Má mě ještě rád?

Anonymní
5.6.13 12:52

Má mě ještě rád?

Ahoj holky, možná si někdo řekne, co to sem píšu za kra.viny, ale potřebuju to někomu říct. S přítelem jsme spolu 3,5 roku a před půl rokem jsme měli krizi ( z jeho strany, protože se prý začal nudit) a možná mě i podvedl, ale v tom se už nechci šťourat. Jde o to, že poslední dobou se mnou nechce spát, stačí mu sex tak 3krát do měsíce. Přes den se ke mě nepřitulí, nedá mi pusu, neobejme mě. Vede řeči typu líbat se je pro pubertáky a tak podobně. Já se snažím sex oživit, ale jeho to prostě nebaví.. Tak nevím, když mu něco řeknu, tak mi odpoví, že přeháním a výmýšlím si blbosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.6.13 12:55

Omlouvám se, potřebovala jsem se svěřit :?

• Citovat
  • Upravit
24379
5.6.13 12:55

Dalsi jeho krize :think:.Rad te ma, otazka je, jestli te miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
5.6.13 12:56
@Anonymní píše:
Omlouvám se, potřebovala jsem se svěřit :?

To chapu :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
5.6.13 12:56

Ahoj, no já bych viděla jako jediné řešení si s ním o tom upřímně promluvit, aby ty ses snažila a on nereagoval anebom měl jenom připomínky…to nikam nepovede, max. se pohádáte…takže pokud se mu vztah nelíbí, tak si o tom musíte promluvit a něco změnit…tak držím palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.6.13 12:57

Nezbyde, než to probrat s ním. Do hlavy mu tu nikdo nevidí… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
5.6.13 13:03

Sednout si a promluvit, to je jediné, co můžu radit. Jakmile spolu lidi nemluví o problémech, je zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
5.6.13 13:04

Evidentně ho to nebaví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
5.6.13 13:10

Ahoj, promluvila bych si. Zeptala bych se, jestli se mu na mně něco nelíbí (jako ve smyslu, že jsem schopna přijmout nějakou kritiku a něco s tím dělat). Hlavně se nebát upřímnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.13 13:13
@wildcherry píše:
Dalsi jeho krize :think:.Rad te ma, otazka je, jestli te miluje.

i me tohle napadlo… jeden z mych byvalych mel taky takhle „ve vlnach“ svoje krize neduvery v nas vztah a az kdyz jsem to skoncila, tak jsem zjistila, ze to bylo tim, ze v tech „vlnach“ mel vzdy novou milenku… :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.13 13:13
@Anonymní píše:
i me tohle napadlo… jeden z mych byvalych mel taky takhle „ve vlnach“ svoje krize neduvery v nas vztah a az kdyz jsem to skoncila, tak jsem zjistila, ze to bylo tim, ze v tech „vlnach“ mel vzdy novou milenku… :nevim: :nevim: :nevim:

anonym 1 (ne zakladatelka).

• Citovat
  • Upravit
ano
5.6.13 13:22

Já tedy nevím, ale mě po 3,5 letech 3× měsíčně nepříjde žádná katastrofa :D
Taky mám vlny, kdy se mi nechce, prostě jsem unavená, třeba mám i nějaké starosti, které musím strávit, ale partner mi s nima stejně nemůže pomoci (tak si nad nima tam přemýšlím) a poslední co bych v těhle fázích chtěla je ještě vysvětlovat partnerovi, proč tento týden zase nemám chuť na sex.
Jsem prostě ráda, že mě nechává být a počká si, až na mě chuť příjde. Obecně si myslím, že frekvence by se měla vždycky řídit podle toho, kdo chce méně. Je jednodušší nemít sex, i když chci, než ho mít, když o něj zrovna vůbec nestojím…to se může něco pokazit, bloknout a pak se to těžko vrací zpátky. Takže já bych ho nechal dýchat a rozhodně bych žádná diskuze na téma „Máme problém v sexu“ nezaváděla.

• Citovat
  • Upravit
24379
5.6.13 13:25
@Anonymní píše:
i me tohle napadlo… jeden z mych byvalych mel taky takhle „ve vlnach“ svoje krize neduvery v nas vztah a az kdyz jsem to skoncila, tak jsem zjistila, ze to bylo tim, ze v tech „vlnach“ mel vzdy novou milenku… :nevim: :nevim: :nevim:

Jo, jak muj ex :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
5.6.13 13:26
@ano píše:
Já tedy nevím, ale mě po 3,5 letech 3× měsíčně nepříjde žádná katastrofa :D
Taky mám vlny, kdy se mi nechce, prostě jsem unavená, třeba mám i nějaké starosti, které musím strávit, ale partner mi s nima stejně nemůže pomoci (tak si nad nima tam přemýšlím) a poslední co bych v těhle fázích chtěla je ještě vysvětlovat partnerovi, proč tento týden zase nemám chuť na sex.
Jsem prostě ráda, že mě nechává být a počká si, až na mě chuť příjde. Obecně si myslím, že frekvence by se měla vždycky řídit podle toho, kdo chce méně. Je jednodušší nemít sex, i když chci, než ho mít, když o něj zrovna vůbec nestojím…to se může něco pokazit, bloknout a pak se to těžko vrací zpátky. Takže já bych ho nechal dýchat a rozhodně bych žádná diskuze na téma „Máme problém v sexu“ nezaváděla.

S tim vubec nesouhlasim. V nicem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ano
5.6.13 13:27
@HATI píše:
Ahoj, promluvila bych si. Zeptala bych se, jestli se mu na mně něco nelíbí (jako ve smyslu, že jsem schopna přijmout nějakou kritiku a něco s tím dělat). Hlavně se nebát upřímnosti.

Do toho bych nešla. Jestli o tom mluvit nechce sám, tak zakladatelku stejně odbyde. Jestli je jí nevěrný, stejně bude zatloukat (jestli nechce ze vztahu odejít). Já si myslím, že lepší je nepátrat a nechat to být.
Chápu, že Ti partner i intimita třeba chybí, ale výslechy a rozebíráním si ho zpátky nepřitáhneš. Naopak, já bych se trochu zaměřila na sebe. Víc si vyjít ven, věnovat se svým koníčkům, pečovat o sebe. Aby viděl, že jsi hezká, spokojená ženská a chtěl Tě sám od sebe, ne proto, že ho jinak „zase budeš dusit nějakou rozpravou“. :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky