Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Renatt Asi mi tu nebudete věřit, ale opravdu snídaně je na domluvě a ikdyž si vybere kuličky s mlíkem, nesní je ![]()
a včera jí oběd ve škole trval 45min a to na ni čekal i kamarád kterého vodím domů. Doma, to není o moc lepší, ale jak vidím, že se v tom jen vrtá…jde od oběda.
@tterka Tak to jsou šikulky
celkem závidím ale v dobrém ![]()
a vše cos vypsala jsem zkoušela, ale bez úspěchu :/ ![]()
@Jahru tak s tou fotosyntésou jsi mě pobavila…tak z toho žije moje holka
![]()
@kristinas píše:
@Renatt Asi mi tu nebudete věřit, ale opravdu snídaně je na domluvě a ikdyž si vybere kuličky s mlíkem, nesní je
a včera jí oběd ve škole trval 45min a to na ni čekal i kamarád kterého vodím domů. Doma, to není o moc lepší, ale jak vidím, že se v tom jen vrtá…jde od oběda.
Tak já ti věřím:-) Jen je to zvláštní, že ani tím, co jí chutná, ji ráno neuplatíš)
@Renatt fakt né, to samé je i u oběda, objedná si oběd a pak ho nejí…nebýt to 3× denně 7dní v týdnu(od září vařím jen o víkendu-uf) tak nad tím mávnu rukou, ale tohle je mazec
známá, dej si panáka-to chce klid, jo dát si panáka pokaždé co nejí, je ze mě matka alkoholička ![]()
@kristinas píše:
@Renatt fakt né, to samé je i u oběda, objedná si oběd a pak ho nejí…nebýt to 3× denně 7dní v týdnu(od září vařím jen o víkendu-uf) tak nad tím mávnu rukou, ale tohle je mazec![]()
![]()
známá, dej si panáka-to chce klid, jo dát si panáka pokaždé co nejí, je ze mě matka alkoholička
No jo, 5× denně frťana, to je fakt denně dost:-) Tak pevné nervy, třeba se jednou rozjí:-)
@Renatt píše:
No jo, 5× denně frťana, to je fakt denně dost:-) Tak pevné nervy, třeba se jednou rozjí:-)
jj díky, snad jednou jo… ![]()
@kristinas věř že ti rozumím. Můj starší by sežral koně ale mladší je přesně takový, jak popisuješ. vím jak moc je to náročné.. zpočátku nechtěl jist nic a za 2.5 roku školky a jeslí jsme se dopracovali k nějakému slusnejsimu stavu. Takže jsem spíš psala co pomohlo u mého nejedla. Btw, ten je pověstný tím že žil týden na mlice a actimelu plus denně pár piškotů. Když má hlad je to většinou na palačinky, krupinky, gumové medvídky a sušenky.. Takový zvláštní hlad.
![]()
Ale neves hlavu. Oni hlady nezemrou.
A co svačina do družiny? Já ji musím dávat.. Ale tak jako pojistka aspoň zelenina?