Sousedé si stěžují

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1309
18.3.16 13:49
@maminkaBeáta píše:
@Ivan PPZ Abych to tu uvedla na pravou míru, tak byt není v osobním vlastnictví, je to byt státní, kde jsme měnili za větší s doplatkem. Investice jakékoliv tu zůstanou pokud se odstěhujeme a nijak se nám nevrátí. Dítě bude teď čtvrté, ne páté a já právě osobně vidím problém v sousedech a ne v nás, protože mi to že děti si hrají, nebo lozí po kolenou připadá jako naprostá samozřejmost a nějak mi nepřijde že by to v kterémkoliv jiném domě dělalo problém. Moc nechápu že to může někomu vadit, ale třeba máte pravdu že už máme snížený prách hlučnosti ale na druhou stranu v předchozích bydleních nebyl nejmenší problém. RD si nemůžeme dovolit takže to jako řešení nepřipadá v úvahu.

problem je jen ve vas, spise v detech.. sousedi nejsou povinni Vas poslouchat. Mas pravdu, nekdo ma deti hlucne, nekdo ne.. my sousedovi deti taky tolerujem, nebehame za sousedem kvuli tomu, ze decko zarve,.. ale aby mi nekdo v 7rano o vikendu behal nad hlavou a dupal jak slon, to sorry, ale proc to mam jako poslouchat? Ja jim prece taky nepoustim metal kazdy den na plne pecky jen proto, protoze to mam rad.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
18.3.16 13:51

Tak ono to chce toleranci z obou stran. Ale koukám, že druhá strana je opravdu velmi tolerantní. Nemá zakladatelka ty děti postavit ke zdi a zastřelit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
18.3.16 13:52

Čí ten byt je je skoro jedno. Kročejová izolace dle mého asi nesplňuje požadavky.
Neznám tu situaci, ale že jste dříve neměli problémy neznamená, že vše bylo OK. Navíc- děti rostou a určitě se hluky zvětšuje. Až jim bude tak 8 a víc, tak se to zase utlumí. Kdo za to může je celkem jedno, protože to tu situaci nevyřeší. Já si stále myslím, že míč je na vaší straně. To, že nechápete, že to někomu vadí je docela signifikantní (krásné slovo, co?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminkaBeáta
18.3.16 13:54
@Anonymní píše:
Tak ja ti napisi zase ze strany jine.. nad nama bydli taky sousedi, maji dvojcata.. maji po celem byte plovouci podlahy.. opravdu to nikomu nepreju, JE SLYSET UPLNE VSECKO.. od rana, kdy jejich decka vybehnou, dupotu, rachotu, behani z jednoho pokoje do duheho, proste tragedie.. kdo tohle nezazil nevi, co to je.. proste jen cekas kdy prijde dalsi rana.. je to naprosto strasne.. pritom, kdyz nejsou deti doma, jen oni, dospeli, neslysime v podstate nic, jakoby nad nama nikdo nebydlel, ale jakmile se decka rano vzbudi, zacne to nanovo.. cely problem je v tom, ze si ten kok*ot narval do celeho bytu plovoucky, kdyby tam mel koberce, tak je uroven hluku daleko mensi.. at si o me mysli kdo chce co cche, ale ja nikoho hlukem neobtezuju a to same cekam od ostatnich, nevim, proc bych mel ja poslouchat cizi decka jak mi dupou nad hlavou, takze jsem si se sousedem ostreji promluvil, nastesti to pohcopil a situace je vyrazne lepsi..
Takze pokud jste se nastehovali a Vase deti dupoujako sloni a je u vas cirkus tak se nediv, ze jsou sousedi na Vas takovi, jaci jsou… v tom pripade doporucuju bud prizemni byt, nebo RD, kde nikoho otravovat nebudes.. kdyby meli sousedi psa a ten pes stekal celou dobu, co nebudou doma, napr. v praci, taky by ti to vadilo..
radeji anonym

Pes by mi nevadil, já jsem fakt tolerantní člověk, doposud jsme bydleli v nizsich patrech, kolem spoustu deti, psu a nenapadlo by me opravdu se tim zabyvat - asi proto, ze u nas je doma taky zivo. Natoz teda clovek ktery si stezuje na to ze behani deti z pokoje do pokoje je hruza mi teda nepripada dusevne v poradku.
Muzu se uplne vazne zeptat CO vam na tom ze slysite bezet zminena dvojcata z pokoje do pokoje tolik rusi? Co vam to zpusobuje za ujmu? Tohle mi teda neni jasne :roll:

• Citovat
  • Upravit
bamba
18.3.16 13:57
@Amys píše:
Tak ono to chce toleranci z obou stran. Ale koukám, že druhá strana je opravdu velmi tolerantní. Nemá zakladatelka ty děti postavit ke zdi a zastřelit?

Tos přehnala, kdo nemá nad hlavou děti, nebo bezohledné sousedy, ten nepochopí. Ono stačí, když děti běhají, občas poskočí, hrají si s autama, kostkama, všechno je slyšet a věř, že to leze po čase pěkně na nervy. Zakladatelka nepíše jaké mají podlahy a jestli mají plovoučku, tak potěš košte.

• Citovat
  • Upravit
maminkaBeáta
18.3.16 13:58
@Anonymní píše:
Bamba-presne tak… jako pokud ma nekdo 4 deti a ceka pate-ok, vase vec, mejte treba 20 deti- tak byste se tomu meli prizpusobit, napr. koupit byt v prizemi.. a ne v poslednim patre a pak se divit, ze sousedi jsou vzteky bez sebe, kdyz jim 4decka dupou imrvere nad hlavou a jeste je u vas revu jako v zoo.. to se opravdu nezlob, ale toho je dost psycho..Mej taky ohled nad ostatnimi lidmi.. nikdo neni povinen tvoje decka poslouchat

zaprve jsem psala ze tyhle nazory si nechte, to se stavte na kafe k nasim sousedum a zadruhe to podle vas maji vsechny rodiny s detma bydlet v prizemi, vy jste prave ten nesnasenlivy typ ktery je na nervy z toho ze slysi chodit deti po byte, no presne s vama bych se nechtela potkat, ja ackoliv se snazim byt ohleduplna tak rozhodne nehodlam se nekomu omlouvat za to ze mam deti a ze ziji a hraji si, to je chyba opravdu v tech druhych, ne v mych detech

• Citovat
  • Upravit
20777
18.3.16 14:00
@bamba píše:
Tos přehnala, kdo nemá nad hlavou děti, nebo bezohledné sousedy, ten nepochopí. Ono stačí, když děti běhají, občas poskočí, hrají si s autama, kostkama, všechno je slyšet a věř, že to leze po čase pěkně na nervy. Zakladatelka nepíše jaké mají podlahy a jestli mají plovoučku, tak potěš košte.

Promiň, ale sama tu píšeš - prostě si ty děti normálně hrají. Za to, že je všechno slyšet přeci nemůžeš ani ty, ani ty sousedi, ale špatná izolace. Děti nemůžou celý den vysedávat u televize. Pak by možná nebyly hlučné, ale ani by se zdravě nerozvíjely. Jako pokud je slyšet opravdu každý prd, tak prostě nic nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309

Bezte nekdy dolu, pod vas a poslechnete si, jaky to je rachot, kdyz bezi 15ti kilove decka v papuckach po plovouci podlaze.. a pak mi napiste, jak se vam to libi.. Jak pisu, ten, kdo to nezazil NEVI o cem mluvi..Ja si, vazena pani, pripadam dusevne naprosto v pohode.. nez se nastehovali,,novi,, sousede, bydlela nad nami kamaradka, mela take 2 deti a jeji deti jsme slyseli skutecne velmi malo.. Novi sousede namlatili vsude plovoucky, nazuji deckam papuce a vypusti je,.. prijde Vam normalni, ze decko behaji hodinu po celem byte, doslova behaji a dupou tak, jako by vam u hlavy strileli? Verte tomu, je to tak super, ze za par dni mate chut sousedy vyvrazdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
@maminkaBeáta píše:
Pes by mi nevadil, já jsem fakt tolerantní člověk, doposud jsme bydleli v nizsich patrech, kolem spoustu deti, psu a nenapadlo by me opravdu se tim zabyvat - asi proto, ze u nas je doma taky zivo. Natoz teda clovek ktery si stezuje na to ze behani deti z pokoje do pokoje je hruza mi teda nepripada dusevne v poradku.
Muzu se uplne vazne zeptat CO vam na tom ze slysite bezet zminena dvojcata z pokoje do pokoje tolik rusi? Co vam to zpusobuje za ujmu? Tohle mi teda neni jasne :roll:

Nepatří mi tento dotaz, ale odpovím. Běhání nad hlavou zní jako dusot koní. V domech jsou mizerné izolace.

• Citovat
  • Upravit
18.3.16 14:01
@Anonymní píše:
problem je jen ve vas, spise v detech.. sousedi nejsou povinni Vas poslouchat. Mas pravdu, nekdo ma deti hlucne, nekdo ne.. my sousedovi deti taky tolerujem, nebehame za sousedem kvuli tomu, ze decko zarve,.. ale aby mi nekdo v 7rano o vikendu behal nad hlavou a dupal jak slon, to sorry, ale proc to mam jako poslouchat? Ja jim prece taky nepoustim metal kazdy den na plne pecky jen proto, protoze to mam rad.. :zed:

vy nejak nechapete ze to dite normalne chodi, normalne si hraje a prirozene se vyviji a je to stejny jak kdyby vam nekdo rekl ze v 7 rano nemuzete jit na zachod protoze prdíte moc nahlas…metal se dá ovlivnit, ale dítě proboha je člověk, osobnost a má také svá práva a aby mi někdo nadával za to, že moje dítě se pohybuje po bytě ve kterém bydlí, to tedy dle mého normální opravdu není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
18.3.16 14:02
@maminkaBeáta píše:
zaprve jsem psala ze tyhle nazory si nechte, to se stavte na kafe k nasim sousedum a zadruhe to podle vas maji vsechny rodiny s detma bydlet v prizemi, vy jste prave ten nesnasenlivy typ ktery je na nervy z toho ze slysi chodit deti po byte, no presne s vama bych se nechtela potkat, ja ackoliv se snazim byt ohleduplna tak rozhodne nehodlam se nekomu omlouvat za to ze mam deti a ze ziji a hraji si, to je chyba opravdu v tech druhych, ne v mych detech

okej, kdyby mi Vase deti dupali nad hlavou, pustim Vam tam na cely den irona Maidena a naplno… Ja nejsem povinen poslouchat vase decka, jak si delaji z bytu dostihovou drahu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
18.3.16 14:02
@Amys píše:
Promiň, ale sama tu píšeš - prostě si ty děti normálně hrají. Za to, že je všechno slyšet přeci nemůžeš ani ty, ani ty sousedi, ale špatná izolace. Děti nemůžou celý den vysedávat u televize. Pak by možná nebyly hlučné, ale ani by se zdravě nerozvíjely. Jako pokud je slyšet opravdu každý prd, tak prostě nic nepomůže.

Pokud mají plovoučky, stačí koupit kvalitní koberce a docela dost to stlumí.

• Citovat
  • Upravit
1309
18.3.16 14:04
@maminkaBeáta píše:
vy nejak nechapete ze to dite normalne chodi, normalne si hraje a prirozene se vyviji a je to stejny jak kdyby vam nekdo rekl ze v 7 rano nemuzete jit na zachod protoze prdíte moc nahlas…metal se dá ovlivnit, ale dítě proboha je člověk, osobnost a má také svá práva a aby mi někdo nadával za to, že moje dítě se pohybuje po bytě ve kterém bydlí, to tedy dle mého normální opravdu není

S Vami je to tezke, je rozdil jit se vyprazdnit na zachod a je rozdil poslouchat hodinove buseni decek nad Vama.. vite co, ja bych Vam to pral zazit… ono kdo to nezazil nevi, co to je.. odstehujte se a nekazte zivot jinym, Vase decka neni povinen nikdo poslouchat.,. ja byt Vas soused, udelam si tam vecer mejdan, pozvu 10 lidi a budu delat rachot az do rana.. zajimalo by me, jak by se Vam to libilo, mila pani.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
18.3.16 14:05
@bamba píše:
Pokud mají plovoučky, stačí koupit kvalitní koberce a docela dost to stlumí.

Však to tu radím, začít nejdřív s kobercema a do nejpoužívanější místnosti dát dva na sebe. Já skutečně chápu obě strany, ale ono je fakt blbý, pokud si ty děti prostě normálně hrají a vydává to strašný zvuky, tak s tím jde dělat opravdu velmi málo. A podle toho, co zakldatelka píše, tak se ty děti chovají docela normálně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
18.3.16 14:05
@maminkaBeáta píše: ja ackoliv se snazim byt ohleduplna tak rozhodne nehodlam se nekomu omlouvat za to ze mam deti a ze ziji a hraji si, to je chyba opravdu v tech druhych, ne v mych detech
Máte zvláštní přístup- i s přihlédnutím, že tohle slyšet nechcete…
Nikdo nechce, abyste se omlouvala, že máte děti. Ale to je vaše volba. Když to přeženu- no a co, že mám 4 děti, 5 koček a psů. Co je komu do toho… No vidíte- ostatním vadí to, že váš provoz doma je prostě hodně slyšet. Obecně by bylo hezké, kdybych provozem mojí rodiny co nejméně ovlivňoval ostatní.

Příspěvek upraven 18.03.16 v 14:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný