Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@trckaludmila22 píše:
Holky tak jak jste na tom se sněhem?
Jak v lednu
konečně
a padá a padá ![]()
Tak co holky, mate radost ze sněhové nadílky? já jo, miluju sníh a zimu
Takhle by to mohlo byt aspon ještě 2 měsíce ![]()
Takhle klidne do konce unora a 1.3. strih a vsude kyticky, mouchy a na sebe jen mikinu ![]()
Ja si nestezuju, lepsi nez vecnej dest a deti se vyradi na bobech. Jo a na nove aspon maj o cem hlasat ![]()
Prima
jen by to chtělo někoho, kdo mi vždy odhrabe a oskrabe auto
Miluju to když můžeme být všichni doma nebo spolu na bobovačce, ale jakmile má manžel jet na noční nebo kdekoliv autem, tak jsem jak na trní.. včera to tady byla apokalypsa
@Tarinka píše:
Takhle klidne do konce unora a 1.3. strih a vsude kyticky, mouchy a na sebe jen mikinu
mám to úplně stejně
tuhle zimu mám ráda, sníh už hodně dlouho nebyl tak se děcka alespon vyřádí. Už ale odpočítávám dny do jara a děsím se toho že 1.3. budou pořád mrazy ![]()
Ne, mame ho tady od zacatku roku, uz to vypadalo, ze brzy sleze a on pada dalsi ![]()
@Tarinka píše:
Takhle klidne do konce unora a 1.3. strih a vsude kyticky, mouchy a na sebe jen mikinu
Mám to uplne stejne, do konce unora at si snezí, ale uderem března at to roztaje, vylezou kyticky, začnou zpivat ptacci, slunce začne hřát…Jak já se těším na jarooooooooo ![]()
Chtěla bych zažít, aby jednou napadl třeba metr a pul
nějakej fakt extrem
Je to krasna podivat se ted z okna, skoda, ze tak nebylo na Vanoce. Je fajn, ze neni takova zima, myslim minusy, pro deti je to parada, aspon si toho snehu trochu uzijou, ale taky doufam, ze v breznu uz pomalu prijde jaro, uz me to navlikani nebavi ![]()