Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Neřekla bych že to je otřes, to by už včera zvracel. Já jsem jako malá házela pořádné šavle skoro hned, měla jsem lehký otřes mozku.
Ja jsem v 5 letech po urazu byla v bezvedomi. Nikdo nevi jak dlouho, ale nejspis max. 20 minut, nez me tam nasli. Pak jsem za cca 1 - 2 hodiny zvracela. Bylo to na dovolene v CSSR vecer pred odjezdem domu. Vzali me do nemocnice. Tam konstatovali lehky otres mozku a ani si me nenechali na pozorovani.
Jinak koukni na profil doktorky https://www.emimino.cz/…/pudloslava/
Tam bys mela dostat odpoved.
Příspěvek upraven 02.04.23 v 12:07
Po pádu na hlavu radí dítě sledovat cca 24 hodin a v noci i budit jestli reaguje. Ale jestli se Ti syn nezdá, za hysterku nebudeš, radši jet 10× zbytečně než jednou nepřijet.
@Janča6 píše:
Ja jsem v 5 letech po urazu byla v bezvedomi. Nikdo nevi jak dlouho, ale nejspis max. 20 minut, nez me tam nasli. Pak jsem za cca 1 - 2 hodiny zvracela. Bylo to na dovolene v CSSR vecer pred odjezdem domu. Vzali me do nemocnice. Tam konstatovali lehky otres mozku a ani si me nenechali na pozorovani.Jinak koukni na profil doktorky https://www.emimino.cz/…/pudloslava/
Příspěvek upraven 02.04.23 v 12:07
Tam bys mela dostat odpoved.
Samozrejme netvrdim, ze po sve zkusenosti bych se zvracejicim ditetem po padu na hlavu nejela k lekari. Jela bych hned.
A jak pise @X_Cassiopea, pokud se ti kluk nezda, za hysterku nebudes.
@Janča6
Na štěstí je už úplně v pohodě jen ráno se mi zdál nějaký divný a unavený, ale myslím si že je to i tím, že jsem ho sledovala jak blbá až moc ![]()
Už je to od včera moc hodin a doufám, že by se to už projevilo..
Já tady ty pády na hlavu špatně snasim..vždy z toho blaznim a v hlavě mám ty nejhorší scénáře
![]()
@Anonymní píše:
@Janča6
Na štěstí je už úplně v pohodě jen ráno se mi zdál nějaký divný a unavený, ale myslím si že je to i tím, že jsem ho sledovala jak blbá až moc
Já tady ty pády na hlavu špatně snasim..vždy z toho blaznim a v hlavě mám ty nejhorší scénáře![]()
když celou tu dobu nezvracel, otřes mozku opravdu nemá ![]()
@Anonymní píše:
@Janča6
Na štěstí je už úplně v pohodě jen ráno se mi zdál nějaký divný a unavený, ale myslím si že je to i tím, že jsem ho sledovala jak blbá až moc
Já tady ty pády na hlavu špatně snasim..vždy z toho blaznim a v hlavě mám ty nejhorší scénáře![]()
Chapu. Ja si taky rikala, ze to nejspis bude tim, ze ho az moc sledujes. My tech urazu meli hromadu a k doktorovi jsme fakt jeli jen vyjimecne. Napr. kdyz se 12mesicni skutalela ze 14 mramorovych schodu (deda nezavrel dvere, sice byla sama modrina, ale to bylo vsechno), kdyz 17mesicni spadla celem na hranu vany (stala jsem vedle ni, ale neslo tomu zabranit, mela silenou modrinu, ale nemela otres mozku, jela jsem s ni az po par dnech, kdy ji nemizela boule, mela prasklou lebku, ale proste bez otresu mozku), kdyz si 4leta uplne jasne zlomila ruku, no a pak 5leta v bezvedomi, krvaceni z nosu a pusy (to bylo jasne na sanitku).
Jinak tech padu na hlavu bylo strasne moc a lekar nebyl potreba.
Jinak tech padu z postele, prolezacky apod. se bojim hlavne kvuli pateri.
Zdravím holky

Prosím syn 3 a půl roku mi včera kolem čtvrté odpoledne skočil z postele a spadl na hlavu na čelo na pár kostek Lega..čelo má odřené, ale jinak jedl spal i hrál si v pohodě, ale teď se mi zdá nějaký unavený..za jak dlouho by se projevil třeba otres mozku? Prosím uklidnete mě úplně z toho silim a nechci otravovat v nemocnici a být za hysterku