Sociální pedagogika na ujep
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kazimíra Olejovka četla jsem dost a stačilo mi, je pravda, že né všechny komentáře byly negativní, ale většina ano a i to tě odradí takže na UJAK ani nejspis nebudu posílat přihlášku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosím Vás poslal by mi někdo, kdo studuje v hradci navazujici magisterské studium spec. pedagogiku a na UJEPU. Z čeho přesně se učili? Kryje se mi to se statnicemi, takže ucit se z knih, to nedám. Dekuju za pomoc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anetulda518 píše:
Ahoj všem, chci se hlásit na VŠ do Ústí na ujep, obor sociální pedagogika a druhý obor je sociální práce, k tomu ještě nejsou akreditace, nemáte někdo info, jake jsou šance, jestli se ten obor otevře? A pokud tu někdo studuje na sociální pedagogiku, nemáte rady ohledně přijímaček? Vubev nevím co si pod tím představit, z čeho můžou být složené a jak se na ně připravit.
Ahoj @Anetulda518,,
také jsem si podala jednu z přihlášek na obor sociální pedagogika na UJEP.
Příští týden mě čeká písemný test, ale netuším co mám očekávat a jakou náročnost testu. Také jsi si podala přihlášku a chystáš se na přijímačky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saraa píše:
Ahoj @Anetulda518,,
také jsem si podala jednu z přihlášek na obor sociální pedagogika na UJEP.
Příští týden mě čeká písemný test, ale netuším co mám očekávat a jakou náročnost testu. Také jsi si podala přihlášku a chystáš se na přijímačky?
Ahoj, já mám taky příští týden přijímacky a absolutně nevím co tam muže být, nikde jsem to nenašla a slyšela jsem ze od všeho něco, což mi moc nepomohlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Studium UJEP - Speciální pedagogika - intervence
@Anetulda518 píše:
@SaraaAhoj, já mám taky příští týden přijímacky a absolutně nevím co tam muže být, nikde jsem to nenašla a slyšela jsem ze od všeho něco, což mi moc nepomohlo.
*@Anetulda518**, tak to jsme na tom zcela stejně. ![]()
Kolikátého a v kolik hodin jdeš psát test?
Třeba budeme ve stejnou dobu ve stejné učebně.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saraa já mám zítra v 8:00, co ty? Absolutně nevím, na co být připravena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Studium UJEP - Speciální pedagogika - intervence
@Anetulda518
já ve středu v 8,00 hodin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit