Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ne, uklidni se, padem z 15cm do mekke perinky se fakt nikdo nezrani.
Jsi hysterka. Samotný ti musí být jasný, ze pád, který vlastně ani pádem není do perinky nemůže ublížit. Hod se do klidu nebo se za půl roku zblázníš.
Nejsi hysterka. Jen jsi máma bez zkušeností trochu nejistá a trochu vystrašená jako my všechny, když jsme došly domů z porodnice. Jen některé na to už zapomněly ![]()
Děkuju, až ted mi dochází jak absurdní to je. Já mám dneska prostě blbej den, byli jsme u mudr. do toho pořád pláč, dala jsem mimču dudlík co spadl na zem
, do toho zapomněla na čepičku a v kočárku jelo bez ní. Já vím, že jsou to asi maličkosti, ale nějak se to nakupilo.
@Anonymní píše:
Děkuju, až ted mi dochází jak absurdní to je. Já mám dneska prostě blbej den, byli jsme u mudr. do toho pořád pláč, dala jsem mimču dudlík co spadl na zem, do toho zapomněla na čepičku a v kočárku jelo bez ní. Já vím, že jsou to asi maličkosti, ale nějak se to nakupilo.
No vidíš a přežilo to. Tohle jsou v podstatě opravdu malichernosti. čím víc budeš vynervovaná tím víc přešlapů bude.
@Anonymní píše:
Děkuju, až ted mi dochází jak absurdní to je. Já mám dneska prostě blbej den, byli jsme u mudr. do toho pořád pláč, dala jsem mimču dudlík co spadl na zem, do toho zapomněla na čepičku a v kočárku jelo bez ní. Já vím, že jsou to asi maličkosti, ale nějak se to nakupilo.
neboj, mimču se nestane nic ani z pádu z 15 cm do měkého, ani z dudlíku, co spadl na zem a už vůbec mu v dnešním vedru nechyběla v kočáře čepička, ba naopak mimčo určitě ocenilo, žes na ni zapomněla ![]()
P. S: s největší pravděpodobností se nestane nic, ani až se ti jednoho krásného dne naučí přetáčet a spadne z postele/gauče… jako se to stalo většině mamin ![]()
@Kfětoslava píše:
Nejsi hysterka. Jen jsi máma bez zkušeností trochu nejistá a trochu vystrašená jako my všechny, když jsme došly domů z porodnice. Jen některé na to už zapomněly
no nevim, za sebe muzu rici, ze jsem fakt takhle nehystercila. pise, ze je k. o. z toho, ze jelo dnes dite v kocarku bez cepicky.. to si myslim, ze uz je hodne velka prehanka… chapu, ze kazdy ma ty hranice outlocitnosti nastavene jinak, ale zakladat diskusi, ze jsem mimi dala do postele z 15ti cm. vysky… ![]()
Ahoj, prosím poradte. Dávala jsem miminko do postýlky, měla jsem tam rozloženou péřovou peřinku. Nejdřív nožičky, jenže pak jsem udělala nějakej blbej manévr, mimčo vypadlo a horní půlka tělíčka do peřinky spadla asi z 15 cm. Nemohla jsem jí ublížit? Jsem už hysterka.
Děkuju za rady.