Jak vybrat kočárek?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4284
25.1.16 14:34

@exPražačka Jak vybírat, neporadím, ale pro podobné účely mám Dorjan Prestige 2 a jsem nadmíru spokojená. Dítě červnové, do korby by se ještě stále vešel, ale přehodili jsme na sporťák, aby mohl koukat do světa. Pohodlný, lehonce ovladatelný kočárek, který zvládl v létě i výlet do lomu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
25.1.16 14:34

@exPražačka Resim to same, ale 8-9 mesicu zvladne maloktery, takze zasadni je, aby sel sportak rozlozit na placku a nebyl typu kolebka, viz bugaboo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
25.1.16 14:36

Určitě korbička min. 80cm vnitřní rozměr, velká nafukovací kola, dobře odpružený a možná raději čtyřkolku, u trojkolky musí člověk občas jistit obouruč.
A co další požadavky? Váha, ruční brzda, sedačka po i proti směru jízdy- jsou nějaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
25.1.16 14:38

@exPražačka Jinak na ovládádní jednou rukou jsou dobré kočárky, co mají otočné přední kolečka/kolečko. Ale to musíš zaaretovat, když jdeš do terénu, jinak se ti blbě jede.
Co TFK Joggster twist nebo Peg Pérego GT3?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
25.1.16 14:39

@Kakachna až v září prosím :-) s manželem jsme oba 177 -180 cm. potíž jsou ti pejsci, které budu mít často s sebou na vodítku. tak abych te kočát ukočírovala nejlepe i jednou rukou a v těžším terénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
25.1.16 14:40

@Kakachna podívám se na tvoje tipy, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101443
25.1.16 14:40

@benjaminek A se čtyřkolkou s pevnými koly zas bez obou rukou nezatočí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
25.1.16 14:42

@j.a.n.i1
No kola napevno mě ani nenapadla.
@exPražačka
Přidávám se k tfk, jen ta cena trojkombinace je celkem vysoká, ale mají celkem často výhodné sety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101443
25.1.16 14:43

@exPražačka Upřímně v těžkém terénu neukočíruješ žádný kočár jednou rukou… jo, na slušné polňačce či lesní cestě jo (třeba tu GT3), ale jak vjedeš třeba do svahu nebo vyloženě do lesa, tak potřebuješ obě ruce a to tak že skoro furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
25.1.16 14:44

@exPražačka Podle mě jdou proti sobě požadavky na ovládání jednou rukou a terén. Já mám 2 děti (jedno v kočárku a druhé většinou jde na ruku nebp jede na odrážedle) a k tomu psa. V přírodě ho mám na volno a ve městě, když přecházíme silnice atd. ho mám přes trup na přepínacím vodítku. Na to nedám dopustit. Jde jich i sepnout víc dohromady, když máš pejsků více. Tak to řeším já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
25.1.16 14:45

Já měla bazarový Firkon F7 s vložnou taškou a naprostá spokojenost. Syn se vešel ještě skoro v roce :lol: Ale je fakt, že mám doma ďiblíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101443
25.1.16 14:47

@luci.no Tak s diblíkem se nemusí velikost korby moc řešit, já mám GT3, která nemá korbu nějak extra velkou a na sporťák jsem přehazovala neb začal zdrhat a ne že by se nevešel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101443
25.1.16 14:50
@benjaminek píše:
@j.a.n.i1
No kola napevno mě ani nenapadla.

Aha, já to brala podle toho jištění :oops: tak otočná musí člověk jistit skoro stejně jak tu trojkolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77

@babanci Ja jsem na plodovce byla minuly tyden, konzultovala jsem to se svou gynekolozkou - ta to doporucila, s kamaradkou lekarkou - doporucila. Pote jem jeste v nemocnici zasla za kamaradkou sestrickou na nov. odd. a ta take doporucila. Na genetice nam vysvetlili, ze riziko potratu je 0,5 - 1%, riziko vrozených vad je 3-5%.
Ten nevim, jestli zminujete stejny test nebo ne, ale nam rikali, ze vysledky jsou za tri tydny. Kdezto plodovka jeden az tri dny. Za me nebylo co resit a zvolila jsem plodovku. Drzim palce, at vse dobre dopadne. Ale myslim, ze kazdy by si mel tu moznost rozhodnuti zvolit sam a ne se priklanet k nejakym radam na diskuzich… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719

Moc všem děkuji. koukám, že co člověk, to názor. je prostě nutný zajet se podívat osobně někde, kde mají velký výběr a než to vyzkouším v terénu v akci, tak stejně budu vědět prd. tak snad vyberu dobře, ale mám ještě hafo času :-) děkuji vám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí