Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja teda radost nemam. Zitra zas pojedu do prace dvakrat tak dlouho a navic dcera jede na skolni vylet.. takze mam akorat o starost vic, aby dobre dojeli a v poradku se vratili…
To je hrozný jak máte všechny radost. Mě stačilo to vidět z okna a už bych zase brala léto
![]()
Upřímně, nechápu, proč se ze sněhu tak raduju. V Praze vydrží chvilku a pak bude jen o to víc hnusného bláta. Navíc chodníky hnusně prosolené, takže se navíc musí opečovávat psí tlapky. Pejskaři prasata mají bůhvíproč pocit, že ve sněhu se hovínka sbírat nemusí, a až sníh sleze, tak bude místo parku minové pole
Na Václaváku to bude zas jedna velká skluzavka. Prostě v Praze je sníh za trest. A já nána pitomá se stejně dětinsky raduju pokaždé, když začne padat a mám vlídnou a povznesenou náladu ![]()
Tak mi uz tu mame kolem 30cm.. V okolnich vesnicich je tak 20cm, takze se mame lip..
Hurááá.. u nás sněží
už třetí den. Ale do Vánoc to beztak zase roztaje jako minulej rok a bude akorát mokro nebo břečka
![]()
Sněží, konečně sněží. Padají velikánské vločky. To je nádhera. Škoda, že nesněžilo před týdnem.
Šmarjá, anonymně jsem nechtěla, veřejně se k tomu sněhu přiznávám
)))
@terinka4444 píše: Šmarjá, anonymně jsem nechtěla, veřejně se k tomu sněhu přiznávám)))
a odkud jsi? ![]()
Karlovy Vary, už nám leží poprašek na zemi, kurňa to je atmosféra ![]()