Spadlo mi miminko do peřinky :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.9.20 12:59

Spadlo mi miminko do peřinky :(

Ahoj, prosím poradte. Dávala jsem miminko do postýlky, měla jsem tam rozloženou péřovou peřinku. Nejdřív nožičky, jenže pak jsem udělala nějakej blbej manévr, mimčo vypadlo a horní půlka tělíčka do peřinky spadla asi z 15 cm. Nemohla jsem jí ublížit? Jsem už hysterka.

Děkuju za rady. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
14.9.20 13:03

Nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37126
14.9.20 13:03

Ne, uklidni se, padem z 15cm do mekke perinky se fakt nikdo nezrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
14.9.20 13:18

Ano jsi hysterka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35616
14.9.20 13:19

Jo si a zbytečně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
14.9.20 13:31

Jsi hysterka. Samotný ti musí být jasný, ze pád, který vlastně ani pádem není do perinky nemůže ublížit. Hod se do klidu nebo se za půl roku zblázníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
14.9.20 13:39

Nejsi hysterka. Jen jsi máma bez zkušeností trochu nejistá a trochu vystrašená jako my všechny, když jsme došly domů z porodnice. Jen některé na to už zapomněly :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.20 13:43

Děkuju, až ted mi dochází jak absurdní to je. Já mám dneska prostě blbej den, byli jsme u mudr. do toho pořád pláč, dala jsem mimču dudlík co spadl na zem :zed:, do toho zapomněla na čepičku a v kočárku jelo bez ní. Já vím, že jsou to asi maličkosti, ale nějak se to nakupilo.

• Citovat
  • Upravit
12183
14.9.20 13:49

Nepanikar..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
14.9.20 13:51

Klid, nic se nestalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
14.9.20 13:54
@Anonymní píše:
Děkuju, až ted mi dochází jak absurdní to je. Já mám dneska prostě blbej den, byli jsme u mudr. do toho pořád pláč, dala jsem mimču dudlík co spadl na zem :zed:, do toho zapomněla na čepičku a v kočárku jelo bez ní. Já vím, že jsou to asi maličkosti, ale nějak se to nakupilo.

No vidíš a přežilo to. Tohle jsou v podstatě opravdu malichernosti. čím víc budeš vynervovaná tím víc přešlapů bude.

• Citovat
  • Upravit
19981
14.9.20 13:54

Hysterka. Se uklidni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4836
14.9.20 14:03
@Anonymní píše:

neboj, mimču se nestane nic ani z pádu z 15 cm do měkého, ani z dudlíku, co spadl na zem a už vůbec mu v dnešním vedru nechyběla v kočáře čepička, ba naopak mimčo určitě ocenilo, žes na ni zapomněla ;)
P. S: s největší pravděpodobností se nestane nic, ani až se ti jednoho krásného dne naučí přetáčet a spadne z postele/gauče… jako se to stalo většině mamin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
14.9.20 14:05
@Kfětoslava píše:
Nejsi hysterka. Jen jsi máma bez zkušeností trochu nejistá a trochu vystrašená jako my všechny, když jsme došly domů z porodnice. Jen některé na to už zapomněly :kytka:

no nevim, za sebe muzu rici, ze jsem fakt takhle nehystercila. pise, ze je k. o. z toho, ze jelo dnes dite v kocarku bez cepicky.. to si myslim, ze uz je hodne velka prehanka… chapu, ze kazdy ma ty hranice outlocitnosti nastavene jinak, ale zakladat diskusi, ze jsem mimi dala do postele z 15ti cm. vysky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
14.9.20 14:08

@markytka3 tak gratuluju, jsi jednička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie