Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Neřeš to. Deti venku lítají. V naší ulici momentálně partička 15 prcků, jezdi tu plastovaauta, to je jako když meleš kameny. Kola, krici. A co, jsou to deti. Zavřít okna si muze i sousedka. Deti vyrostou. Sousedce bych řekla, ať se trochu srovna a případně zmeni praci. Normální je, ze deti běhají a i mluvi. Ma nereálná očekávání.
@schnulla píše: Více
Já to špatně napsala. My mame pozemek 80 metru a z té pravé strany, jak je sousedka, tak je to rozdělené na další 2 pozemky, jeden je sousedky, cca 40 metrů délky a dalších 40 metrů je našeho souseda. My tedy máme pozemek 2× delší než sousedka a sousedce vlastně většinu pozemku zabírá dům, mají ho neskutečně obrovský.
@Kelsey1 píše: Více
Děti krotím a vysvětluji jim, ať jsou v rámci mezi potichu, že paní sousedce to vadí a hřiště jsme my do země nekotvili ani místo nevybírali, bylo to tak od předešlých majitelů.
@izabe píše: Více
To si nemyslím. Naopak mají velmi moderní dům, všude klimatizace a napájení solárními panely.
@Kelsey1 píše: Více
Ty túje jsou staré třeba 20 let. Majitelé, co nám to prodali, tak tu bydleli cca 7 let. A túje nesadili. Ani vejminek nestavěli oni. Tohle všechno bylo ještě po těch předešlých majitelích.
@Zirafka5 píše: Více
No vidíš, a stejně mívá ta okna otevřena. Třeba chce taky větrat a mít čistý vzduch než jen používat klimu ![]()
Tak ať si postaví protihlukovou bariéru jako na dálnici
Známí stavěli kvůli hluku od silnice.
U nás by teprv viděla. Řvou nám husy za barákem a řvou fest. Taky psi tu štěkají ze všech stran.
Výhoda jsou tu kamenné domy, kde když si zavreš neslyšíš nic.
Buď chceš mít slušné sousedské vztahy, tak se domluvíte, anebo ji vyhlasis válku a hezky si to užiješ. Ovšem jako náplava budeš pak mít peklicko všude. To je fakt tak neřešitelné přesunout houpačky a skluzavku?
@Šmoulice píše: Více
Pod okna nám nic nedá, protože mají pozemek sousedící bokem pouze s naší zahradou, ale naše hlavní obytná budova je ještě o další tak velkou plochu dále. Jinak my mame zvířata rádi, kozu mají o 2 domy dál a slepice taky. Nevadi nám nic. Soused má zase voliéry s papoušky. Nevim, my s tímhle prostě počítali, že lidi mají na obci zvířata. Ale nekoupili jsme si dům se zahradou, abychom trčeli celé dny doma jako na paneláku. A nelíbí se mi tady vaše názory, že ji vlastně otravujeme my, protože to není pravda. My tam opravdu byli včera za celý týden 2 hodiny a hned po 10 minutách už děti peskovala. Já bych pochopila, že bude vadit, když tam budou děcka denně ječet celé odpoledne, ale jak jsem už několikrát psala, přes týden tam není pořádně čas chodit a pak mě dopálí, když je v sobotu v půl druhé pustím na zahradu a paní je hned peskuje.
@Karinkas píše: Více
Souhlasím a jsem ráda, že to tady napsal někdo jiný, než zakladatelka. Taky si myslím, že tento pán by se měl léčit. Škodil už prý všem okolo v minulém bydlišti. Jeho manželka je to samé. Toxičtí jedinci.
@inkakřivák píše: Více
Pokud to dobre chapu, je to pomwrne velka konstrukce zabetonovana v zemi. Zakladatelka ma nove upravenou zahradu a bude je rozbagrovavat, protoze sousedka neni schopna strpet 2 hodiny naprosto normalni lidske cinnosti tydne?
A co se jako stane, az zakladatelka prekope to hriste? Kouzlem sousedka prestane slyset okolni bezny provoz? ![]()
Take by ji mohla zakl. rict, at jim ty vykopove prace uhradi. ![]()
Někdy to je v lidech okolo. Sousedi jsou v našem věku (o něco malo starší). Máme 2 kluky a museli jsme přestat chodit na zahradu, protože sousedům vadilo naprosto vše a to i kopání do míče, kdy sám jeden kluk honil míč. Jeden rok jsme měli bazén a to bylo malé peklo. Takže jsme chodili na zahradu k mojí mámě a tam si nikdo nikdy nestěžoval, naopak je chválili.
Kluci jsou už velcí a sousedka mi nedávno říkala, jak je hrozné, že je nikdy nevidí venku. Nejsou zvyklí tam chodit, ale u babičky jsou venku i dnes, když jsou hodně na mobilu.
Sousedi mají malé děti teď a překvapivě taky řvou a přiznávám, že mi to nevadí. Jsem taky učitelka a prostě zavřu okno, nebo si vezmu sluchátka s podcastem.