Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli ti ho nebere, tak jsi ho vytočila, je uražen
Nech ho, atˇse z toho vyspí a vystřízliví. Voláníma vtíráním se nic nevyřešíš. V pořádku je určitě ![]()
Tvůj chlap pracuje…tvrdě…dokonce dvě hodiny přesčas…má RÝMEČKU a ty ho vyženeš!!!
No to se nedivím, že trucuje…
JJ nechám ho být..jen se mi zdá že na chlapa trucuje dlouho…
, Já ho chápu, jste spolu 4 měsíce, a jako nemocný chtěl být doma v klidu, ne někde ležet a nechat se otravovat.
A že ti chcěl dát polibek na rozloučenou a ty uhneš,. no, světe div se, že je uražený ![]()
Souhlasím s holkama. Nech ho být a buď se ozve nebo ne. Ale rozhodně bych se nevnucovala teda.
Nech ho trucovat.. a mimochodem, hádáte se kvůli kravinám. A asi si budeš muset zvyknout, že když někdo víc pracuje, tak má méně času ![]()
Jinak, jak tohle čtu po druhé, tak mi to připomíná mně, když mi bylo 15 let a ex došel o hodinu později, a pak šel dom, to jsem vyváděla jak blázen
Štěstí že už jsem dospělá ![]()
Přesně, tohle jsou nepodstatný maličkosti. Až bude zakladatelka s chlapem delší dobu, tak si rozmyslí, jestli se na sebe budou zlobit kvůli prkotinám, protože to by pak nedělali nic jinýho než se hádali
.
@pannacotta píše:![]()
, Já ho chápu, jste spolu 4 měsíce, a jako nemocný chtěl být doma v klidu, ne někde ležet a nechat se otravovat.
A že ti chcěl dát polibek na rozloučenou a ty uhneš,. no, světe div se, že je uražený
Souhlas ![]()
@pannacotta píše:
Jinak, jak tohle čtu po druhé, tak mi to připomíná mně, když mi bylo 15 let a ex došel o hodinu později, a pak šel dom, to jsem vyváděla jak blázenŠtěstí že už jsem dospělá
@Anonymní píše:
JJ nechám ho být..jen se mi zdá že na chlapa trucuje dlouho…
já s ex nemluvila klidně měsíc a chlap nejsem ![]()
Ahoj jak by jste reagovali…v úterý jsem se pohádala s přítele, hodně pracuje málo času pro nás. Dorazil o dvě hodky později než měl, myslela jsem že zůstane na noc ale jemu se očividně nechtělo, že je nastydlej a nebude moc spát, tak jsem mu naštvaně řekla at teda jede domu, když mi chtěl dát pusu tak jsem uhnula…od té doby nebere tel nereaguje na sms. Jsme spolu cca 4 měsíce. Bydlí v baráku ale v přízemí má mámu tak je mi trapný tam jet ani ji neznám. Začínám se bát jestli je v pořádku, nikdy takhle netrucoval bral to že jsem ulítla s nervama a choval se jako by nic. Coby jste dělali? Čekali jestli se ozve?