Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás teda svítilo sluníčko a bylo asi 9st. Kdyby nefoukal vítr, tak vyložené jaro ![]()
To u nás taky, pak se prduce ochladilo a teď,když jsme šli kolem páté z náměstí,tak padal
Už aby napadl a zustal
Moc bych si přála sněhové vánoce. Kvůli malému
Ty první si moc neužil bylo mu pět měsíců ![]()
To u nás taky, pak se prduce ochladilo a teď,když jsme šli kolem páté z náměstí,tak padal
Už aby napadl a zustal
Moc bych si přála sněhové vánoce. Kvůli malému
Ty první si moc neužil bylo mu pět měsíců ![]()
Tak u nás svítilo sluníčko,a fučel docela vichr takže pěkná kosa,a do toho padalo nějaký svinstvo,ale sníh to nebyl ![]()
U nás celou noc lilo jak z konve a kolem poledne vyšlo sluníčko a bylo pěkně.
Tak hlásím,že drobně sněží už aj u nás.Malá se od rána raduje s nalepeným nosem na okně
akorát se to ještě pořádně neudrží tak na bobování si ještě bude muset počkat ![]()
Tak vcera u nas snezilo asi 5 minut,dneska uz snezi skoro cele dopoledne ![]()
U nás něco málo nasněžilo přes noc, ale už je to pryč. Za to Ještěd nad námi je bílej.
![]()
weruuunka píše:
U nás něco málo nasněžilo přes noc, ale už je to pryč. Za to Ještěd nad námi je bílej.![]()
![]()
![]()
V který části přesně bydlíš pokud to není tajný??
Tak už zase nesněží a poprašek se ztrácí…akorát černá obloha zůstala ![]()
christy píše:weruuunka píše:V který části přesně bydlíš pokud to není tajný??
U nás něco málo nasněžilo přes noc, ale už je to pryč. Za to Ještěd nad námi je bílej.![]()
![]()
![]()
Tak už zase nesněží a poprašek se ztrácí…akorát černá obloha zůstala
Já bydlim v Osečný. ![]()
weruuunka píše:christy píše:Já bydlim v Osečný.weruuunka píše:V který části přesně bydlíš pokud to není tajný??
![]()
![]()
Aháááááááááááá,já mysela,že jsi přímo z LBC ![]()
christy píše:weruuunka píše:Aháááááááááááá,já mysela,že jsi přímo z LBCchristy píše:Já bydlim v Osečný.weruuunka píše:V který části přesně bydlíš pokud to není tajný??
![]()
![]()
Tam jsem skoro pořád, ale nebydlim tam. ![]()
weruuunka píše:christy píše:Tam jsem skoro pořád, ale nebydlim tam.weruuunka píše:Aháááááááááááá,já mysela,že jsi přímo z LBCchristy píše:Já bydlim v Osečný.weruuunka píše:V který části přesně bydlíš pokud to není tajný??
![]()
![]()
Tak to joooo..... ![]()