Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
To neni pasovy opar, spis imperigo. Nedavno mel nevlastni syn vsude po obliceji. Exka s tim nikam nesla, nelecila, poslala ho k nam. Ja mela doma framykoin a za dva dny to bylo pryc, ale partner to chytil pres spolecny rucnik a ja potom od partnera, meli jsme to na intimnich mistech ![]()
@Markétka111 píše:
To neni pasovy opar, spis imperigo. Nedavno mel nevlastni syn vsude po obliceji. Exka s tim nikam nesla, nelecila, poslala ho k nam. Ja mela doma framykoin a za dva dny to bylo pryc, ale partner to chytil pres spolecny rucnik a ja potom od partnera, meli jsme to na intimnich mistech
Ja taky nekdy pouziju s malou stejny rucnik. Ale zatim nic nemam, ale muze to prijit. Dekuji framykoin nemam ale snad mi to dr napise kdyz bude treba je na predpis ze?
@Markétka111 píše:
A jak uz tu bylo psane, pasovy opar udajne hrozne boli.
Tak to mala je v pohode nevypada ze by to bolelo. Jen kdyz na to sahnu tak rekne ze ji to boli, ale nic extra.
@Markétka111 píše:
A jak uz tu bylo psane, pasovy opar udajne hrozne boli.
Nemusi, dcera mela mensi lozisko na rameni a vubec ji to nebolelo
@vokishka píše:
Nemusi, dcera mela mensi lozisko na rameni a vubec ji to nebolelo
A kde k tomu prisla vi se? A jak se to lecilo? Ja jsem. zvedava co na to rekne doktorka. Posle nas na kozni?
@Elzaaa píše:
A kde k tomu prisla vi se? A jak se to lecilo? Ja jsem. zvedava co na to rekne doktorka. Posle nas na kozni?
Ono uz je to hodne let, chodila uz na stredni. Byla normálně u sve detske, dostala masticku a supajdila do skoly.
Pásový opar způsobuje virus neštovic, který je v těle uložený po prodělaných neštovicích už celý život. Při oslabení organismu se může znovu „probudit“ a vzniká pásový opar. Proto když neštovice neměla, nemůže mít pásový opar.
@Elzaaa Ahoj, jak to malé dopadlo, je už v pořádku? Co to vlastně bylo?
@meduzza píše:
@Elzaaa Ahoj, jak to malé dopadlo, je už v pořádku? Co to vlastně bylo?
Ahoj volala jsem detske dr. a ta poradila masticku z lekarny a kdyz nepomuze prijit. Mazu kazdy vecer a pomaha uplne se to vybelilo, jen trochu jeste srtup. Tak uvidime snad se to nevrati.
@Elzaaa píše:
Ahoj volala jsem detske dr. a ta poradila masticku z lekarny a kdyz nepomuze prijit. Mazu kazdy vecer a pomaha uplne se to vybelilo, jen trochu jeste srtup. Tak uvidime snad se to nevrati.
Tak to je prima, že se to takhle zlepšilo. Můžu se zeptat, co to je za mastičku? Třeba se to někdy bude hodit.
@meduzza píše:
Tak to je prima, že se to takhle zlepšilo. Můžu se zeptat, co to je za mastičku? Třeba se to někdy bude hodit.
Hodne pomohla masticka A derma Dermalibour. A pak jsme dostali na predpis fucidin. Ale ten uz jsme pak skoro nepotrebovali ![]()