Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak hlavně to tady není omezeno věkem. Pokud je zakladatelka teenager, tak jí tohle asi přijde jako zásadní problém a chtěla se prostě zeptat na názor druhých. Já bych tohle jako starší a zkušenější taky neřešila takto, ale když zakladatelka chtěla, tak budiž. Svůj názor jsme napsaly, třeba si z toho něco vezme, třeba ne.
Příteli je 37 mě 24 mam roční dítě, puberták nejsem, ptala jsem se pouze na názor…
Nechala jsem ho vychladnout, druhý den dorazil sám.
@Anonymní píše:
Příteli je 37 mě 24 mam roční dítě, puberták nejsem, ptala jsem se pouze na názor…Nechala jsem ho vychladnout, druhý den dorazil sám.
Je mezi vámi špatná komunikace. Je potřeba domluva, co od sebe vzájemně očekáváte, co jste vzájemně ochotni tolerovat a co už ne, jak se cítíte v různých situacích. Když si vyjasníte vzájemně své hranice, odpadnou vám vzájemná nedorozumění.
@Anonymní píše:
Příteli je 37 mě 24 mam roční dítě, puberták nejsem, ptala jsem se pouze na názor…Nechala jsem ho vychladnout, druhý den dorazil sám.
No vidíš a je vše zas ok. Hlavně nebuďte na sebe zbytečně protivní. A na ty příspěvky o puberťačkách se vykašli. 90% ženských má jen velké řeči, ale taky by je to jistě trápilo. ![]()
Bola to reakcia len na túto jednu diskusiu, pretože mi príde tento problém proste detinský
Nehovorím, že sa tu majú riešiť iba vážne veci, ale prepáčte, vynadá priateľovi, potom hrá urazenú a vy všetci raďte… takto sa nechovala ani moja dcéra, keď mala 15 rokov
Ináč mám emimino rada
len niektoré diskusie mi tu prídu, ako keby to písal nejaký teenager