Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Halamka taky mi to vadí,ale neuděláš nic..ignoruj to
Já na to škemrání dokonce narazila i tady s názvem Můžu vás poprosit
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tyhle soutěže nemám ráda. Tam nejde vůbec o fotku, ale o to, kdo se jak snaží tu svojí fotku propagovat.
Se.rou to do všech skupin na fb
A ještě jsou dotčené, když jim tam někdo napíše, že na jejich děcko není nikdo zvědavej a že to v dané skupině nemá co dělat ![]()
@Levandulina píše:
Tyhle soutěže nemám ráda. Tam nejde vůbec o fotku, ale o to, kdo se jak snaží tu svojí fotku propagovat.
souhlasím. Celkově mi uniká smysl takových soutěží.
Zrovna jsem to psala i vedle,že jedna má skupinu lidí a každou cca hodinu to obnovuje .Prý se dá hlasovat každou hodinu ,takže vždy naběhnou a zahlasují.To mi opravdu nepřijde v pořádku .To není o nejhezčím miminku ,ale o tom kdo sežene nejvíc lidí.
Dobrý den,
cen je spoustu, takže určitě vyhrají i ty, které hlasy získávají méně invazivním způsobem.
@lucynka25. Diskuzi jsem uzamkla a smažu ji.
![]()
Monika
Tohle je stejně ŠPATNĚ vymyšlená soutěž, hodně dětí soutěží bez hračky a je to nefér, vůči ostatním! JINAK je i špatné to, že se děti stále posouvají dál a dál dozadu a ty určité kterým posílám hlasy, musím stále hledat! Nemají stálé místo v pořadníku a ty co jsou na té první stránce s nejvyšími počty hlasů, mají své stejné místo a lidé je nemusí hledat mezi dalších 2000 fotek dětí s hračkou, ale i bez hračky..např.dítě novorozenec bez hračky, dítě v přírodě bez hračky, jen obličej dítěte, dítě ve vozíku..a ještě mají více hlasů, než ti ostatní s hračkou.
Copak je to fér?? Ale FB asi vede no, bohužel.. Cen je pouze 20 ne? A fotek je tam momentálně kolem 2000 i s těmi co nesplňují pravidla.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat