatat- ty nervy ![]()
@Kamča.dalmatinka v klidu. Projde. Našla jsem nedávno v plíně. Hlídal táta a ani nepostřehl, že syn posvačil