Sousedé si stěžují

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Linda85
25.3.13 13:40

Sousedé si stěžují

Dnes mě volala majitelka bytu, že si lidi pod námi stěžují, prej jdou od nás rány a bude se to řešit na schůzy. Prý, jestli tu může dál bydlet. Což mě teda zarazilo! Máme 7. měsíčního chlapečka, který je uplakaný, ale jen někdy. A co se týče ran, tak to je od toho, tak neudrží v sedu balanc a přepadne. Ale aby tohle šlo slyšet ze 7. patra do pátého? Když jsem se ptala sousedky, tak říkala, že o nás ani neví! Tak co to? Vzpoura důchodců? Dědek co bydlí pod námi, tak ten celou noc chrchlá, heká. Nevím, jestli chlastá, nebo co. Ale tohle je v pořádku? Rušení nočního klidu, to nerušíme. Smlouvu máme teď novou na rok. Můžou nás vyhodit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
25.3.13 13:43

Pokud budou na schůzi probírat vás a vaše rádoby rušení je na majitelce bytu ty jsi jen nájemník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda85
25.3.13 13:45
@banánice píše:
Pokud budou na schůzi probírat vás a vaše rádoby rušení je na majitelce bytu ty jsi jen nájemník

Majitelka mě řekla, že když se rozhodnou, nic s tím neudělá. Ale kde se případně bránit? Protože si na hlavu srát nenecháme.

• Citovat
  • Upravit
3861
25.3.13 13:47

Pokud jste v podnájmu tak si myslím, že se těžko můžete bránit a ještě záleží na tom jestli jste v družstevním bytě nebo v bytě v osobním vlastnictví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda85
25.3.13 13:48
@elinka90 píše:
Pokud jste v podnájmu tak si myslím, že se těžko můžete bránit a ještě záleží na tom jestli jste v družstevním bytě nebo v bytě v osobním vlastnictví

No družstevní.

• Citovat
  • Upravit
17472
25.3.13 13:49

Na nás chodí klepat v 8 ráno sousedka SHORA, že jí budíme kraválem (sotva jsme vstali).. mlela i cosi o petici, že nás v baráku nikdo nechce.. ostatní sousedi ovšem nic neví, takže asi nějaká její osobní antipatie.. no co, v klidu jsem jí řekla, že děkuju za upozornění, že jsem netušila, že je to tolik slyšet a v duchu si myslela cosi o pr**li..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
25.3.13 13:50

Tak o tom rozhoduje představenstvo družstva a ne družstevníci. Ty můžou jen sepsat petici, že děláte hluk, ale podle mě Vás mužou vystěhovat až po uplynutí smlouvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
25.3.13 13:51

Na nás si taky sousedka stěžovala, že od nás jdou šílené rány.. A nakonec jsme zjistili, že slyší, jak malý běhá po čtyřech.. Jsem jí říkala, že se omlouvám, že máme doma všude koberce a že prostě malý ještě neumí chodit, tak bouchá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
25.3.13 13:51

Hlavně ať majitelka a pokud je možné i vy jdete na tu schůzi, ať víte co a jak… kdo si přesně stěžuje, jestli máte sousedy, co potvrdí, že bordel neděláte, tak ať to tam řeknou…
něco podobného se stalo mé sestřenici, taky ji tam sousedka jedna chtěla takhle dělat problémy, ale ona si u ostatních nechala potvrdit, že se nic neděje a že problém dělá jen ta jedna baba, tak se to vyřešilo v klidu… ale taky má byt pronajatý a volali majitelce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
25.3.13 13:52

Me to prijde jako leva od majitelky.
Ze si mete cesticku a bude se vas chtit zbavit. Nevim no, nejak mi to zavani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
25.3.13 13:55

Jste v podnájmu, takže to je jako kdybyste byli na návštěvě. Vypovědět smlouvu vám může majitel bytu kdykoliv bez ohledu na to, že jí máte čerstvě prodlouženou na další rok, to absolutně nic neznamená. Dostat měsíční výpověď můžete prakticky kdykoliv, ale všechno je to o lidech a ve finále to bude záležet na majitelce bytu.

Příspěvek upraven 25.03.13 v 13:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.3.13 13:56
@Linda85 píše:
Dnes mě volala majitelka bytu, že si lidi pod námi stěžují, prej jdou od nás rány a bude se to řešit na schůzy. Prý, jestli tu může dál bydlet. Což mě teda zarazilo! Máme 7. měsíčního chlapečka, který je uplakaný, ale jen někdy. A co se týče ran, tak to je od toho, tak neudrží v sedu balanc a přepadne. Ale aby tohle šlo slyšet ze 7. patra do pátého? Když jsem se ptala sousedky, tak říkala, že o nás ani neví! Tak co to? Vzpoura důchodců? Dědek co bydlí pod námi, tak ten celou noc chrchlá, heká. Nevím, jestli chlastá, nebo co. Ale tohle je v pořádku? Rušení nočního klidu, to nerušíme. Smlouvu máme teď novou na rok. Můžou nás vyhodit?

Možná, že to ani není pravda a majitelka se vás chce zbavit, protože má třeba někoho movitějšího. Za sousedy pod vámi zajděte, ať víte, kde je pravda.

• Citovat
  • Upravit
1219
25.3.13 13:57

No pokud je to družstvo a představenstvo se domluví na vystěhován nemusí čekat na konec smlouvy neb to můžou odůvodnit porušením nějakého předpisu ve stanovách a tak oni si kličku najdou a pak je tam standar.2 měsíce na vystěhování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka
25.3.13 13:57

Příspěvek upraven 18.09.15 v 17:24

• Citovat
  • Upravit
Linda85
25.3.13 13:58

Majitelka ta je suprová. To vůbec si nemyslím. Říkala mě do telefonu, že je ráda, že jsme tam, že máme doma čisto a s nájmem problémy nejsou. Já za nikým nejdu, ještě by se to obrátilo proti mě. Už jednou se mě to stalo!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný