Snědl polystyren

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
20.3.13 22:15
@harpyje píše:
@Kamča.dalmatinka
každý máme své úlety.
Já jsem zase chodila kontrolovat dítě jestli dýchá, a jednou se ze spaní tak mlelo, že jsem furt nemohla to srdíčko nahmatat- ty nervy :mrgreen:
:lol: já mám doma i stetoskop pro tyhle případy :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
20.3.13 22:20

Male budou 4 roky a ja ji chodim kontrolovat tak 3 krat za noc. Pripadam si jak magor.Od roka co nema monitor dechu necitim bezpeci :lol: Asi ve dvou letech snedla pisek.Ani nechci vedet co vse ty deti spapaj :roll: Moje mamka pred dvema lety zacala mit hrozne bolesti bricha. Trvalo dlouho nez na to prisli.Mela ve strevech zlatou nausnici kterou ve 2 letech ztratila a babicka myslela, ze ji nekde spadla.Je o tom clanek v lekarskem casopise. I to se muze stat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.3.13 00:01

@Wennulka teda takovou vzácnost mamka v sobě nosila a ještě tak dlouho. :palec: Tak hlavně že to nakonec dopadlo vcelku dobře. Já se obávám že náš Tomík má v sobě taky ledascos :roll:.To maty ten nic do pusy nevzal a Tom ten se neštítí ničeho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43019
21.3.13 06:12
@harpyje píše:
@Kamča.dalmatinka
každý máme své úlety.
Já jsem zase chodila kontrolovat dítě jestli dýchá, a jednou se ze spaní tak mlelo, že jsem furt nemohla to srdíčko nahmatat- ty nervy :mrgreen:

tys mela strach, ze mu netluce srdce, kdyz se mlelo? :-) :-):-)
dobry, kamaradka taky resila, jestli se ji dite nedusi jidlem, kdyz hlasite rvalo :-) :-) :-)

mimochodem naucte se hmatat tep na zapesti, delam dosti casto, trebas kdyz chci zhodnotit, jak moc je nemocne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
21.3.13 08:05

@Pudloslava - no, to byl důvod proč jsem to sem psala ;) omluvou mi budiž, že jsem v tý době hodně pracovala a bylo to třetí dítko :)
kámoška taky dobrý zásek.

hmm, výše uvedené čilé dítko mi právě nablilo do bot :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák