Sněží :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9044
3.12.11 22:54
peggy.sl píše:
farska
ty jsi ale ,,divná,, radovat se ze sněhu!!! :mrgreen: :mrgreen:
Já mám radost, že nesněží a každý den děkuji Bohu, že to zase posunul.. Nemám ráda zimu a nemám zimní gumy!! :mrgreen: :mrgreen:

O zimnich gumach mi ani nemluv :D pred 14ti dny jsme si koupili novy auto a maji nam k tomu jeste dodat zimaky…tak doufam,ze nam je nedodaj az v lete :D Jo a bydlime na horach,takze na letnich v tomhle pocasi,fakt lahudka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
3.12.11 22:55

A to ja chci teda sníh!!!!Lepsi kdyz pada snih,nez kdyz leje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.12.11 22:55
farska píše:
peggy.sl píše:
farska
Já mám radost, že nesněží a každý den děkuji Bohu, že to zase posunul.. Nemám ráda zimu a nemám zimní gumy!! :mrgreen: :mrgreen:
Ony ale budou potreba,to zase NÉÉ ŽE NE-jednou to i k vam prijit musi :mrgreen: :P

Mně moji chlapi řekli, že na moje auto nejsou disky, takže zimní gumy nemám řešit! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
3.12.11 22:56
peggy.sl píše:
farska píše:
peggy.sl píše:
farska
Ony ale budou potreba,to zase NÉÉ ŽE NE-jednou to i k vam prijit musi :mrgreen: :P
Mně moji chlapi řekli, že na moje auto nejsou disky, takže zimní gumy nemám řešit! :mrgreen:

za A:
jake mas auto a za B: kolik mas chlapu 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
3.12.11 22:57

Já letim k oknu, jak blbá :zed: :zed: :mrgreen: a zjistim, že nesněží, neprší nic a ani nemrzne. :twisted: :twisted: No třeba aspoň na ty vánoce nasněží. :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
30309
Pajule22 píše:
peggy.sl píše:
farska
O zimnich gumach mi ani nemluv :D pred 14ti dny jsme si koupili novy auto a maji nam k tomu jeste dodat zimaky…tak doufam,ze nam je nedodaj az v lete :D Jo a bydlime na horach,takze na letnich v tomhle pocasi,fakt lahudka :roll:

Toz kdyz jsi horalka,bude to u vas cobydup 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
Pajule22 píše:
A to ja chci teda sníh!!!!Lepsi kdyz pada snih,nez kdyz leje :cert:

Taky se těším až napadne,už mám nové zimní drahé gumy pomalu sjeté.Ale potom nesnáším tu břečku.

• Citovat
  • Upravit
6954
3.12.11 22:58

Kde sněží???? Já se straaašně těším! Sníh jsem milovala i v době, kdy jsem každé ráno musela odházet sníh kolem auta, odmražovat a jet pomalu krokem do práce. Prostě je to nádhera a k zimě to patří. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
3.12.11 22:58

farska no jak uz jsem psala,o 8km dal a trochu vys uz snezi :)
levmah brecku taky nesnasim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.12.11 23:01
farska píše:
peggy.sl píše:
farska píše:
peggy.sl píše:
farska
Mně moji chlapi řekli, že na moje auto nejsou disky, takže zimní gumy nemám řešit! :mrgreen:
za A:
jake mas auto a za B: kolik mas chlapu 8) :mrgreen:

A: Citroena
B: Mám tři chlapy: Tátu, bráchu a manžela
A oni když dají hlavy dohromady, tak to vždycky vymyslí..Poslední verdikt byl, že už to za to nestojí, aby mi ty zimáky sháněli, že to už vydržím na těch letních… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
3.12.11 23:04

Tady je taky hnusně mokro :evil: já mám taky raději sníh než déšť a bláto ale léto je stejně nejlepčejší 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
3.12.11 23:05
farska píše:
Pro skoronoční odlehčení 8)
U nás hustě sněží a já se raduju jako malá :dance: :dance: :dance: Pro mně je sníh známka toho, že Vánoce jsou fakt tady :srdce:
Máte to někdo stejně? :mrgreen: Ať už sníh-anebo tu radost-anebo obojí?

Sem se musela podívat odkud jsi, protože tady ani vločka. 8) A ty jsi z Jeseníků! :lol: Tož to mi tady na jihu si můžeme nechat jen zdát… 8)

A ano, tiše padající sníh, obzvláště v noci, to je balzám na nervy. Jihnu a mám sentimentální náladu… :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
3.12.11 23:05

Od Svitav hlásím mrholení, nemrzne a celej den poprchávalo :zed: Zima jak má být :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
3.12.11 23:09

JJ jakmile napadne sníh, tak se zima konečně stává snesitelným ročním obdobím. A stojí to i za tu pozdější břečku. Auto nemám, takže řeším jen zimní boty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
3.12.11 23:12

No tak já mám vždycky strašnou radost když sněží, ale zatím u nás jen chčije a to jsme trochu výš - 600 m n m. Snad už se brzy dočkám sněhové nadílky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová