Spacák pro dítě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101464
6.6.18 13:18
@3HE píše:
No, do 13let… tak to je na pět let… říkám si, jestli by v tom dospěláckém taky nemohla spát už teď :think: :mrgreen: ale přijde mi prostě pro dítě obří…

Nemohla, nemá šanci si ho vyhřát… resp. v tom počasí, které panuje teď klidně mohla, ale jak půjde teplota dolů, tak by ji byla zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
6.6.18 15:20
@j.a.n.i1 píše:
Nemohla, nemá šanci si ho vyhřát… resp. v tom počasí, které panuje teď klidně mohla, ale jak půjde teplota dolů, tak by ji byla zima.

To si právě take myslím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
6.6.18 16:17
@j.a.n.i1 píše:
Nemohla, nemá šanci si ho vyhřát… resp. v tom počasí, které panuje teď klidně mohla, ale jak půjde teplota dolů, tak by ji byla zima.

My teda po letitých zkušenostech na táborech kupujeme dětem komfort do -10 stupňů. Takže bych vybírala spíš dle parametrů než velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
6.6.18 16:43
@mooch píše:
My teda po letitých zkušenostech na táborech kupujeme dětem komfort do -10 stupňů. Takže bych vybírala spíš dle parametrů než velikosti.

Ale je třeba řešit oboje. Sám se nevytopí, teplo musí vyrobit dítě. Čím bude spacák větší, tím více prostoru bude třeba vytopit vlastním tělem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
6.6.18 17:01

@Lama Lama já jim to zahrnuju pod nohy.

Zajímavé je, že (než jsme jim koupili dobré spacáky), byly nejteplejší 30leté dekáče po nás, které se praly asi tak stokrát (používala jsem je i jako deky na lezení pod mimina, takže tehdy byly prané pořád dokola). Takže v nich spaly děti a já vedle klepala kosu v novější mumii. Něco na těch starších „nemoderních“ vláknech bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
6.6.18 17:53
@mooch píše:

Ten dětský Husky je do -12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
6.6.18 17:55
@3HE píše:
Ten dětský Husky je do -12

Otázka je, zda by mohli mít už dospělácký… Už ale pozdě řešit. Spacáky zítra přijdou… A min.sest let vydrží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
6.6.18 17:55
@3HE píše:
Otázka je, zda by mohli mít už dospělácký… Už ale pozdě řešit. Spacáky zítra přijdou… A min.sest let vydrží..

Ale můžu je vrátit, že ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
6.6.18 18:27

@3HE však uvidíš, vrátit je můžeš vždycky. Já bych velký nekupovala, ohrnout to sice můžeš, ale dítě se ti obrátí, zavrtí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
9.6.18 08:08
@mooch píše:
@Lama Lama já jim to zahrnuju pod nohy.Zajímavé je, že (než jsme jim koupili dobré spacáky), byly nejteplejší 30leté dekáče po nás, které se praly asi tak stokrát (používala jsem je i jako deky na lezení pod mimina, takže tehdy byly prané pořád dokola). Takže v nich spaly děti a já vedle klepala kosu v novější mumii. Něco na těch starších „nemoderních“ vláknech bude.

jsi koupila asi nejaky ultrasunt, ty dekace byly desne, kosa v nich byla vzdy vsem. Ono to na detech uplne nepoznas, ony spis vsechno nepohodli zaspi, nevadi jim sutry pod zadama a podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
9.6.18 10:46

@Pudloslava ne, ty dekače jsou právě super i teď po 30 letech, když spimd bez děti, tak si je berem. Jen když spí venku i děti, tak je dostaly ony ( máme jen dva).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
3.9.18 09:48

Občas si říkám, že bych měla napsat, jak to dopadlo s naším spacákem :mrgreen:

Koupila jsem pro obě děti dětský Husky - je skvělý a uplně jsem jim záviděla to pohodlíčko :lol:
Spali v něm v tričku a kraťasech a pořád se odkrývali :D

Takže díky za rady, spacáky jsme si náramně užili a já si na narozeniny přeji hádejte co - teplý spacák (protože jsem spala v dekáči - nebyla mi zima, ale chci taky pohodlný nový spacák :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
3.9.18 17:31

@3HE u nás tak nějak podobně, já jsem zmrzlá furt, takže taky závidím. Hlavně tu flaušovou vrstvu pod hlavou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat