Sonett zkušenosti

133
4.2.22 19:12

Sonett zkušenosti

Dobrý večer, máte prosím někdo zkušenosti s touto značkou.? Chtěla bych přejít na NT domácnost. Budu ráda za všechny rady :)
Děkuji a přeji hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
399
4.2.22 19:53

Ano. Používám pomerančový univerzální čistič, písek, na okna a měla jsem i prací gel. Je ale dost drahý, takže na prani ho nepoužívám moc. Spokojená jsem nebyla s mýdlem a jarem. Hrozně tekutý, málo penivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
4.2.22 20:30

Ja pouzivan mesickovy jar a spokojenost, prijemna vune, zadny hnusny chemicky smrad :) mela jsem i tekute mydlo na skvrny a dobre fungovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
4.2.22 21:05

Ja pouzivam mesickove penove mydlo, pripravek na nadobi a pomerancovy univerzalni cistic (pouzivam na vytirani). Spokojena jsem se vsim uvedenym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
4.2.22 21:07

Pouzivam gel na prani, dezinfekci, univerzalni čistič, pisek… v podstate vsechno a jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
4.2.22 21:09

@saphir Mám eko produkty od různých značek, takže nemám vyzkoušené vše, ale co od Sonnetu miluju, je univerzální čistit. Čistí dobře, je jemný na ruce (mám atop. ekzém a na čisticí prostředky jsem háklivá), příjemně jemně voní, ale co je hlavní, vydrží šíleně dlouho, takže vyšší cenu při té spotřebě vůbec neregistruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
4.2.22 21:38

@Hoa Mai Za mě univerzální čistič totální propadák :-) Nevyčistí vodní kámen ani mastnotu, z nouze ho dávám do vody na mytí země.
Používám prací prášek a gel, jsem spoko. Teď jsem koupila v akci mega balení obojího s třetinovou slevou. Jinak je za mě super měsíčkový jar (dnes vyzkoušeno i v myčce a dobrý) a čistič na koupelny, ten je top. Taky používám čistič na WC, i ten je prima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
6.3.23 11:39

@ProfZav Chci se zeptat na ten prášek - od té doby, co používám Sonett, tak mi prádlo zatuchá. Jako aviváž dávám bílý ocet a esenciální olej. Předtím jsem měla mýdlové vločky od Alchemilek a bylo to v pohodě. Nemáš s tím podobný problém? Dáváš nějakou „aviváž“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
6.3.23 12:23
@vprouduzivota píše:
@ProfZav Chci se zeptat na ten prášek - od té doby, co používám Sonett, tak mi prádlo zatuchá. Jako aviváž dávám bílý ocet a esenciální olej. Předtím jsem měla mýdlové vločky od Alchemilek a bylo to v pohodě. Nemáš s tím podobný problém? Dáváš nějakou „aviváž“?

Dávám bílý ocet a NT aviváž Almawin vůbec Lipový květ. Ale třeba na ručníky a utěrky jen ten ocet a zatuchlé nic není. Tohle peru teda na 60°C nebo dávám po praní na 40 program pára. Ještě používám do většiny praní perkarbonat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
6.3.23 12:59
@vprouduzivota píše:

Mas vycistenou pracku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
6.3.23 14:18

Pračku ještě vyčistím, ale dělám to celkem pravidelně, jednou za měsíc kyselinou citronovou. Sama o sobě není nijak cítit. Každopádně díky za zkušenosti. Almawin jsem měla Verbenu a ta vůně se po uschnutí tak zvláštně rozvinula, že mi z toho bylo spíš šoufl. Teď dávám EO modřín nebo borovice, ale to po uschnutí vyvane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný