Hádka s přítelem a nebere mobil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
annooonyyym
7.6.13 07:13

Bola to reakcia len na túto jednu diskusiu, pretože mi príde tento problém proste detinský :) Nehovorím, že sa tu majú riešiť iba vážne veci, ale prepáčte, vynadá priateľovi, potom hrá urazenú a vy všetci raďte… takto sa nechovala ani moja dcéra, keď mala 15 rokov :( Ináč mám emimino rada :) len niektoré diskusie mi tu prídu, ako keby to písal nejaký teenager :)

• Citovat
  • Upravit
10631
7.6.13 11:14

Tak hlavně to tady není omezeno věkem. Pokud je zakladatelka teenager, tak jí tohle asi přijde jako zásadní problém a chtěla se prostě zeptat na názor druhých. Já bych tohle jako starší a zkušenější taky neřešila takto, ale když zakladatelka chtěla, tak budiž. Svůj názor jsme napsaly, třeba si z toho něco vezme, třeba ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.13 22:47

Příteli je 37 mě 24 mam roční dítě, puberták nejsem, ptala jsem se pouze na názor…

Nechala jsem ho vychladnout, druhý den dorazil sám.

• Citovat
  • Upravit
6388
10.6.13 02:04
@Anonymní píše:
Příteli je 37 mě 24 mam roční dítě, puberták nejsem, ptala jsem se pouze na názor…Nechala jsem ho vychladnout, druhý den dorazil sám.
:palec: To je dobře..přeji vám, at už se to víc neopakuje :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
10.6.13 02:28

Je mezi vámi špatná komunikace. Je potřeba domluva, co od sebe vzájemně očekáváte, co jste vzájemně ochotni tolerovat a co už ne, jak se cítíte v různých situacích. Když si vyjasníte vzájemně své hranice, odpadnou vám vzájemná nedorozumění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
11.6.13 09:23
@Anonymní píše:
Příteli je 37 mě 24 mam roční dítě, puberták nejsem, ptala jsem se pouze na názor…Nechala jsem ho vychladnout, druhý den dorazil sám.

No vidíš a je vše zas ok. Hlavně nebuďte na sebe zbytečně protivní. A na ty příspěvky o puberťačkách se vykašli. 90% ženských má jen velké řeči, ale taky by je to jistě trápilo. ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky