Hádka s přítelem a nebere mobil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13073
6.6.13 10:15

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 16:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
6.6.13 10:16

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 16:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
6.6.13 10:18

No tak když se zakladatelka nezalekla tak nám třeba řekne kolik jí je let.. On je určitě dospělý když pracuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
6.6.13 10:42
@tamata píše:
No po pravdě kdyby na mě někdo vyjel po 4 měsících vztahu, tak bych se taky už neozývala :nevim: Nejsem zvyklá na hádky a už vůbec ne v době, kdy podle mě by hádky ještě ani neměly být :nevim:
Třeba se toho taky zalekl, že když tohle děláš po 4 měsících, tak co teprve bys mu dělala až by to byl opravdu nějaký vztah :think:

amen

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
6.6.13 10:52

Pár dnů nevolej a nepiš, on se ozve, pokud ne, překonej strach a běž si s ním promluvit osobně, ale i s rizikem toho, že ho to naštve nebo zjistíš, že jde z jeho strany o zbabělý konec vztahu… Ale ještě bych neházela rukavici do ringu. Kolik je vám roků? Už jste plánovali budoucnost nebo tak?

• Citovat
  • Upravit
10631
6.6.13 10:53

Taky by mě zajímal věk zakladatelky a jejího chlapa :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
6.6.13 10:54

Pár dnů nevolej a nepiš, on se ozve, pokud ne, překonej strach a běž si s ním promluvit osobně, ale i s rizikem toho, že ho to naštve nebo zjistíš, že jde z jeho strany o zbabělý konec vztahu… Ale ještě bych neházela rukavici do ringu. Kolik je vám roků? Už jste plánovali budoucnost nebo tak?

• Citovat
  • Upravit
majkaakajka
6.6.13 13:10

Ľudia tu riešia povodne a veľké škody na majetku, zatiaľ čo niekto sa má čas zaoberať na nete infantilným stupidným problémom :(

• Citovat
  • Upravit
10631
6.6.13 13:20

Majkaakajka - Tak mě je samozřejmě lidí postižených povodněmi líto, je to hrozné neštěstí a hrůza. Každopádně si ale myslím, že to sem nepatří. Když se ti to tady zdá stupidní, tak sem nechoď a nečti to. O. K.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
6.6.13 13:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
6.6.13 13:25

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 16:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
6.6.13 13:42
@majkaakajka píše: Ľudia tu riešia povodne a veľké škody na majetku, zatiaľ čo niekto sa má čas zaoberať na nete infantilným stupidným problémom :(

Ano je to smutné, předpokládám že asi jsi bohužel vytopená? Sama se podílím na pomoci postiženým povodní, ale myslím že by nebylo vhodné držet měsíc ticha. Hlavně že jsou všichni zdraví. A infantilní to je. Ale každý má své problémy

• Citovat
  • Upravit
24603
6.6.13 13:45
@NikysekR píše:
Majkaakajka - Tak mě je samozřejmě lidí postižených povodněmi líto, je to hrozné neštěstí a hrůza. Každopádně si ale myslím, že to sem nepatří. Když se ti to tady zdá stupidní, tak sem nechoď a nečti to. O. K.?
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magnifique
6.6.13 16:00
@pannacotta píše: :palec:

Všichni do jednoho myslím víme, jak pomáhat lidem postiženými povodněmi. Je na každém z nás, jak moc se nás to týká a co jsme ochotni udělat. Mimo jiné i když nejsou povodně, tak lidé pomáhají tam, kde je to potřeba a tak si opravdu každý může kdykoliv sednou k netu a dělat, co uzná za vhodné. ;) Takže když někdo položí dotaz, chce znát odpověď a o to tu jde… :palec:

Za mě: přítelovi bych jen napsala sms, že o něj máš starost, protože víš, že mu nebylo dobře a jestli pro něj můžeš něco udělat. Když se neozve, tak klid, ono se to vyvrbí. Třeba se jen zhoršila nemoc a pokud chlap dostna teploty, neumí si s tím tak rychle poradit, jako my ženský, který u toho ještě vypravíme děti do školy. Na chlap prostě nemoc působí komočně, ale to se nedá nic dělat… :lol:

• Citovat
  • Upravit
89
6.6.13 20:47

Ahoj, vyzrálý chlap, který má rád, se vrátí.
Já se podělím o svou bolest. Muj přítel se odmlčel po nesmyslné debatě, bohužel na tři měsíce. Po téměř šestiletém vztahu, z tohu pět let spolu bydlíme. Pak jsem se naštvala a rozhodla se odstěhovat. Rozešli jsme se. Vím, že ho pořád miluju, ale to nešlo dál. Nakonec se ze současného bytu stěhujeme oba. Paradoxně, dnes si povídáme. Řešíme s velkou ohleduplností rozdělení spolecných věcí. On je starostlivý vůči mně, já vůči němu. Bolí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí