Spacák pro dítě
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Moise píše:
Napořád ne, ale děti rostou rychleA my nechtěli kupovat dvojí spacáky, zvlášť u většího dítěte, kde už jsme to prodlužko nasadili.
tak jestli je používáte málo a skladujete vybalené, jinak to jde během pěti let dost dramaticky dolů. Bývá to vidět dobře, když si koupíš nový stejný, vidíš ten rozdíl v objemu, jinak to moc nepoznáš, protože každá noc ve stanu je jináa že víc mrzneš přikládáš tomu, že stárneš, je větší zima atd…
Neplatí to pro peří, to je věčné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
Napořád ne, ale děti rostou rychleA my nechtěli kupovat dvojí spacáky, zvlášť u většího dítěte, kde už jsme to prodlužko nasadili.
tak jestli je používáte málo a skladujete vybalené, jinak to jde během pěti let dost dramaticky dolů. Bývá to vidět dobře, když si koupíš nový stejný, vidíš ten rozdíl v objemu, jinak to moc nepoznáš, protože každá noc ve stanu je jináa že víc mrzneš přikládáš tomu, že stárneš, je větší zima atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE píše:
Prosím, poraďte spacák pro moji zimomřivou dceruna tábor, atd.
máme Husky dětský a je pěkně teplý… dcera si na zimu nikdy nestěžovala a že jsme spali i v horších podmínkách než u nás někde v táboře…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
Zkracovaci spacak je podle me z principu nesmysl - az na extremni pripady, kdy si spacak pujcuje dite s rodicem. Spacaky nejsou na aporad, vlakno se slehne a uz nehreje, prestoze porad stejne vazi. Se zkracovacim spacakm dite s sebou vozi kilogramy, ktere nepotrebuje a vlastne je nevyuzije ani v budoucnosti, protoze spacak uz nebude hrat.
Jo a pokud mate prostor, skladujte spacaky rozbalene a pokud mozno je neperte
tak asi jak kdo. Někdo použije spacák 2× do roka. Nikam ho nevozí, takže ani hmotnost není nijak limitujícím faktorem.
3HE, máme Husky Kids
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava My jsme měli od příbuzných půjčené ty neprodlužovací varianty (aspoň jsem teda nezaregistrovala, že by tam nějaká možnost prodloužení byla, ale oni je mají už takových pět šest let určitě, se skladováním si teda stopro hlavu nelámou a teplé a nadýchané mi přišla dostatečně. Samozřejmě asi méně, než nové, ale jak jsem psala, naše děti spaly v létě v rozepnutých, kdybych jim je zapnula, uvařily by se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
máme je čtyři roky a žádné rozdíly nepozoruju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty Husky spacáky jsou o dost levnější při obdobných parametrech, koukám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoa Mai píše:
@Pudloslava My jsme měli od příbuzných půjčené ty neprodlužovací varianty (aspoň jsem teda nezaregistrovala, že by tam nějaká možnost prodloužení byla, ale oni je mají už takových pět šest let určitě, se skladováním si teda stopro hlavu nelámou a teplé a nadýchané mi přišla dostatečně. Samozřejmě asi méně, než nové, ale jak jsem psala, naše děti spaly v létě v rozepnutých, kdybych jim je zapnula, uvařily by se.
jj, ony jsou hodně teplé. Když stanujeme o prázdninách a jsou vedra, tak v podstatě spí jen na nich. Což na druhou stranu není od věci, protože jsou alespoň chránění od země.
Ale už jsme zažili na LIpně i ráno s 5 st. a děcka si nestěžovala, že by jim byla zima ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
máme je čtyři roky a žádné rozdíly nepozoruju
a máš starý a nový?
Kamarádka má dcery od sebe 3 roky a rozdíl je jejich spacáky značný
Je teda fakt, že my obě využíváme spacáky hodně, takže při stejných letech asi máme více najeto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava Mám spacáky kupované 3 rok po sobě a kdyby neměl každý jinou barvu, tak je od sebe nepoznám. Ono to co píšeš platí hlavně pro ta „lepší“ dutá vlákna, ta obyč na to tak citlivá nejsou.
A jen se tedy pozastavím u tvé poznámky, že se zkracovacími spacáky tahá dítě zbytečnou váhu - proč by ji tahalo, když ten druhý díl, co ještě nepotřebuje, leží doma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Pudloslava Mám spacáky kupované 3 rok po sobě a kdyby neměl každý jinou barvu, tak je od sebe nepoznám. Ono to co píšeš platí hlavně pro ta „lepší“ dutá vlákna, ta obyč na to tak citlivá nejsou.
A jen se tedy pozastavím u tvé poznámky, že se zkracovacími spacáky tahá dítě zbytečnou váhu - proč by ji tahalo, když ten druhý díl, co ještě nepotřebuje, leží doma?
to se dá oddělat? Já znám jen takový, kdy se to ohrne dovnitř a zapne zipem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava ne, jsou kupované najednou. Ale loni jsme kupovali nový dospělý, stejná značka, podobný typ. A fakt nic zásadního na nich nevidím.
@j.a.n.i1 my ten druhý díl měli jednou, protože on se dá použít dovnitř spacáků do nohou jako zesílení, ale nebylo to potřeba. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
to se dá oddělat? Já znám jen takový, kdy se to ohrne dovnitř a zapne zipem.
njn, ale tak to se bavíme jedna o koze a druhá o voze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava U těch Husky by se to mělo dát oddělávat. Koukala jsem na ně na netu, kdybychom se rozhodli dětem kupovat vlastní a vypadalo to, že to je na zip.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit