Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
peggy.sl píše:
farska
ty jsi ale ,,divná,, radovat se ze sněhu!!!![]()
Já mám radost, že nesněží a každý den děkuji Bohu, že to zase posunul.. Nemám ráda zimu a nemám zimní gumy!!![]()
O zimnich gumach mi ani nemluv
pred 14ti dny jsme si koupili novy auto a maji nam k tomu jeste dodat zimaky…tak doufam,ze nam je nedodaj az v lete
Jo a bydlime na horach,takze na letnich v tomhle pocasi,fakt lahudka ![]()
A to ja chci teda sníh!!!!Lepsi kdyz pada snih,nez kdyz leje ![]()
farska píše:peggy.sl píše:Ony ale budou potreba,to zase NÉÉ ŽE NE-jednou to i k vam prijit musi
farska
Já mám radost, že nesněží a každý den děkuji Bohu, že to zase posunul.. Nemám ráda zimu a nemám zimní gumy!!![]()
![]()
Mně moji chlapi řekli, že na moje auto nejsou disky, takže zimní gumy nemám řešit! ![]()
peggy.sl píše:farska píše:Mně moji chlapi řekli, že na moje auto nejsou disky, takže zimní gumy nemám řešit!peggy.sl píše:Ony ale budou potreba,to zase NÉÉ ŽE NE-jednou to i k vam prijit musi
farska
![]()
za A:
jake mas auto a za B: kolik mas chlapu
![]()
Já letim k oknu, jak blbá
a zjistim, že nesněží, neprší nic a ani nemrzne.
No třeba aspoň na ty vánoce nasněží.
![]()
Pajule22 píše:peggy.sl píše:O zimnich gumach mi ani nemluv
farska
pred 14ti dny jsme si koupili novy auto a maji nam k tomu jeste dodat zimaky…tak doufam,ze nam je nedodaj az v lete
Jo a bydlime na horach,takze na letnich v tomhle pocasi,fakt lahudka
Toz kdyz jsi horalka,bude to u vas cobydup
![]()
Pajule22 píše:
A to ja chci teda sníh!!!!Lepsi kdyz pada snih,nez kdyz leje
Taky se těším až napadne,už mám nové zimní drahé gumy pomalu sjeté.Ale potom nesnáším tu břečku.
Kde sněží???? Já se straaašně těším! Sníh jsem milovala i v době, kdy jsem každé ráno musela odházet sníh kolem auta, odmražovat a jet pomalu krokem do práce. Prostě je to nádhera a k zimě to patří. ![]()
farska no jak uz jsem psala,o 8km dal a trochu vys uz snezi ![]()
levmah brecku taky nesnasim!
farska píše:peggy.sl píše:za A:farska píše:Mně moji chlapi řekli, že na moje auto nejsou disky, takže zimní gumy nemám řešit!peggy.sl píše:Ony ale budou potreba,to zase NÉÉ ŽE NE-jednou to i k vam prijit musi
farska
![]()
jake mas auto a za B: kolik mas chlapu![]()
A: Citroena
B: Mám tři chlapy: Tátu, bráchu a manžela
A oni když dají hlavy dohromady, tak to vždycky vymyslí..Poslední verdikt byl, že už to za to nestojí, aby mi ty zimáky sháněli, že to už vydržím na těch letních… ![]()
Tady je taky hnusně mokro
já mám taky raději sníh než déšť a bláto ale léto je stejně nejlepčejší ![]()
farska píše:
Pro skoronoční odlehčení
U nás hustě sněží a já se raduju jako malá![]()
![]()
Pro mně je sníh známka toho, že Vánoce jsou fakt tady
Máte to někdo stejně?Ať už sníh-anebo tu radost-anebo obojí?
Sem se musela podívat odkud jsi, protože tady ani vločka.
A ty jsi z Jeseníků!
Tož to mi tady na jihu si můžeme nechat jen zdát… ![]()
A ano, tiše padající sníh, obzvláště v noci, to je balzám na nervy. Jihnu a mám sentimentální náladu…
![]()
Od Svitav hlásím mrholení, nemrzne a celej den poprchávalo
Zima jak má být ![]()
JJ jakmile napadne sníh, tak se zima konečně stává snesitelným ročním obdobím. A stojí to i za tu pozdější břečku. Auto nemám, takže řeším jen zimní boty ![]()
No tak já mám vždycky strašnou radost když sněží, ale zatím u nás jen chčije a to jsme trochu výš - 600 m n m. Snad už se brzy dočkám sněhové nadílky ![]()