Snížené libido

Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
31.7.13 06:58

@prdelka17 to ti moc přeju :D u mě stále žádná změna a to už jsem byla i u homeopatičky :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.8.13 11:19

Hurááá!!! Holky konečně! Byla jsem u homeopatičky, napoprvý se s lékem netrefila a já kromě toho, že mi bylo třetí den hrozně blbě, necítila žádnou změnu. Tak jsem jí navštívila znova a po delším rozhovorumi dala jiný lék a po tejdnu rozhodně cejtim zlepšení! teda zatim to není žádnej zázrak, ale říkala, že jestli je to můj lék, tak to půjde pozvolna, takže to snad bude čím dál lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rmana
2.8.13 11:33

@Lucík 25 tak tam to je snad jedno které homeopatikum :-)))

• Citovat
  • Upravit
243
2.8.13 18:40
@Rmana píše:
@Lucík 25 tak tam to je snad jedno které homeopatikum :-)))

No to není jedno. Homeopat. má spoustu,,lékú´´. Není tak jednoduchá, jako klasický léky. Smekám před každou homeopatičkou nebo homeopatem. Je to těžká věda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.11.13 18:27

@Rusallka Prosim te nevis nazev zmineneho homeopatika? Ja uz mam s tim problém skoro 2 roky po porodu. Je fakt, ze jsem to resila s gynekoložkou, ale ta mi rekla, at se poradim se sexuologem. Tak bych prece jenom ještě vyzkoušela napred tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.13 20:42

@Rusallka taky bych poprosila o název :?: jsem už sama ze sebe neštastná, tedy, co sexuál. chuti týče :nevim: :nevim: a ještě se holky zeptám, nevíte, či skutečně pomáhá macca? jsem o ní četla, že má afrodisiální účinky a pomáhá při frigiditě…asi bych měla zkusit

• Citovat
  • Upravit
243
3.11.13 21:37

Holky to není tak jednoduchý. Chce to poradu u homepat. Ta si vás,,proklepne ze zhora až dolů´´ a určí daný homeopat. To není jako u obvoďáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
3.11.13 23:16

macca

O macca jsem taky slyšela. Vlastní zkušenost nemám, ale kamarádka ano, prý jí to dost pomohlo, jelikož na manžela neměla ani pomyšlení ani 8m po porodu. Začla ji brát a bere ji stále (14m po porodu). Prý jí pomáhá. Tak zkuste… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
4.11.13 14:03

čím je ovlivněné libido

Libido je ovlivněno mnoha faktory. Hlavní je vliv hormonů. Takže například nechuť u žen po porodu, či u mužů zase ve vyšším věku..

• Citovat
  • Upravit
16666
4.11.13 14:12
@prdelka17 píše:
Holky to není tak jednoduchý. Chce to poradu u homepat. Ta si vás,,proklepne ze zhora až dolů´´ a určí daný homeopat. To není jako u obvoďáka.

jj naprosty souhlas. moje homeopaticka vzdycky rika, ze kazdy clovek je original a potrebuje svuj originalni lek, neni to tak, ze co pomuze jednomu, pomuze vsem ostatnim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
4.11.13 18:32

Já už si ten název nepamatuju, ale i kdyby jo, tak by vám to bylo k ničemu, protože opravdu, každý člověk je jiný. Já jsem u homeopatičky byla si asi hodinu a řešili jsem tam hromadu věcí od dětství až po současnost, než mi dala lék. Takže Vám doporučuju k nějakýmu homeopatovi zajít osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.14 22:47

Omlouvám se za anonimitu ale je to hodně intimní a pro mne matoucí.
Rok před těhotenstvím jsem byla nez HA, a byla jsem celkem náruživá. Partnera jsem potkala v tomto období. Po porodu jsem zvolila HA jako způsob ochrany. (dalšího potomka zatím neplánujeme) Jenže… Po porodu jsem vystřídala 3 různé HA protože jsem po nich trpěla naprostou ztrátou libina a i jsem měla problémy se vzrušivostí. Myšlenka na milování ve mě vyvolala jen myšlenku na únavu a fyzickou námahu. Aktuální HA beru 8. měsíc. Také mi tlumí libido ale méně než předchozí. Gynekolog mi nasadil tuto jako tu „levnější“ variantu. Zůstala jsem u ní pouze z finančních důvodu. No a teď aktuální „problém“. Ze dne na den se u mě nastartovalo libido, Opět fyzicky toužím po svém partnerovy. Sex mě baví, už ani nevím kdy naposledy pro mě bylo milování tak fyzicky i emočně příjemné.
Vím že si nemám na co stěžovat, ve své podstatě je to samé pozitivum. Ale první s čím na mě přítel vyrukoval bylo: TY SI VYSADILA PRÁŠKY! (stále je beru)
Vůbec nevím co si o tom myslet. Měla jsem v plánu příští měsíc s gynekologem prodiskutovat možnosti nehormonálního tělíska. Stejně do něj půjdu ale tahle změna chování mě až děsí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.14 22:51
@Rusallka píše:
Ahoj. Mám takový problém. Už víc jak rok a půl nemám vůbec chuť na sex. Začalo to vlastně, když jsem přestala kojit první dítě. Začla jsem brát HA, ale po měsíci jsem jí vysadila, protože jsem si myslela, že je to tím, ale žádná změna. Od tý doby máme s přítelem sex tak jednou za měsíc a to se ještě musim přemáhat. Myslela jsem si, že se to při druhým těhotenství změní, protože při prvním jsem byla jak utržená ze řetězu, ale nic. Teď jsme půl roku po druhém porodu. Podle gynekologa je u mě vše v pořádku, takže je to prej psychický. Ale já nevim, přítele miluju, ráda se s ním líbám, objímám, přitulím se k němu, ale sex mě vůbec neláká. Jemu to amozřejmně vadí. Kdyby bylo na něm, měl by to klidně několikrát denně. Mám strach, že si někoho najde. :,( Ani bych mu to asi neměla za zlý. Chtěla bych se dát do pořádku, ale nevím jak. nemáte někdo radu?
Omlouvám se za tak dlouhej román :lol:

Mám to stejné. Přestože dosáhnu orgasmu, sex mi neláká. Manžela miluju, dřív jsem byla hodně vášnivá a sex mi bavil moc. Po dětech se to výrazně změnilo. Ale musím říct, že jsme byli asi po pěti letech spolu sami na dvě noci a bylo to super!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.14 23:17

Chtěla bych se připojit i přesto že jsem jiný případ. My se snažíme a se sexem to jde z kopce. Myslím že nezdařelé snažení jako takové to nezpůsobilo. Snažíme se skoro 2 roky takže to už tolik nehrotíme 8) brala jsem různé hormony a asi největší zlo byl clostilbegyt. Který zapříčinil 5 kilo na víc za měsíc, alergii a nejspíš šílené padání vlasů-mám problém s vlasy jak některé mamči při kojení či po porodu. Ale zpět k tématu: Nevím kdy to začalo ale nemám žádnou chuť na svého přítele :nevim: Ve vztahu je vše v pořádku, kdyby nebylo tak bych cítila chuť aspoň na jiného muže. Ale nic :evil: V životě se mi to nestalo, ze začátku vztahu jsem ho já uháněla a teď je to naopak :oops: Už nevím co s tím :roll:

• Citovat
  • Upravit
1836
13.3.14 22:46

Jen se pozastavuji nad tím, že se Rusalce podařilo podruhé otěhotnět při frekvenci jednoho styku měsíčně… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí