Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PerlaMarina no, když jsem si řekli, že se začneme snažit o druhé miminko, tak jsem se překonala a bylo to 2 krát za měsíc.. nicméně se nám to hned první měsíc podařilo ![]()
Asi jo
první dcera je přes prášky a druhá byla hned… asi si budeme muset celej život dávat hodně pozor, jinak budu rodit pořád ![]()
@PerlaMarina Já se nedivím. U mě druhé těhu přišlo taky po jednom styku v měsíci. Neplánovaně a nečekaně ![]()
A první těhu po prvním nechráněném… ![]()
Ahoj holky, tak já řeším taky to samé… před těhu sex i 20× za víkend (mám hodně náruživého chlapa)… jakmile sem porodila tak je to děs a hrůza, chlap je nešťastný a já taky, pže nemám na to ani pomyšlení
on by chtěl pomoct aspoň jinak, ale ani to mě neba… no a jak rusalka tak i já sem otěhotněla po druhé pouze z jednoho styku a to si chlap dával pozor, pže sme se ještě nechtěli snažit.. (a to sem měla celý život strach, že budu mít problém otěhotnět).. teď sem těhu a stále chuť na bodu mrazu… homeo se asi nedá brát v těhu že?
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak já řeším taky to samé… před těhu sex i 20× za víkend (mám hodně náruživého chlapa)… jakmile sem porodila tak je to děs a hrůza, chlap je nešťastný a já taky, pže nemám na to ani pomyšleníon by chtěl pomoct aspoň jinak, ale ani to mě neba… no a jak rusalka tak i já sem otěhotněla po druhé pouze z jednoho styku a to si chlap dával pozor, pže sme se ještě nechtěli snažit.. (a to sem měla celý život strach, že budu mít problém otěhotnět).. teď sem těhu a stále chuť na bodu mrazu… homeo se asi nedá brát v těhu že?
Dej tomu čas..ses tehotna..tzn biologicky účel splnen..pockej po porodu..uvidis ze se to bude treba i lepší..
mela sem to stejne a tex po druhém porodu mam pocit ze jsem jak nadržena puberťačka ![]()
@NikSo no tak to doufám, že po porodu se to zlepší, pže děti budou od sebe o 14 měsíců
no kdyžtak to asi pak budu řešit, ale je mi líto chlapa no ![]()
20× za víkend?
Upřímně závidím
Jinak k tématu. Po porodu jsem na to měla chuť, jen po dobu šestinedělí, potom útlum. Teď je malýmu 7 měsíců a změna se nekoná ![]()
A neni to tim ze berete antikoncepci…?? To je tlumic libida..
@Terina89 no to bývávalo
teď když je to 2× za měsíc je to moc
no snad se to pak zlepší… já bych už antinu ani nebrala nikdy, je to svinstvo
@Anonymní píše:
@Terina89 no to bývávaloteď když je to 2× za měsíc je to moc
no snad se to pak zlepší… já bych už antinu ani nebrala nikdy, je to svinstvo
Souhlasim ![]()
@NikSo Taky neberu, už jsem se nabrala antiny dost dlouho v nácti ![]()
Přidám taky svou trochu do mlýna. Po narození dcery jsem nasadila HA. Během týdne se vytratila chuť na sex a i vzrušivost. Musela jsem půl roku čekat až odstavim dceru abych mohla brát jinou antikoncepci. Zkráceně za 2 levé období 4 různé ha a libido nikde. Chlap nechtěl nehormonální tělísko. Jenže se mi stalo něco divného. V únoru jsem po běžné pauze začala brát ha a ze dne na den se mi vrátilo libido v plně síle. Muž nevěřil tomu co se děje a několikrát se mě i ptal zda jsem nevysadila prášky. Jak to přišlo tak to odešlo. Krásné 3 týdny jsme si užívali tu změnu. Další cyklus byl opět nudný a bez libida jako předchozí dva roky. Naštěstí ale muž prozřel a uznal že ha asi bude vážně takové svinstvo jak mu říkám. A že ze mě mateřství vážně neudělalo frygidu. Tam příští měsíc jdu na zavedení tělíska
No právě taky si říkám, že bych potom zkusila to tělísko.. ale zase mám strach, že dám za to 6 000 Kč a budou mi to vyndávat, že mám z toho záněty.. pže tak se to stalo mamce a kámošce… tak pak napiš jaké to je s tělískem
Tak já jdu do toho obyčejného za 1500 i se zavedením. Bojím se že s mirenou bych také neměla libido. A navíc i kdybych toto měla třeba jen půl roku stále je to levnější než prášky.