Socializace kojence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.1.14 11:06

@rachel55 Dřív jsem měla ten pocit při prvním, že musím být všude, chodili jsem na cvičení od 4 měsíců a byli jsme furt na hromádce, jak jsme všude všechno pochytali

• Citovat
  • Upravit
14895
15.1.14 11:15

Holky děkuju, ještě bych si vyčítala i že sním nechodím mezi děti..stačí ta vojtovka.. :? kdybych si u lékařky dupla tak jsme jí mohli cvičit dávno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.1.14 11:16

S osmimesicnima detma jsem do MC nechodila :) Jinak moje dcera byla to samy, v 8 mesicich se teprv zacla pretacet, taky jsme zacli cvicit pozde. A k tomu kolektivu…mela starsiho brachu, deti kolem sebe a stejne lezela jak placka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
15.1.14 11:22

@asha a kdy se to srovnalo? bylo hodně opožděná? malej se ted taky konečně začal přetáčet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.1.14 12:08
@Malike píše:
@asha a kdy se to srovnalo? bylo hodně opožděná? malej se ted taky konečně začal přetáčet.

Sedla si ve 13 mesicich, lezla kolem 15. a chodila v 19. Celkove je trochu slabsi, nez jiny deti, ale tak uz to chodi, ne kazdy muze byt atlet, nicmene to na ni poznat neni :) Neurolog mi rikal, ze se to srovna casem, ale abych nepocitala s nejakou sportovni karierou, to se tak nejak vyplnuje :) Jen je treba davat pozor ve skole, tyhle deti mivaji pak problem se skoliozou, jak zacnou tahat tezkou tasku. Ona od 3 let jezdila na koni, to je pro tyhle deti super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
15.1.14 13:10

@Malike
Tak malé miminko ještě ze společnosti moc mít nebude. Stačí mu vaše přítomnost doma a tím se socializuje až až. ;)
Jakmile začne být pohyblivější, bude to zase něco jiného a dětem bych se nevyhýbala.
Navíc jak říkáš, teď je období chřipek a téměř všichni soplí…, tak bych do kolektivu moc nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
15.1.14 13:11

@asha víš já ještě nemám ponětí co malému vlastně je.. :( podle všeho má ještě tonus v levé ručičce a má jí v pěst…cvičíme vojtovku 5× denně a to snad jí dělám správně. Vím že je ochlablější, ale že je to něco vycházejícího z mozku..má centrální osovou hypotonii..už ted budu řešit dětskou, protože jsem jí furt říkala že špatně pase koníky,,atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.1.14 13:20

@Malike To rozcvicite :) Mne treba nikdy nerekli, cim to je, chodili jsme na neuro, naposled ji chteli videt, az zacne chodit, doufam, ze to bylo naposled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12940
15.1.14 15:32

Neblázni, tak mladé děcko socializaci tohoto typu nejen že nepotřebuje, ale vzhledem k tomu, že si tam ty děti předávají mezi sebou nachlazení a nemoci, tak mu můžeš i doživotně poznamenat imunitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
16.1.14 12:32

No holky ještě jsem nikde defakto nebyla a už má horečku.
Vtipné, včera o tom píšu a dnes už má horečku.
Takže nový dotaz, pač mi to rehabilitační sestra nebere tak nevím zda má v horečkách cvičit vojtovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
16.1.14 12:48
@Malike píše:
No holky ještě jsem nikde defakto nebyla a už má horečku.
Vtipné, včera o tom píšu a dnes už má horečku.
Takže nový dotaz, pač mi to rehabilitační sestra nebere tak nevím zda má v horečkách cvičit vojtovku.

Urcite ne, nech ho v klidu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22057
16.1.14 12:55

@Malike, rozhodně ne. Neměl by ani při silnějším nachlazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17006
16.1.14 12:59

@Malike - necvič ani tak 5 dnů po očkování..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí