Sousedé si stěžují

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
18.3.16 14:07
@Anonymní píše:
S Vami je to tezke, je rozdil jit se vyprazdnit na zachod a je rozdil poslouchat hodinove buseni decek nad Vama.. vite co, ja bych Vam to pral zazit… ono kdo to nezazil nevi, co to je.. odstehujte se a nekazte zivot jinym, Vase decka neni povinen nikdo poslouchat.,. ja byt Vas soused, udelam si tam vecer mejdan, pozvu 10 lidi a budu delat rachot az do rana.. zajimalo by me, jak by se Vam to libilo, mila pani.. :srdce:

Však psala, že jejich sousedi běžně koukají do jedné v noci na televizi a že to prostě neřeší a berou to jako daň za to, že bydlí v paneláku. On tedy zakopaný pes bude ještě jinde. A jinak teda proč vlastně anonym? Ono je to nějak citlivé nebo co? :P Já se kupříkladu za svoje názory nestydím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
18.3.16 14:07
@lopata píše:
Bezte nekdy dolu, pod vas a poslechnete si, jaky to je rachot, kdyz bezi 15ti kilove decka v papuckach po plovouci podlaze.. a pak mi napiste, jak se vam to libi.. Jak pisu, ten, kdo to nezazil NEVI o cem mluvi..Ja si, vazena pani, pripadam dusevne naprosto v pohode.. nez se nastehovali,,novi,, sousede, bydlela nad nami kamaradka, mela take 2 deti a jeji deti jsme slyseli skutecne velmi malo.. Novi sousede namlatili vsude plovoucky, nazuji deckam papuce a vypusti je,.. prijde Vam normalni, ze decko behaji hodinu po celem byte, doslova behaji a dupou tak, jako by vam u hlavy strileli? Verte tomu, je to tak super, ze za par dni mate chut sousedy vyvrazdit.

Ježiš…je tohle normální? jestli ono to nakonec nebude jinak…jestli nakonec ten problémák nebudete Vy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
18.3.16 14:09
@klafina123 píše:
Ježiš…je tohle normální? jestli ono to nakonec nebude jinak…jestli nakonec ten problémák nebudete Vy
Že by se tu sešli v diskuzi, co :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminkaBeáta
18.3.16 14:09

@lopata tohle ale laskave neobracejte na nás, my nikde v žádném pokoji nemáme plovoucí podlahu, máme lino (kuchyně, ložnice) a koberec (dětský pokoj, obývák) který je navíc ještě na tom linu, co tu bylo. Naše děti se hodinu po bytě rozhodně nehoní, po kolenou už také lozí minimálně abychom se vyhli konfliktům, ale chodí, hrají si samozřejmě a to je mi opravdu šum a fuk že se to někomu nelíbí, protože to by mi ty děti sebrala jednoho dne sociálka kdybych jim zabavila hračky a zakázala pohyb.. někdy se fakt nestačím divit. Ono právě nezáleží na tom jak moc to je či není slyšet, ale o jaké zvuky jde a jestliže jde o normální žití lidí a zvuky s tím normálně spojené tak je to v pořádku a to je to co mi vadí, že neděláme nic hlučného, divného, nenormálního. Ano moje děti budou chodit po bytě a budou si hrát s hračkami určenými k hraní v bytě a tu izolaci si pořídíme jen abychom měli klid mi, ne aby měli klid sousedi, protože na něm mám zase vztek já, jelikož mi nepřipadá normální to, jak oni obtěžují nás svou nesnášenlivostí :zed:

• Citovat
  • Upravit
maminkaBeáta
18.3.16 14:15
@Anonymní píše:
okej, kdyby mi Vase deti dupali nad hlavou, pustim Vam tam na cely den irona Maidena a naplno… Ja nejsem povinen poslouchat vase decka, jak si delaji z bytu dostihovou drahu..
@Anonymní píše:
S Vami je to tezke, je rozdil jit se vyprazdnit na zachod a je rozdil poslouchat hodinove buseni decek nad Vama.. vite co, ja bych Vam to pral zazit… ono kdo to nezazil nevi, co to je.. odstehujte se a nekazte zivot jinym, Vase decka neni povinen nikdo poslouchat.,. ja byt Vas soused, udelam si tam vecer mejdan, pozvu 10 lidi a budu delat rachot az do rana.. zajimalo by me, jak by se Vam to libilo, mila pani.. :srdce:

jenže hudba není životně nutná věc, zatím co pohyb a hra dětí ano, ony to potřebují, vy si hudbu můžete pustit do sluchátek například, to zaprvé, zadruhé se domnívám že je každý povinnem respektovat, že bude slyšet běžné projevy živých lidí ve svém okolí, pokud nežije někde na samotě a zatřetí mejdan byste si udělal jednou, to bych na vás ve 22hodin zavolala policii a měl byste po legraci, protože to nemá s běžnými projevy nic společného, to je záměrné rušení nočního klidu a to je milý pane uplně jiná kapitola. tady totiž není reč o hluku ovlivnitelném ale o tom neovlivnitelném, a to je právě velmi zásadní rozdíl - zatím co vy děláte jen a jen naschvály, tak my pouze normálně žijeme

• Citovat
  • Upravit
4232
18.3.16 14:20

@maminkaBeáta Pokud jsou zmrskaný podlahy, tak běhání dítěte z pokoje do pokoje zní jako běhání stáda slonů. Sama jsem to zažila na vlastní kůži a to jsem hodně toleratní člověk, ale tam bych bydlet nchtěla ani zadarmo. Prostě naklusněte na magistrát ať vám tam přeměří hlučnost, že máte problémy se sousedama. prostě majitel by tohle měl řešit. A doporučuju, aby si ty nebo manžel šli k těm sousedům si to poslechnout. Možná budete fatk nemile překvapený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminkaBeáta
18.3.16 14:21
@Ivan PPZ píše:
Máte zvláštní přístup- i s přihlédnutím, že tohle slyšet nechcete…
Nikdo nechce, abyste se omlouvala, že máte děti. Ale to je vaše volba. Když to přeženu- no a co, že mám 4 děti, 5 koček a psů. Co je komu do toho… No vidíte- ostatním vadí to, že váš provoz doma je prostě hodně slyšet. Obecně by bylo hezké, kdybych provozem mojí rodiny co nejméně ovlivňoval ostatní.

jenže my se už maximálně snažíme nejméně ovlivnovat ostatní, chápete?? děti stále napomínáme, ale ony nesmějí už dělat skoro nic! tohle už velice vadí mě jako matce a sousedé jsou mi nyní už ukradení, jen chci mít klid pro naši rodinu, my se snažíme být tolerantní jak jen to jde ale ano budeme se pohybovat, hrát si, mluvit ano to s dovolením dělat budeme a je mi fuk že to někomu vadí protože to nikomu vadit ani nemůže, tohle je uplně odlišné od hlasité hudby, párty, štěkajícího psa zavřeného 8 hodin doma a podobných situací, protože my žádné naschvály neděláme a ohledy bereme ale abych mohla v bytě jen spát a dýchat a nic více aby to někoho nerušilo tak to opravdu ne! a už píši potřetí, že máme lino a na tom ještě koberec.. tady se to hodně nese i stěnami a šachtou, ale prostě tohle už je podle mě totální podrážděnost a nesnášenlivost okolí a ne naše chyba to mi teda nikdo nevyvrátí, jen kvůli dětem hledám řešení aby si mohly normálně hrát a nemuseli chodit po špičkách a polovinu hraček mít zamčenou ve skříni protože dělají zvuky (to trošku přeháním, to nemají, ale brzy by to tak dopadlo)

• Citovat
  • Upravit
maminkaBeáta
18.3.16 14:25
@klafina123 píše:
Ježiš…je tohle normální? jestli ono to nakonec nebude jinak…jestli nakonec ten problémák nebudete Vy
:pankac: no přesně, nějaký nervák kterému lezou všichni krkem protože má těžký život, hrozní tito lidi.. já bych fakt neřekla kdyby byly naše děcka nějaký hyperaktivní a dělaly fakt brajgl, ale oni si normálně hrají, rozumějte autíčka, plastové stavebnice, panenky.. nic zvláštního, občas pláčou, jedno dítko je teda uplakané víc - no nosím ho v náručí, utěšuji, co mám taky asi dělat a do toho za dveřma sousedka mlatí že dítě brečí, jako bych to neslyšela… je mi z toho fakt :poblion:
  • Citovat
  • Upravit
2526
18.3.16 14:29
@Amys píše: Že by se tu sešli v diskuzi, co :lol:

Jako aby mě někdo osočoval, že mám doma plovoučku, že moje děti nosí bačkory a že jak si to vlastně dovoluju mít děti?? Bože.. :zed:
Několik let jsem bydlela v baráku(já v podnájmu nebyla),kde majitel pronajímal byty kde komu, hlavně že mu z toho tekly prachy, barák plný ožralů, denně se vracejících v noci z hospod a pořvávajích ulicí, důchodců, kteří věčně zapomínaly vypnout sporáky, takže každou chvíli jezdili hasiči, že někde v nějakém bytě čoudila vyvařená polívka nebo co, pak období s prominutím „náplavy“ mladých, dělajích každý víkend mejdany-no, zas top alespoň přehlušilo ty stávající ožraly, v létě se pomalu ani nedalo otevřít okno, protože na sebe pořvávaly důchodkyně z okna do okna nebo víkendoví řidiči tůrující své plechové miláčky…né, nebydlela jsem v žádném domě na okraji společnosti, ale v jednom místě v Praze mezi jinak úplně obyčejnýma lidma, jen se osazenstvo lidí tak nějak pěkně sešlo.
Dneska po letech, bych raději poslouchala stádo pobíhajících dětí nad hlavou, než znovu zažít to, co jsem jen z malé části popsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminkaBeáta
18.3.16 14:30

@MarketaJ ale já věřím, že nás slyší, ale chápete že s tím nejde nic dělat, kromě tedy opravdu kompletní výměny podlah.. že my už se tu bojíme kýchnout aby na nás někdo nezvonil..on je totiž hluk a hluk.. kromě chození, mluvení, hraní s hračkama a jiných běžných věcí tady vůbec nic hlučného neděláme, oni klepou protože dítě zakopne a spadne no co s tím chcete asi tak dělat? klepou když dítěti spadne hračka - no ano, tomu opravdu nezabráním, věřím že to slyší, nechápu že jim to vadí a i kdyby vadilo tak normálně myslící člověk by usoudil, že to nejde ovllivnit, oni to nepochopí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20777
18.3.16 14:33

@maminkaBeáta Já ale myslím, že to, co radí @MarketaJ, není zas tak špatné. Fakt se zkuste na tom magistrátu zeptat, zda s tím lze něco udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminkaBeáta
18.3.16 14:38

@Amys No já co to tu tak čtu, tak si opravdu říkám, jestli u dětí v pokoji nedat tu izolaci a prostě nehledat výměnu jinam. My jsme doteď bydleli opravdu bez problémů 2× panelák a lidi úplně fajn, soousedi nám i nabízeli hlídání, když jsem jela do porodnice, jedinkrát si nikdo nestěžoval. Myslím že ani nějaký dupání u nás nění, spíš jedno z dětí dost pláče, ale prostě je neskutečné že někdo si chodí na něco takového stěžovat, samozřejmě děláme první poslední aby děti neplakaly a bylo jim fajn, no já nechci být nějak sebestředná ale prostě tu chybu nevidím v nás, ano jsme početná rodina a nejaké zvuky od nás jdou, ale v žádném případě to není nic extrémního a už vůbec ne zámerného, bezohleduplného, to tedy rozhodně ne

• Citovat
  • Upravit
20777
18.3.16 14:40

@maminkaBeáta Ale můžou být špatné ty izolace a to je potřeba zjistit. Problémy jste neměli v jiných panelácích, kde zřejmě byla izolace v pořádku. Ono to v žádném nebude ideální, ale prostě aspoň nějaká je potřeba a tady zřejmě je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
18.3.16 14:45

@maminkaBeáta Já to chápu, sama mám hlučný dítě. Teda teď už naštěstí tak nějak v rámci normy. Ale byly doby, kdy jsem sousedy fakt litovala. A to nebydlíme v paneláku, ale ve zděným, dobře postaveným baráku. A stejně si na nás jednou přišel jeden soused stěžovat. Bohužel děti se vždycky nejvíc rvaly na předsíni. připlatili jsme si za protihlukovou vložku do dveří a já pak z hrůzou zjistila, že to vůbec neizoluje a že jsou naše dětičky slyšet z pátýho patra až do přízemí. Takže pokud u vás stejně odflákli ty podlahy, tak to bude těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
18.3.16 14:47

@klafina123 Jo ale plovoučka v paneláku je na vraždu, to jako sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný