Spací pytel pro 8měsíčního
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Máme tento http://www.detskyraj.cz/…2-5tog-6-18m jsem s ním spokojená
ještě dělají delší velikost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od 4. měsíce spí pod dětskou péřovou prošívanou peřinou. Vždycky se do ní zachumlá a je spokojený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla oba spací pytle z Dity Tábor a spokojenost, mají 2 velikosti - do roku a od roku ![]()
mrkni sem:
http://www.littleangel.cz/…12-24-mesicu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji moc za typy na Ikeu. Zrovna zítra tam jedu ještě něco ponakoupi a na jejich stránkách jsem narazila na opravdu hezký
Zrovna Ikea mě nějak nenapadla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Avena Malý peřinku ihned odkope a na pytel si zvykl, takže určitě zatím spací pytel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já koupila na dceru pytel v Kiku a když z něj vyrostla tak jsem koupila v Lidlu pytel velikost 110.Koupila jsem ji ho tak v devíti mesících. Byl sice větší ale ničemu to nevadilo. Teď bude mít v lednu 2,5 a má ho pořád se spoustou místa..
Po nějakým čase ho v Lidlu měli zase a tak sem koupila ještě jeden, když se náhodou pozvracela nebo třeba počůrala, tak sem vyměnila za čistej a nemusela jsem mít strach, že se mi odkope a bude mít studený nohy.Jo a stál mě kolem 250kč což je bomba cena. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucciaMaty píše:
Děkuji moc za typy na Ikeu. Zrovna zítra tam jedu ještě něco ponakoupi a na jejich stránkách jsem narazila na opravdu hezkýZrovna Ikea mě nějak nenapadla…
Jj, my mame tenhle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suik Právě jsem se tam dneska hrabala na jistotu, že ho koupím a smůla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucciaMaty píše:
@Jaja157 Tak ten mi hned padl do oka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaja157 Zrovna jsem se chtěla zeptat, jestli je to příjemný materiál
A je dost velký, jo??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucciaMaty píše:
@Jaja157 Zrovna jsem se chtěla zeptat, jestli je to příjemný materiálA je dost velký, jo??
Material je moc prijemny
Kombinace bavlna(uvnitr) a polyester. Je to takovy „nuhnaci“
Mala ma ted necelych 80cm a porad je ji krasne (ona je to 85cm, myslim-co pisi na tom webu). Takze porad jeste rezerva takovych 15-20cm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit