Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
no ty máš dost… když pominu ono JÁ, JÁ, JÁ… tak já nejsem důchodce a celodenní výskání 3 dětí nad hlavou mě opravdu netěší a neprobouzí to na mých rtech úsměv. Spíš mi to otvírá kudlu v kapse. Takže ty důchodce, kteří tam doposud bydleli v klidu a tichoučku, docela chápu. Uvědom si, že vy jste tam noví, vy jste „vetřelci“. Oni se kvůli vám stěhovat nebudou, to vy jako noví sousedé byste se měli snažit, abyste zapadli.
No nic, zjevně sis z této diskuze pro sebe nic nevzala, jen ses zabejčila ve svém pomýleném názoru, že všichni musí milovat tvé děti. Překvápko, není tomu tak. A chceš-li mít klid, přemýšlej. Až ti bude tolik, co těm nerudným sousedům a nad hlavu se ti přistěhuje smečka, taky nebudeš skákat radostí do stropu.
@neumisa no je tomu tak, naštěstí pro mě ![]()
Na děti si nikde stěžovat nemůžou, takže mají smůlu a budou si muset zvyknout, hloupé co? ![]()
My jsme dobrou vůli projevily, naschvály neděláme, ale budeme tu žít normálně, nebudu šikanovat vlastní děti tím, aby doma jen seděly a popravdě je mi opravdu jedno, že někomu to vadí. Kdybychom dělali něco nepřiměřeného, tak neřeknu, ale svědomí mám čisté a tím to pro mě končí. Stěhovat se nebudeme, manžel má pravdu že jsem se snažila jen ustupovat a utíkat, přitom právo je na naší straně, naše děti mají právo k normálnímu využívání bytu a sousedi to tak budou muset brát. A už opravdu nebudu více přispívat, nikdy se neshodneme a hádka zde je bezpředmětná.
Příspěvek upraven 19.03.16 v 09:40
@maminkaBeáta píše:
JAK MŮŽE NĚKOMU VADIT DÍTĚ A JEHO PROJEVY - TO SVĚDČÍ JASNĚ O ŠPATNÉM PSYCHICKÉM STAVU DANÉHO JEDINCE, PROTOŽE ZDRAVÉHO ČLOVĚKO VÝSKOT A HRA DÍTĚTE TĚŠÍ A ZAHŘEJE U SRDCE, NIKOLIV ABY HO RUŠILA
Ježíš, pochop už konečně, že cizí děti nikoho nezajímaj. Nevím, proč by měli mít důchodci radost z toho, že jim nějaký haranti dělaj nad hlavou bordel. Z výskání tvých dětí se můžeš radost maximálně ty, ostatní to jenom obtěžuje.
dělej, jak myslíš. Ale nebeč, až ti to někdo omlátí o hlavu.
@PetraJ Vy jste velmi odvážná v diskuzu že? Osobně bych Vám velmi rázně vysvětlila, zda budete, či nebudete moje děti označovat haranty. Evidentně jste sama tím harantem byla, když z vás vyrostlo toto. Kromě toho moje DĚTI nedělají bordel, oni jsou hodné a normálně žijí. Jediný bordel a zlo tu dělají naši sousedé.
NIKDY MI V DOMĚ NEVADIL STĚKOT PSŮ, DUPOT DĚTÍ, HUDBA SOUSEDŮ - VŠE JSEM ZAŽILA NA VLASTNÍ KŮŽI ALE BYLA JSEM RÁDA, ŽE KOLEM SEBE SLYŠÍM LIDI..
Nechápeš jedno jediné. Je velký rozdíl, jestli ti je 30,40 let nebo 60,70.Nejsi jen TY,100 lidí,100 povah a to je potřeba si uvědomit. Dnes máš ráda kolem sebe rušno, za pár desítek let budeš ráda za klid. O tom to je.
Má dcera koupila byt po mých rodičích. Je to cihlák, ale bydlí tam staří nájemníci, dnes už od 75 výš. Má dva kluky, jsou živější. Musí je krotit a sousedce bydlící pod nima se aspoň omlouvá, pronese s ní pár slov. Světe div se, funguje to.
@neumisa No prosím, ségra je právnička, klidně se s nimi můžeme zdarma i soudit a jsem si dost jistá, že bychom vyhráli. Jinak reálné omlacování o hlavu u nás řeší můj muž, ne já těhotná s bříškem pod nos
A myslím že on jim to vysvětlit případně zvládne, takže strach nemám.
@maminkaBeáta píše:
@neumisa no je tomu tak, naštěstí pro mě
Na děti si nikde stěžovat nemůžou, takže mají smůlu a budou si muset zvyknout, hloupé co?
My jsme dobrou vůli projevily, naschvály neděláme, ale budeme tu žít normálně, nebudu šikanovat vlastní děti tím, aby doma jen seděly a popravdě je mi opravdu jedno, že někomu to vadí. Kdybychom dělali něco nepřiměřeného, tak neřeknu, ale svědomí mám čisté a tím to pro mě končí. Stěhovat se nebudeme, manžel má pravdu že jsem se snažila jen ustupovat a utíkat, přitom právo je na naší straně, naše děti mají právo k normálnímu využívání bytu a sousedi to tak budou muset brát. A už opravdu nebudu více přispívat, nikdy se neshodneme a hádka zde je bezpředmětná.Příspěvek upraven 19.03.16 v 09:40
Co sousedi, ti nemají žádná práva? Seš nesnášenlivý sobec.
@maminkaBeáta píše:
@neumisa No prosím, ségra je právnička, klidně se s nimi můžeme zdarma i soudit a jsem si dost jistá, že bychom vyhráli. Jinak reálné omlacování o hlavu u nás řeší můj muž, ne já těhotná s bříškem pod nosA myslím že on jim to vysvětlit případně zvládne, takže strach nemám.
bože můj… kopeš kolem sebe jen proto, že se ti nedostalo soucitné reakce? promiň, ale tyhle tvé rádobytvrďácké výlevy jsou dost směšné…
@bamba píše:
NIKDY MI V DOMĚ NEVADIL STĚKOT PSŮ, DUPOT DĚTÍ, HUDBA SOUSEDŮ - VŠE JSEM ZAŽILA NA VLASTNÍ KŮŽI ALE BYLA JSEM RÁDA, ŽE KOLEM SEBE SLYŠÍM LIDI..
Nechápeš jedno jediné. Je velký rozdíl, jestli ti je 30,40 let nebo 60,70.Nejsi jen TY,100 lidí,100 povah a to je potřeba si uvědomit. Dnes máš ráda kolem sebe rušno, za pár desítek let budeš ráda za klid. O tom to je.
Má dcera koupila byt po mých rodičích. Je to cihlák, ale bydlí tam staří nájemníci, dnes už od 75 výš. Má dva kluky, jsou živější. Musí je krotit a sousedce bydlící pod nima se aspoň omlouvá, pronese s ní pár slov. Světe div se, funguje to.
Vy tady ale všichni na mě útočíte a přitom nečtete vůbec co píšu a melete si svou. My děti krotíme, dupání u nás není problém. Nejvíce stížností jde na pláč mimča - neovlivním to více, než jak dělám. Dítě je už nějaký čas nemocné, nemůže za to. U sousedů jsme byli, napsali jsme jim omluvné dopisy s vysvětlením a kontaktem na nás, odpovědí byla zničená schránka. My nejsme bezohlední sobci nesnášející důchodce, ale svá práva máme taky!!! My tu žijeme normálně, omezujeme hluk na minimum, nikdy nezapínám pračku po desáté hodině, nepouštíme nahlas televizi, na chodbě šeptáme, písek z báboveček zametáme, v předsíni si děti nesmí hrát, nesmí lozit po kolenou mimo pěnové puzzle, dveře zamykáme na klíč, nezaboucháváme, dětské hudební nástroje dětí jsme nechali upravit na tišší zvuk, dělali jsme první poslední pro dobré sousedské vztahy, včetně vánočních perníčků, které jsme s dětmi rozdávaly… Vy ty lidi vůbec neznáte ale plyvete jen na nás!!! A my už si připadáme jak hlupáci jak se přizpůsobujeme a stále je to všem málo. Tak když je to málo a špatně pořád, tak už je mi to fakt jedno!
@bamba píše:
Co sousedi, ti nemají žádná práva? Seš nesnášenlivý sobec.
No sousedi mají v tomhle případě právo si tak jedině zvyknout! Protože vy furt nechápete že to je byt určený k bydlení a nikde není psáno že je ppouze pro lidi nad 70let a my neděláme nic špatného, chováme se normálně a za to mi nebude nikdo nadávat, ani vy, ani oni.
@neumisa Jasně jsem psala na začátku žádné rejpavé komentáře nechci, chci radu jak případně ztlumit zvuky od nás abychom měli od sousedů pokoj. Že si ses sem vetřela ty a další, kteří neumí číst a přišla rýpat je trapné především.
@maminkaBeáta píše:
@neumisa Jasně jsem psala na začátku žádné rejpavé komentáře nechci, chci radu jak případně ztlumit zvuky od nás abychom měli od sousedů pokoj. Že si ses sem vetřela ty a další, kteří neumí číst a přišla rýpat je trapné především.
to, že nechceš rejpavé komentáře, neznamená, že se ti jich nedostane. Rady na ztišení a odhlučnění tady padly. Tuhle diskuzi sleduji od začátku a teprve tvé jájínkovství mě dost nadzvedlo. Jestliže nechceš rejpavé komentáře, sama změň rétoriku.
@bamba píše:
Aha, no když to tak vidíš. Klidně ti to napíšu. Byt 1+1 město přidělilo mému muži po rozvodu a to jen proto, že našel bývalého nájemníka, který v bytě nebydlel, neplatil nájem a nikdo z úřadu nevěděl, kde ho najít. Kromě kauce jsme hradili i dlužné nájemné(po dohodě).Bydleli jsme v něm rok a pak si koupili dům. Stačí?
A ty znáš okolnosti, za kterých se do státního bytu stěhovala zakladatelka?? To ty „vidíš“ všechno úplně jasně a nepochybně taky úplně správně ![]()
@maminkaBeáta Ne,reagujem jen na to co a hlavně jakým stylem píšeš.Přečti si, cos napsala včerav úvodním přízpěvku. Např. i toto Naše děti jsou smečka a je je slyšet, to je také pravda. Piští, řádí, mají různá hrátka, která si pouští,
Dnes jsou z nich hodní beránci a sousedy ruší jen pláč dítěte. ![]()