Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kaja00 píše:
Ja byla na navsteve u pribuznych, ale slysela jsem ze byl ohnostroj kratky
Nooooo, spíš než krátký bych řekla - on vlastně spíš nebyl, než byl
Ale za mě videomap luxus, super, bomba… Holt, na prskavky už nezbylo ![]()
@Xiraxinek píše:
Nooooo, spíš než krátký bych řekla - on vlastně spíš nebyl, než byl![]()
Ale za mě videomap luxus, super, bomba… Holt, na prskavky už nezbylo
@Xiraxinek píše:
Já včera vylezla kvůli našemu „pověstnému“ ohňostroji![]()
![]()
já ho dneska viděla v televizi, pěkný byl
a moc vás nezdržel, že? ![]()
Děvčata u nás v ML byl krásnej ohňostroj
ohňostrůjci se vytáhli.
@terinka4444 píše:
já ho dneska viděla v televizi, pěkný byl![]()
a moc vás nezdržel, že?
Ne
Jsem na ně hrdá, zaručeně mysleli na zdraví nás všech, tak nás nechtěli nechat prochladnout… A Hradečáci si toho neváží
![]()
@Xiraxinek píše:
NeJsem na ně hrdá, zaručeně mysleli na zdraví nás všech, tak nás nechtěli nechat prochladnout… A Hradečáci si toho neváží
![]()
no přesně ![]()
@kaja00 píše:tak hlavně, že něco se jim povedlo
Jooo, jako spousta lidí nadává, že videomap se dělat nemělo atd, ale letos je výročí té bitvy, navíc to je opravdu historicky bod z minulosti, tak pro mě to bylo super i z pohledu člověka „od šermu“… Faktem je, že když teda je ohňostroj 1.1. kvůli dětem, tak tohle je asi moc neuchvátilo ![]()
@Anna766 píše:
Děvčata u nás v ML byl krásnej ohňostrojohňostrůjci se vytáhli.
Aničko, já se obávám, že všude ten ohňostroj byl lepší
Když si vezmu, co v půlnoc tady lítalo, tak to bylo mnohem větší a hezčí a to si koupili lidi pro sebe… A město se vytáhlo tak, že nevytáhlo ![]()
Dostala mě i ta poznámka, že čočková polévka dobrá, ale ty lžíce došly nějak brzo ![]()
@Xiraxinek píše:
Jooo, jako spousta lidí nadává, že videomap se dělat nemělo atd, ale letos je výročí té bitvy, navíc to je opravdu historicky bod z minulosti, tak pro mě to bylo super i z pohledu člověka „od šermu“… Faktem je, že když teda je ohňostroj 1.1. kvůli dětem, tak tohle je asi moc neuchvátilo
Já se jdu podívat na celou tu videoprojekci ať vím, o čem je řeč
![]()
Já měla za to, že ohňostroj kvůli dětem je hlavně na konci léta ![]()
@kaja00 píše:
Já se jdu podívat na celou tu videoprojekci ať vím, o čem je řeč![]()
Já měla za to, že ohňostroj kvůli dětem je hlavně na konci léta
Tak hlavně to bylo proto, že důchodci nadávali, že je v noci kravál a oni přece nepolezou nahoru na námko takhle pozdě… Ale samozřejmě líp zní, že se to dělá kvůli dětem… Což je bejkárna, když máš „tolik“ hlav vedle sebe a ještě tam rvát děti. Ano, dětí tam bylo celkem dost, ale já bych tam svoje nevzala… Už takhle jsem měla co dělat rvát se davem a už vidim, jak takhle protahuji kluky, nedejboha ještě golfák s nejmenším,… No to by mi mohlo…
Jinak nevím, zda to na videu tolik vynikne, ale naživo to byla bomba, tedy alespoň za mne, efekty super…
@Xiraxinek Jo to je pravda, mezi tolika lidmi bych taky nebrala děti a s kočárkem už vůbec ne.
Jo, vypadalo to super ![]()
@kaja00 píše:
@Xiraxinek Jo to je pravda, mezi tolika lidmi bych taky nebrala děti a s kočárkem už vůbec ne.
Jo, vypadalo to super
Od Bono Publico se to tam div nervalo, seknul se tam dav lidí a jen se do toho hrnul další od schodiště, fakt luxus
A mezi něma i kočárky s miminkama apod, strašný
![]()
@Xiraxinek píše:
Od Bono Publico se to tam div nervalo, seknul se tam dav lidí a jen se do toho hrnul další od schodiště, fakt luxus![]()
A mezi něma i kočárky s miminkama apod, strašný
![]()
to muselo být
A teď si vem, kdybychom bydlely v Praze
tam to musí být ještě horší ![]()
@kaja00 píše:
to muselo býtA teď si vem, kdybychom bydlely v Praze
tam to musí být ještě horší
No to by bylo něco na moje nervy. Bych se zavřela doma a nevylezla
Já tyhle davy lidí všeobecně nesnáším. V krámě fronty nad tři lidi a už chytám páru ![]()
@Xiraxinek píše:
No to by bylo něco na moje nervy. Bych se zavřela doma a nevylezlaJá tyhle davy lidí všeobecně nesnáším. V krámě fronty nad tři lidi a už chytám páru
Přesně! Jsi můj člověk ![]()