Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
peggy.sl píše:farska píše:Mně moji chlapi řekli, že na moje auto nejsou disky, takže zimní gumy nemám řešit!peggy.sl píše:Ony ale budou potreba,to zase NÉÉ ŽE NE-jednou to i k vam prijit musi
farska
ty jsi ale ,,divná,, radovat se ze sněhu!!!![]()
Já mám radost, že nesněží a každý den děkuji Bohu, že to zase posunul.. Nemám ráda zimu a nemám zimní gumy!!![]()
![]()
Bez zimních bych nevyjela ve sněhu je to o držku a nechci se někde zabít nebo někoho ![]()
dája-těhlová píše:
chci sníh jen na ty svátky pak muže zmizet aspon na šterý den.
Co já bych dala za to, kdyby sněžilo, kdyby to byl fakt prosinec, přituhlo, zmrzlo to hnusný bláto a napadl na to bílý čistý sníh. Sníh mi nevadí, ani odhrnování, odhrnuje manžel
, vadí mi prosinec, jako je teď, bláto, hnusně, sajratjt, déšť,mlha,šedo, inverze. To je fakt hnus velebnosti. Já chci normální krásnou Ladovskou zimu ![]()
miluju sníh, bohužel u nás v polabské nížině ho je pomálu a tak aspoň rok co rok vyrážím pravidelně za kamarádkou na hory a tam ho užívám i já i děti ![]()
Sníh ráda nemám, ale jako symbol zimy, Vánoc, prostě za oknom joo.
farska píše:
Pro skoronoční odlehčení
U nás hustě sněží a já se raduju jako malá![]()
![]()
Pro mně je sníh známka toho, že Vánoce jsou fakt tady
Máte to někdo stejně?Ať už sníh-anebo tu radost-anebo obojí?
zavidim,ale jen trosku,me bude stacit kdyz napadne na svatky
ted bych jeste nechtela,u nas totiz kdyz zacne snezit ,tak se zastavi zivot,deti nejdou do skoly,lidi do prace,trosku to ma neco do sebe,ale kdyz to loni trvalo asi tyden,tak normalne zacali dochazet potraviny v obchodech ![]()
U nás taky nic…a je 9 stupnu
Minulej rok v tutu dobu tady snezilo pet dní vkuse a byl metr snehu ![]()
U nas taky nesnezi a je deset stupnu.Dobry je, ze muzu s malym ven,muze jen do minus dva, takhle maly dite. Jinak mi tohle pocasi vanocni naladu fakt nepodporuje. mam pocit,ze je podzim.
zimu nemám ráda sníh by mohl o Vánocích napadnout a na Nový rok slézt vůbec by mi to nevadilo.Potom to taje všude břečka nedá se v tom chodit natož jezdit kočárem.Ted prší a fouká vítr zataženo tak snad nebude padat sníh. ![]()
terinka4444 píše:
Co já bych dala za to, kdyby sněžilo, kdyby to byl fakt prosinec, přituhlo, zmrzlo to hnusný bláto a napadl na to bílý čistý sníh. Sníh mi nevadí, ani odhrnování, odhrnuje manžel![]()
, vadí mi prosinec, jako je teď, bláto, hnusně, sajratjt, déšť,mlha,šedo, inverze. To je fakt hnus velebnosti. Já chci normální krásnou Ladovskou zimu
Mně ten „hnus“ v prosinci nevadí, protože se těším na Vánoce.
Ale o to víc trpím v lednu a únoru, protože to se nemám na co těšit. A jaro, teplo daleko… ![]()
Wiolla píše:terinka4444 píše:Mně ten „hnus“ v prosinci nevadí, protože se těším na Vánoce.
Co já bych dala za to, kdyby sněžilo, kdyby to byl fakt prosinec, přituhlo, zmrzlo to hnusný bláto a napadl na to bílý čistý sníh. Sníh mi nevadí, ani odhrnování, odhrnuje manžel![]()
, vadí mi prosinec, jako je teď, bláto, hnusně, sajratjt, déšť,mlha,šedo, inverze. To je fakt hnus velebnosti. Já chci normální krásnou Ladovskou zimu
Ale o to víc trpím v lednu a únoru, protože to se nemám na co těšit. A jaro, teplo daleko…
Tak leden a únor jsou pro mě taky nekonečné
Nejlepší by bylo, kdyby po silvestru přišlo hned jaro ![]()
U nás prší-i když vody je třeba,je sucho a je teplo
.Zimu mám ráda ale tu pravou Ladovu
-alespoň na svátky.Kdyby alespoň omrzly stromy ![]()
MUFICE píše:Wiolla píše:terinka4444 píše:Mně ten „hnus“ v prosinci nevadí, protože se těším na Vánoce.
Ale o to víc trpím v lednu a únoru, protože to se nemám na co těšit. A jaro, teplo daleko…
Jo, Silvestr a pak rovnou květen!
Tak leden a únor jsou pro mě taky nekonečnéTo beru…
Nejlepší by bylo, kdyby po silvestru přišlo hned jaro
Tak konečně. Dneska u nás asi 5minut padal snížek,ale na zem se nechytal
Ale i to je úspěch ![]()