SP a co dál?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.9.22 16:33

SP a co dál?

Zdravím, chtěla bych se zeptat byla jsem v 6tt a začala jsem krvácet přesně 27.8.22, když jsem jela do nemocnice doktorka řekla, že nejspíš potratím, že nevidi progres.. 30.8. Jsem šla ke své doktorce, která mi řekla že jsem potratila samovolně a jsem zcela čistá, krvácela jsem cca do 29.8 a pak to přestalo a stále jsem nedostala MS je to 25dní a muj normalni cyklus je vždy 28dní.
Myslíte, že to přijde později? Chtěli bychom se snažit znovu citim se skvěle, nic neboli, chuť na sex je taky ale jen mi schazi ta MS :)
Děkuju předem za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3076
23.9.22 16:36

Menstruaci nepotřebujete, důležitá je ovulace a ta je před MS. Pokud doktorka nemá jiný názor, tak si prostě užívejte a třeba se do ovulace trefíte a MS už ani nepřijde ;). Jinak je samozřejmě možné, že po potratu bude cyklus rozhozený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11782
23.9.22 16:38

Tak to záleží na tvém těle jak se s tím popralo, jak rychle kleslo HCG, jestli ti hned naskočí normální cyklus nebo jestli ten první bude prodloužený…ale snažit se asi můžete už teď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18532
23.9.22 16:53

Jedno biochemko, SP a ZT… cyklus naskocil hned jako vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.22 17:14

@Suelinda Děkuju za odpověď neboli radu, moje doktorka řekla, že počkat do 1MS ale jak tak všude pročítam tak hodně žen otěhotnělo ještě před, ale zase nechcu to urychlit aby se to třeba opakovalo..☹️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68873
23.9.22 17:28

Pokud dobře počítám, zpoždění ještě nemáš, ne? Každopádně cyklus po potratu ještě může být rozhozený, takže ano, MS může dorazit jindy než obvykle. Pokud byl potrat spontánní bez revize, snažit se můžete klidně hned, ona ta ovulace jednou dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.22 17:36

@ugluk ano byl spontanni a ano nemám ale většinou už pár dní před ms jsem měla přiznaky, že přijde ale zatim nic každopádně mi jde o to zda to nevadí, když už to zkusime před ms, protože vážně chceme miminko 😊

Děkuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
12.12.22 22:17

@Verunkaas5427 ahoj, jak to u vas dopadlo, prosim? Mam to ted uplne stejne. Take mi doktorka doporucila pockat jednu MS, a pote se znovu zase zacit snazit, ale vsude ctu, ze mnoho zenam to vyslo hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí