Spacák pro dítě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43027
2.6.18 08:21
@3HE píše:
Díky za rady… Vzhledem ke špatné recenzi na stan z Decathlonu… Spacák zDecarhlonu je taky špatný?

decathlon je jeste takova zahada, urcite dela dve urovne vyrobku, jednu strasne spatnou a jednu celkem dobrou. A ma fakt dobre ceny. Ale na trhu je kratce a zkusenosti jeste chybi. ne teda, ze by v dnesni dobe mely zkusenosti az takovy vyznam, protoze drive kvalitni vyrobky mohou byt v novem provedeni uplne smejdy, jako treba Whirpool.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43027
2.6.18 08:25

@Hoa Mai
my jeste mame stary stan Pinguin, asi tento: https://www.pinguincz.cz/gemini_extreme
vchod na vnitrku je teda usity jinak, ale konstrukcne a velikostne je to ono - je to podle me velice chytre reseni - v predsince neprekazi tycka, zlehceny a pritom ma dve velke predsinky. 3,5 kg pro 2,5 cloveka (dospely a dve deti). Narozdil od Husky tenhle je ze solidnich materialu (ten nas, tenhle nevim, ale vaha je stejna, tak asi take) a fakt byl velmi dobry, akorat po těch letech uz bude asi protekat.

mozna mame tento: https://www.pinguincz.cz/gemini_150 nepoznam rozdil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43027
2.6.18 08:40

Ja mam z dekače reflexni tričko na běh ze 100% ropy za stovku a spokojenost :-) Kluk ma batoh forclaz 22 air https://www.decathlon.cz/…8243265.html a spokojenost, vyrobeny je kvalitne, jen je na nem videt, ze neni tak domysleny, jako znackove batohy, takovy hranaty a svislou kapsu nazip vubec nepobiram. Vybrano kvuli silnemu bederaku a odvětrání zad. Ale maji tam spoustu desne levnych batuzku pro nejmensi deti, ty bych koupila klidne, protoze je stejne nestihnou roztrhat.

a jeste reflexni helmy na kolo za 250! kdyz si clovek umane, ze chce reflexni, tak je to super cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
2.6.18 08:41

@Pudloslava takže risk. Spacak Husky je asi větší jistota… :think: má v pátek narozeniny..snad se mi podaří ho sehnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43027
2.6.18 08:53
@3HE píše:
@Pudloslava takže risk. Spacak Husky je asi větší jistota… :think: má v pátek narozeniny..snad se mi podaří ho sehnat

V Husky jsou desne ochotni a spacaky myslim budou mit na vsech prodejnach. Objednas jim pres eshop rano a behem dopoledne ti prijde sms, ze si muzes prijit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
2.6.18 11:20
@Pudloslava píše:
V Husky jsou desne ochotni a spacaky myslim budou mit na vsech prodejnach. Objednas jim pres eshop rano a behem dopoledne ti prijde sms, ze si muzes prijit.

Já doufám že, že až domů mi to přijde ???? musím přes net… Už ne.mam čas někam jezdit. Pořád jsme nevěděli, co na narozky dat… A už víme, že spacák, ale je málo času :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43027
2.6.18 11:38
@3HE píše:
Já doufám že, že až domů mi to přijde ???? musím přes net… Už ne.mam čas někam jezdit. Pořád jsme nevěděli, co na narozky dat… A už víme, že spacák, ale je málo času :zed: :mrgreen:

tak to bych se bala, dorucovani z eshopu (obecne) vazne, oni te ubezpecej a pak to stejne nedorazi. Ponekud rychleji to dostanes, kdyz to mas jako dobirku, jak jim posles penize dopredu, maji te na haku uplne. Mate to prodejny daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
2.6.18 11:51
@3HE píše:
Já doufám že, že až domů mi to přijde ???? musím přes net… Už ne.mam čas někam jezdit. Pořád jsme nevěděli, co na narozky dat… A už víme, že spacák, ale je málo času :zed: :mrgreen:

já jsem tehdy objednávala a žádný problém jsem neměla. Když na něco spěchám, tak píšu do poznámky, co kdy to musí být doručení nebo volám. Zaplať dopředu kartou a pak by neměl být problém ten den nebo druhý den odeslat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
2.6.18 20:20

@Pudloslava A tam se vejdete se třemi dětmi? Ten vypadá téměř totožně jako ten náš starý Hannah, taky je pro 2,5 člověka a nemá v předsíňce tyčku, konstrukce vypadá stejně. Akorát, že ten už je nám malý. Loni jsme v něm sice ještě spali - dva dospělí, dvě prťavé děti a bylo to tak na hraně. My bychom chtěli nějaký dvouložnicový 2 lidi + 3 lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
2.6.18 20:26

@3HE Ad Decathlon: já bych odtud měla strach kupovat věci, u kterých očekávám nějakou „technickou“ kvalitu. Máme odtud super věci za pár korun: dětské prošívané vesty, dětské plavky, funkční ručníky… ale do stanů neb spacáků bych měla strach jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
2.6.18 20:27
@Hoa Mai píše:
@3HE Ad Decathlon: já bych odtud měla strach kupovat věci, u kterých očekávám nějakou „technickou“ kvalitu. Máme odtud super věci za pár korun: dětské prošívané vesty, dětské plavky, funkční ručníky… ale do stanů neb spacáků bych měla strach jít.

přitom když se rozhlídneš v kempu, tak je tam těchto stanů mraky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
2.6.18 20:47

@Moise no jasně, jsou levné. S námi loni taky jela jedna rodina se stanem z Decathlonu. Prohlížela jsem si ho, ale nekoupila bych si ho. Ten materiál na mě působil lacině, kvalita ušití nesrovnatelná s tím, na co jsem zvyklá. měkké kolíky, které se při zapichování do země ohýbaly. Ostatní parametry hodnotit nemůžu. Jasně, svůj účel to splní, ale já bych do něj nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.6.18 21:10

@Hoa Mai my máme tu převlékárnu, ale zdá se, že je OK… přežila i to moje bojování s ní, když se ji snažím složit, sprchujeme se v ní, mají ji i zahraniční cestovatelé (od těch jsme ji odkoukali), tak to asi zase takový šunt nebude… ale je pravda, že třeba ty fleecové mikiny u nás jsou úplně jiná kvalita než ty, co je měli děcka od jedněch Holanďanů, co jsme s nimi kempovali… tak kdo ví, jak to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43027
3.6.18 06:57
@Hoa Mai píše:
@Pudloslava A tam se vejdete se třemi dětmi? Ten vypadá téměř totožně jako ten náš starý Hannah, taky je pro 2,5 člověka a nemá v předsíňce tyčku, konstrukce vypadá stejně. Akorát, že ten už je nám malý. Loni jsme v něm sice ještě spali - dva dospělí, dvě prťavé děti a bylo to tak na hraně. My bychom chtěli nějaký dvouložnicový 2 lidi + 3 lidi.

ktery myslis? Do Barona v pohode, do Pinguina ani nahodou. Tam se vejde jeden dospely a dve utle deti a uz je tam plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
3.6.18 21:49

Tak jsem se rozhodla pro Husky Kids a vydala se do sportissima ho okouknout.. baba protivná, hnusná… :cert: nechtělo se jí hledat.. a že si ho mám zarezervovat na netu… no, tak jsem jí řekla, že se chci jen podívat, jak vlastně vypadá.. tak to šla tedy hledat a nenašla ho… takže jedině přes net koupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat