Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak mě při přečtení názvu diskuse napadlo jen „kristova noho!!“
jako koukat na to z okna, případně vyjet na hory (každoroční silvestr na šumavě je nááádhera, i když letos máme smůlu), tak to jako jo…
ale odhazovat to celou zimu den co den z příjezdovky, aby se člověk vůbec dostal na silnici, mít permanentně mokrý kalhoty až u kolen, protože na 1km vzdálenou zastávku MHD nemáme chodník a jít při krajnici v závěji je tedy opruz, tak když si představím, že to všechno budu letos absolvovat navíc s kočárem, tak si říkám jen…
už zase padaj ty bílý ho*na
(viz krkonošský deníček)
tady je zatím krásných 5-10 stupňů, na sníh to nevypadá a doufám, že ani nebude, ještě nezačla zima a já už se tak strašně těším na jaro
No a vidis to. To ja jsem z toho zas tak unesena,ze se co chvili chodim cucet z okna a nemam spani:-) SNEHU ZDAR,a snehovym frezam tez!:-D
farska píše:
No a vidis to. To ja jsem z toho zas tak unesena,ze se co chvili chodim cucet z okna a nemam spani:-) SNEHU ZDAR,a snehovym frezam tez!:-D
Poslouchej, ty jsi kvůli tomu koukání vůbec jako nešla spát?
No ty budeš dneska vypadat… ![]()
Já chci taky sníh ![]()
Už se moc těším na sníh a nejlepší by bylo kdyby napadly 2 metry tak jak to bylo každou zimu, když jsem byla malá - to byla bomba
![]()
Nemám ráda, když nasněží, pak do toho zaprší, zmrzne, pak zase nasněží 5 cm a pořád dokola ..... to fakt néééé
![]()
Dnes u nás hnusně prší - grrrrrr
farska píše:
Pro mně je sníh známka toho, že Vánoce jsou fakt tady
Přesně tak
![]()
Já už jsem včera koupila krááááásný stromeček ![]()
u nás taky jenom prší
já už se tak těšim na sníh. Mrňous dostal boby tak už je chci vyzkoušet ![]()
u nás nic neprší, ale ani nesněží, ale vypadá to jako kdyby se ani nerozednilo. vzhledem k tomu, že byli loni bílé Vánoce, dalších 10 let je nečekám. Ale no tak v Praze je ten sníh trochu zázrak a teď 3 zimy za sebou byl. Takže letos za ním rozhodně pojedu aspoň na hory.
ahoj ![]()
u nas momentalne nesnezi a nastesti ani neprsi
na snih se docela tesim, ale stacil by mi jen kolem vanocnich svatku
![]()
rosslyn píše:
Tady leje a fučí…jsem si letos poprvé koupila kvalitní teplé zimní boty a rozhodla se, že letošní zimu neodchodím jako každoročně v keckách..je prosinec, jedna ráno a stanice mi hlásí 7°C, takže co dodat..kdybych se na ty boty vykašlala, tak je venku -30 a lyžuje se i na Václaváku..
Noooo tak jsem čekala,že když se ráno probudím třeba bude taky nadílka
ale tady jen chčije a chčije jo a fučí ![]()
Příspěvek upraven 04.12.11 v 10:00
Ahoj,
tady nesněží ani neprší,jen je škaredá skoro tma.
Na sníh už se moc těším.Zimu mám dokonce radši než léto.
papa. ![]()
Tak tady je taky nejaka tma a prší
zitra uz by snad melo taky snezit i u nas,tak snad se dockam ![]()