Sněží :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31278
4.12.11 04:15

tak mě při přečtení názvu diskuse napadlo jen „kristova noho!!“

jako koukat na to z okna, případně vyjet na hory (každoroční silvestr na šumavě je nááádhera, i když letos máme smůlu), tak to jako jo…
ale odhazovat to celou zimu den co den z příjezdovky, aby se člověk vůbec dostal na silnici, mít permanentně mokrý kalhoty až u kolen, protože na 1km vzdálenou zastávku MHD nemáme chodník a jít při krajnici v závěji je tedy opruz, tak když si představím, že to všechno budu letos absolvovat navíc s kočárem, tak si říkám jen…
už zase padaj ty bílý ho*na :mrgreen: :zed: (viz krkonošský deníček)

tady je zatím krásných 5-10 stupňů, na sníh to nevypadá a doufám, že ani nebude, ještě nezačla zima a já už se tak strašně těším na jaro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
4.12.11 04:35

No a vidis to. To ja jsem z toho zas tak unesena,ze se co chvili chodim cucet z okna a nemam spani:-) SNEHU ZDAR,a snehovym frezam tez!:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
4.12.11 08:43
farska píše:
No a vidis to. To ja jsem z toho zas tak unesena,ze se co chvili chodim cucet z okna a nemam spani:-) SNEHU ZDAR,a snehovym frezam tez!:-D

Poslouchej, ty jsi kvůli tomu koukání vůbec jako nešla spát? 8o No ty budeš dneska vypadat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
4.12.11 08:46

Já chci taky sníh :andel:
Už se moc těším na sníh a nejlepší by bylo kdyby napadly 2 metry tak jak to bylo každou zimu, když jsem byla malá - to byla bomba :dance: :dance: :dance:

Nemám ráda, když nasněží, pak do toho zaprší, zmrzne, pak zase nasněží 5 cm a pořád dokola ..... to fakt néééé :cert: :zed:

Dnes u nás hnusně prší - grrrrrr

farska píše:
Pro mně je sníh známka toho, že Vánoce jsou fakt tady :srdce:

Přesně tak :pankac: :pankac: :pankac:

Já už jsem včera koupila krááááásný stromeček :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
4.12.11 09:11

A u nás zase chčije a chčije jako včera :-(

• Citovat
  • Upravit
lucenka
4.12.11 09:28

u nás taky jenom prší :evil: já už se tak těšim na sníh. Mrňous dostal boby tak už je chci vyzkoušet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31104
4.12.11 09:38

u nás nic neprší, ale ani nesněží, ale vypadá to jako kdyby se ani nerozednilo. vzhledem k tomu, že byli loni bílé Vánoce, dalších 10 let je nečekám. Ale no tak v Praze je ten sníh trochu zázrak a teď 3 zimy za sebou byl. Takže letos za ním rozhodně pojedu aspoň na hory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
4.12.11 09:41

ahoj :mavam:

u nas momentalne nesnezi a nastesti ani neprsi ;) na snih se docela tesim, ale stacil by mi jen kolem vanocnich svatku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
4.12.11 09:49

No v loni na Štědrý den u nás pršelo,takže fakt o ničem.

• Citovat
  • Upravit
3807
rosslyn píše:
Tady leje a fučí…jsem si letos poprvé koupila kvalitní teplé zimní boty a rozhodla se, že letošní zimu neodchodím jako každoročně v keckách..je prosinec, jedna ráno a stanice mi hlásí 7°C, takže co dodat..kdybych se na ty boty vykašlala, tak je venku -30 a lyžuje se i na Václaváku..
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k

Noooo tak jsem čekala,že když se ráno probudím třeba bude taky nadílka :D ale tady jen chčije a chčije jo a fučí :roll:

• Citovat
  • Upravit
3807
4.12.11 09:58
;)

Příspěvek upraven 04.12.11 v 10:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
4.12.11 09:59
Dobré adventní dopoledne všem :) Tak u nás celou noc pršelo, ale i za to jsem ráda bo zahrada byla už pekně vysušená :roll: ale jako večer už by mohlo zasněžit … Farska jak to vypadá u vás :?: Už tam máte metr sněhu :?: A co děti na to? Já se taaak těším až napadne sníh a půjdem s Tobinkem ven, jsem zvědavá jak se na tu bílou nadílku bude tvářit :srdce:

Příspěvek upraven 04.12.11 v 10:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
4.12.11 10:00

Ahoj,
tady nesněží ani neprší,jen je škaredá skoro tma.

Na sníh už se moc těším.Zimu mám dokonce radši než léto.

papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
4.12.11 10:04

Tak tady je taky nejaka tma a prší :( zitra uz by snad melo taky snezit i u nas,tak snad se dockam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová