Spacák pro dítě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
5.6.18 17:11

Tohle je prtě, bude mít na konci prázdnin 7 let, měří 137 cm… ještě tam má místo… a většinou holky spí ne jako v mumii, ale výš, pod hlavou polštářek a ruce ven…

Příspěvek upraven 05.06.18 v 17:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
5.6.18 17:13
@Regina Hero píše:
Gabča bude mít 10 let, měří 146 cm…

a kolik jí ještě dáváš času než bude potřebovat větší?

Naše Esterka má osm.. tak ho mám na dva roky? :think: už jsem z toho celá orosená… jestli jsem neměla nakonec koupit dospělácký… :zed: :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.6.18 17:14

@3HE teď jsem dala fotku, jak vypadá dítě 137 cm v tom spacáku… zrovna je tu máme rozložené po víkendu… jestli má zatím jen 120 cm, tak v něm bude ještě dost dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
5.6.18 17:18

@Regina Hero a to má jetě tu zkrácenou verzi?

Vojta má 110cm, Esterka 120cm… mám je objednané pro oba… myslela jsem, že do těch 155cm v tom budou spát… je to reálné?… s rukama vevnitř :P :mrgreen:

já jsem hrozná baba, že??? holky, omlouvám se.. ale nechci prostě za dva roky kupovat zase spacáky… ještě je můžu vrátit… nebo odmítnout… nebo nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
5.6.18 17:19
@Regina Hero píše:
Tohle je prtě, bude mít na konci prázdnin 7 let, měří 137 cm… ještě tam má místo… a většinou holky spí ne jako v mumii, ale výš, pod hlavou polštářek a ruce ven…Příspěvek upraven 05.06.18 v 17:13

pěkná fotka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.6.18 17:21
@3HE píše:
@Regina Hero a to má jetě tu zkrácenou verzi?

Vojta má 110cm, Esterka 120cm… mám je objednané pro oba… myslela jsem, že do těch 155cm v tom budou spát… je to reálné?… s rukama vevnitř :P :mrgreen:

já jsem hrozná baba, že??? holky, omlouvám se.. ale nechci prostě za dva roky kupovat zase spacáky… ještě je můžu vrátit… nebo odmítnout… nebo nevím…

má ten Husky Kids… http://www.kbsport.cz/…-kids-merlot
Hele, Gabča má 146 cm a prtě 137 cm… a Gabča v něm normálně pořád ještě spí… myslíš, že za dva roky tvé děti vyrostou o víc než 30 cm?
Vyfotila bych ti v něm i tu starší, ale je na škole v přírodě, takže bys musela týden počkat… ale letos v něm určitě na dovolenou ještě pojede… má ho od šesti let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
5.6.18 17:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.6.18 17:31

@3HE máš novější typ, ten tvůj je ještě o 5 cm na šířku a 10 cm na výšku větší, než ten náš, jak se dívám na parametry… takže tam by se měly tvé děti vejít určitě i za víc než dva roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43027
5.6.18 17:32
@3HE píše:
A jak vysoké dítě v těch vašich dětských HUSKY spacácích spí? Teď jsem se jinde dočetla, že šesstiletým už se nevyplatí ho kupovat. Dcera měří 120cm a je hubená. Je jí 8let.jaj… teď mi to vrtá hlavou.. zítra spacák přijde, tak jsem zvědavá.

tam bylo v popisu napsané, na jakou výšku postavy to je. Hod si holku do růstového grafu, uvidíš v kolika letech bude mít tu limitní délku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.6.18 17:34

@3HE jak jste s manželem velcí? Jak se tak dívám, tak naše ani ne sedmiletá je větší než tvá osmiletá… tak bych se fakt nebála, že se nevleze… naše holky budou velké asi po tatínkovi… já mám jen 173 cm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.6.18 17:38
@Pudloslava píše:
tam bylo v popisu napsané, na jakou výšku postavy to je. Hod si holku do růstového grafu, uvidíš v kolika letech bude mít tu limitní délku

já se teda koukla a vidím, že prtě je trochu přerostlé a starší je na 97. percentilu…

@3HE tak tvoje dcera ho bude mít skoro do 13 let… to je v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
5.6.18 19:16
@3HE píše:
A jak vysoké dítě v těch vašich dětských HUSKY spacácích spí? Teď jsem se jinde dočetla, že šesstiletým už se nevyplatí ho kupovat. Dcera měří 120cm a je hubená. Je jí 8let.jaj… teď mi to vrtá hlavou.. zítra spacák přijde, tak jsem zvědavá.

v pohodě.. starší má 140cm a loni jsme přicvakávali prodloužení.. a není mu malý. VIdím to tak, že pár let ho ještě mít bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
5.6.18 22:14
@Pudloslava píše:
tam bylo v popisu napsané, na jakou výšku postavy to je. Hod si holku do růstového grafu, uvidíš v kolika letech bude mít tu limitní délku

to neumím…

@Regina Hero píše:
@3HE jak jste s manželem velcí? Jak se tak dívám, tak naše ani ne sedmiletá je větší než tvá osmiletá… tak bych se fakt nebála, že se nevleze… naše holky budou velké asi po tatínkovi… já mám jen 173 cm…

já měřím 164cm, manžel 184cm. Zdá se, že Esterka bude menší… má za pár dní osm let a měří 120cm.

@Moise snad nám taky takhle vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
5.6.18 22:19

No, do 13let… tak to je na pět let… říkám si, jestli by v tom dospěláckém taky nemohla spát už teď :think: :mrgreen: ale přijde mi prostě pro dítě obří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
6.6.18 13:16

@mooch Tak to si mě potěšila :-) já si ji právě včera objednala pro sebe - na tábor, takže přijede autem a odjede autem. I když tedy včera mi ukázal kamarád rybářské lehátko, co si ulovil na spaní on a tedy musím konstatovat, že tiše závidím a uvažuju, že budu utrácivá a koupím ssi ho taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat