Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 píše: šlo by to zdarma a dlouhodoběji? Že už bych neobjednávala uhlí
Pokusím se, máme dálkové topení a nademnou bydlí vožrala, kterej topí jak ďábel… Stupačkama tady mám 25 stupňů, takže moje radiatorky ani pouštět nehodlám ![]()
@terinka4444
Vloni byla venku střecha černá, teďka je bílá… Hmm, musíme si promluvit
![]()
@Xiraxinek píše:
@terinka4444![]()
![]()
Vloni byla venku střecha černá, teďka je bílá… Hmm, musíme si promluvit
![]()
![]()
![]()
já čekala na to teplo, loni jsem se ho nedočkala, a když mi letos byla zima, tak jsem si letos řekla, že budu mrcha a poslala jsem na tebe sníh
@terinka4444 píše:
já čekala na to teplo, loni jsem se ho nedočkala, a když mi letos byla zima, tak jsem si letos řekla, že budu mrcha a poslala jsem na tebe sníh
Hmm hmmm, zapomnělo se domluvit dodací lhůty ![]()
@terinka4444 píše:
A co byste chtěly, jaro?
Tak já proti sněhu celkem nic, ale prostě na Vánoce…a to nebyl… Teďka už mi to přijde akorát nasírací, protože od pondělí zas lítání do školky atd a děti si to stejně neužijou, bude z toho akorát břečka a bordel všude… ![]()
@Xiraxinek jo, na vánoce ho byla škoda, prostě bez sněhu to není ta pravá vánoční. No já se raduju ze sněhu, děti už se koulovaly, budeme lyžovat, doplní se voda.
@terinka4444 píše:
A co byste chtěly, jaro?
Ano prosim ![]()
Ja zimu nesnasim
to mam radsi leto,.i kdyz mi je vedro,.lepsi nez se balit.do x vrstev ![]()
@kaja00 píše:
Ano prosim
Ja zimu nesnasimto mam radsi leto,.i kdyz mi je vedro,.lepsi nez se balit.do x vrstev
tak jo, že jsi to ty, tak ještě 5 měsíců vydrž a bude to
@terinka4444 tak ja doufam,.ze v breznu uz bude hezky ![]()
Me staci pocasi +10, ale mrazy mi vadi ![]()
@terinka4444 píše:
@Xiraxinek jo, na vánoce ho byla škoda, prostě bez sněhu to není ta pravá vánoční. No já se raduju ze sněhu, děti už se koulovaly, budeme lyžovat, doplní se voda.
Jo, s tou vodou máš pravdu, to beru. Naši mají k domu jen soukromou studnu, nejsou napojeni na městskou, takže v létě to bylo v háji… A ty Vánoce taky, já absolutně nemám pocit, že nějaké vlastně byly, protože ta „atmosféra“ prostě nebyla…
@kaja00 píše:
@terinka4444 tak ja doufam,.ze v breznu uz bude hezky
Me staci pocasi +10, ale mrazy mi vadi
Přesně! Můj člověk! ![]()