Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My máme teda světle šedý mramor dlažbu. Celoplošně stejný dekor. Doma se hodně vyskytuje světle šedá, bílá, antracit někde. Takže jsme chtěli kontrast a dali jsme tmavě šedé dveře. Světlé se nám tam nelíbily. Nejlepší je, když dovezou vzorníky dveří. My jsme tak s tím přiměřovali, když je dovezli. Některé máme plné. Některé jsme si vybrali skleněné. K tomu máme mezi obývákem s kuchyní a chodbou, do jiného prostoru dvoje široké celé skleněné. Jestli ti takhle trošku pomůže ukázka
.
Vy tam máte dokor dřeva v kuchyni. Dovedla bych si ve stejném dekoru představit dveře. Ale taky záleží. Jak si ladíte zbytek bydlení. Jestli chcete, ať to navazuje na sebe. Nebo je to jedno.
Kamarádka má podobnou podlahu. Dveře mají všude bílé, a je to moc hezké. V ložnicích prosklené nemají, všude jinde ano.
Mame pdolahu betpn a dvere drevo, v barve kuchyne. Kuchyn je tedy dvoubarevna, drevo je v mensim pomeru.
@Anonymní píše: Více
Posli mi sz, poslu tam, verejne davat nechci
Já bych šla u dveří do bílé. Tmavé může být případně kování - kliky. Pokud budou dveře hodně prosklené, mohly by být i ony tmavé, jakože rám.
Já bych šla u dveří do bílé. Tmavé může být případně kování - kliky. Pokud budou dveře hodně prosklené, mohly by být i ony tmavé, jakože rám. Jinak my máme podlahu podobně šedou a dveře bílé.
Dobrý den. Má někdo podlahu v imitaci betonu? Jak máte laděné interierove dveře?