Sněží :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31104
5.12.11 18:08

U nás teda svítilo sluníčko a bylo asi 9st. Kdyby nefoukal vítr, tak vyložené jaro :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.12.11 18:12

To u nás taky, pak se prduce ochladilo a teď,když jsme šli kolem páté z náměstí,tak padal :) Už aby napadl a zustal :) Moc bych si přála sněhové vánoce. Kvůli malému :) Ty první si moc neužil bylo mu pět měsíců :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.12.11 18:12

To u nás taky, pak se prduce ochladilo a teď,když jsme šli kolem páté z náměstí,tak padal :) Už aby napadl a zustal :) Moc bych si přála sněhové vánoce. Kvůli malému :) Ty první si moc neužil bylo mu pět měsíců :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
5.12.11 19:08

Tak u nás svítilo sluníčko,a fučel docela vichr takže pěkná kosa,a do toho padalo nějaký svinstvo,ale sníh to nebyl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
50138
5.12.11 23:19

U nás celou noc lilo jak z konve a kolem poledne vyšlo sluníčko a bylo pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
6.12.11 11:25

Tak hlásím,že drobně sněží už aj u nás.Malá se od rána raduje s nalepeným nosem na okně :lol: akorát se to ještě pořádně neudrží tak na bobování si ještě bude muset počkat :)

• Citovat
  • Upravit
9044
6.12.11 11:28

Tak vcera u nas snezilo asi 5 minut,dneska uz snezi skoro cele dopoledne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
6.12.11 11:32

U nás zataženo,ale nic.Docela je teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50138
6.12.11 11:34

U nás svítí už asi hodinku sluníčko a nemrzne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
6.12.11 11:51

U nás něco málo nasněžilo přes noc, ale už je to pryč. Za to Ještěd nad námi je bílej. :palec: :dance: :dance: :?

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
6.12.11 11:57
weruuunka píše:
U nás něco málo nasněžilo přes noc, ale už je to pryč. Za to Ještěd nad námi je bílej. :palec: :dance: :dance: :?

V který části přesně bydlíš pokud to není tajný?? ;) Tak už zase nesněží a poprašek se ztrácí…akorát černá obloha zůstala :?

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
6.12.11 11:59
christy píše:
weruuunka píše:
U nás něco málo nasněžilo přes noc, ale už je to pryč. Za to Ještěd nad námi je bílej. :palec: :dance: :dance: :?
V který části přesně bydlíš pokud to není tajný?? ;) Tak už zase nesněží a poprašek se ztrácí…akorát černá obloha zůstala :?

Já bydlim v Osečný. 8)

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
6.12.11 12:11
weruuunka píše:
christy píše:
weruuunka píše:
V který části přesně bydlíš pokud to není tajný?? ;) Tak už zase nesněží a poprašek se ztrácí…akorát černá obloha zůstala :?
Já bydlim v Osečný. 8)

Aháááááááááááá,já mysela,že jsi přímo z LBC :)

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
6.12.11 12:13
christy píše:
weruuunka píše:
christy píše:
weruuunka píše:
Já bydlim v Osečný. 8)

Tam jsem skoro pořád, ale nebydlim tam. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
6.12.11 12:21
weruuunka píše:
christy píše:
weruuunka píše:
christy píše:
weruuunka píše:
Já bydlim v Osečný. 8)
Tam jsem skoro pořád, ale nebydlim tam. :mrgreen:

Tak to joooo..... :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová