Sněží :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23081
2.1.16 21:08
@kaja00 píše:
Ja byla na navsteve u pribuznych, ale slysela jsem ze byl ohnostroj kratky :lol:

Nooooo, spíš než krátký bych řekla - on vlastně spíš nebyl, než byl :D :D Ale za mě videomap luxus, super, bomba… Holt, na prskavky už nezbylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.1.16 21:11
@Xiraxinek píše:
Nooooo, spíš než krátký bych řekla - on vlastně spíš nebyl, než byl :D :D Ale za mě videomap luxus, super, bomba… Holt, na prskavky už nezbylo :D
:mrgreen: tak hlavně, že něco se jim povedlo :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.1.16 21:14
@Xiraxinek píše:
Já včera vylezla kvůli našemu „pověstnému“ ohňostroji :D :D :D

já ho dneska viděla v televizi, pěkný byl :mrgreen: :mrgreen: a moc vás nezdržel, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148504
2.1.16 21:32

Děvčata u nás v ML byl krásnej ohňostroj :palec: ohňostrůjci se vytáhli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
2.1.16 23:07
@terinka4444 píše:
já ho dneska viděla v televizi, pěkný byl :mrgreen: :mrgreen: a moc vás nezdržel, že? :mrgreen:

Ne :D Jsem na ně hrdá, zaručeně mysleli na zdraví nás všech, tak nás nechtěli nechat prochladnout… A Hradečáci si toho neváží :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.1.16 23:10
@Xiraxinek píše:
Ne :D Jsem na ně hrdá, zaručeně mysleli na zdraví nás všech, tak nás nechtěli nechat prochladnout… A Hradečáci si toho neváží :cert: :cert:

no přesně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
2.1.16 23:10
@kaja00 píše: :mrgreen: tak hlavně, že něco se jim povedlo :P

Jooo, jako spousta lidí nadává, že videomap se dělat nemělo atd, ale letos je výročí té bitvy, navíc to je opravdu historicky bod z minulosti, tak pro mě to bylo super i z pohledu člověka „od šermu“… Faktem je, že když teda je ohňostroj 1.1. kvůli dětem, tak tohle je asi moc neuchvátilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
2.1.16 23:12
@Anna766 píše:
Děvčata u nás v ML byl krásnej ohňostroj :palec: ohňostrůjci se vytáhli.

Aničko, já se obávám, že všude ten ohňostroj byl lepší :D Když si vezmu, co v půlnoc tady lítalo, tak to bylo mnohem větší a hezčí a to si koupili lidi pro sebe… A město se vytáhlo tak, že nevytáhlo :D

Dostala mě i ta poznámka, že čočková polévka dobrá, ale ty lžíce došly nějak brzo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.1.16 23:19
@Xiraxinek píše:
Jooo, jako spousta lidí nadává, že videomap se dělat nemělo atd, ale letos je výročí té bitvy, navíc to je opravdu historicky bod z minulosti, tak pro mě to bylo super i z pohledu člověka „od šermu“… Faktem je, že když teda je ohňostroj 1.1. kvůli dětem, tak tohle je asi moc neuchvátilo :D

Já se jdu podívat na celou tu videoprojekci ať vím, o čem je řeč :oops: :mrgreen:
Já měla za to, že ohňostroj kvůli dětem je hlavně na konci léta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
3.1.16 00:31
@kaja00 píše:
Já se jdu podívat na celou tu videoprojekci ať vím, o čem je řeč :oops: :mrgreen:
Já měla za to, že ohňostroj kvůli dětem je hlavně na konci léta :think:

Tak hlavně to bylo proto, že důchodci nadávali, že je v noci kravál a oni přece nepolezou nahoru na námko takhle pozdě… Ale samozřejmě líp zní, že se to dělá kvůli dětem… Což je bejkárna, když máš „tolik“ hlav vedle sebe a ještě tam rvát děti. Ano, dětí tam bylo celkem dost, ale já bych tam svoje nevzala… Už takhle jsem měla co dělat rvát se davem a už vidim, jak takhle protahuji kluky, nedejboha ještě golfák s nejmenším,… No to by mi mohlo…

Jinak nevím, zda to na videu tolik vynikne, ale naživo to byla bomba, tedy alespoň za mne, efekty super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.1.16 11:50

@Xiraxinek Jo to je pravda, mezi tolika lidmi bych taky nebrala děti a s kočárkem už vůbec ne.
Jo, vypadalo to super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
3.1.16 16:19
@kaja00 píše:
@Xiraxinek Jo to je pravda, mezi tolika lidmi bych taky nebrala děti a s kočárkem už vůbec ne.
Jo, vypadalo to super ;)

Od Bono Publico se to tam div nervalo, seknul se tam dav lidí a jen se do toho hrnul další od schodiště, fakt luxus :zed: :zed: A mezi něma i kočárky s miminkama apod, strašný :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.1.16 19:09
@Xiraxinek píše:
Od Bono Publico se to tam div nervalo, seknul se tam dav lidí a jen se do toho hrnul další od schodiště, fakt luxus :zed: :zed: A mezi něma i kočárky s miminkama apod, strašný :zed: :zed:

to muselo být :zed: A teď si vem, kdybychom bydlely v Praze 8o tam to musí být ještě horší 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
4.1.16 09:47
@kaja00 píše:
to muselo být :zed: A teď si vem, kdybychom bydlely v Praze 8o tam to musí být ještě horší 8o

No to by bylo něco na moje nervy. Bych se zavřela doma a nevylezla :D Já tyhle davy lidí všeobecně nesnáším. V krámě fronty nad tři lidi a už chytám páru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.1.16 18:37
@Xiraxinek píše:
No to by bylo něco na moje nervy. Bych se zavřela doma a nevylezla :D Já tyhle davy lidí všeobecně nesnáším. V krámě fronty nad tři lidi a už chytám páru :D

Přesně! Jsi můj člověk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová