Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,
dnes jsme byli na očkování proti spalničkám, zarděnkám a já už nevím čemu a malý se hned po obědě osypal po celém těle snad kromě obličeje. Je to taková ta vyrážka „v kůži“ není plastická, jsou to drobné pupínky jako kopřivka. Teď měl 37,5°C teplotu a celé odpoledne skoro nic nejedl. Je na něm vidět, že mu není dobře.
Může to být reakce??? Prý se dostavuje až 8-12 den po očkování???Máte s touto reakcí nějakou zkušenost? Nebo co by to mohlo být?
Moc díky za odpovědi.
MArty, díky za odpověď. Teď se to ještě zhoršilo T už je 38 °C tak nevím jestli je to nnormální téměř okamžitě po očkování???
Ahoj Sendy, tohle jsme měli po hexavakcíně hned večer, dostal vysoký horečky, tak jsem hned druhý den volala doktorce a říkala, že byl oslabený nějakým virem, který by se vůbec neprojevil, nebýt očkování.
Ta reakce samotná by měla přijít nejdříve 8 den.
Jo a ještě náš malej je celej osypanej pokaždý, když má jen zvýšenou teplotu, prý je to reakce těla, tak nevím.
Hezký večer.
Ája
Ahoj my jsme dnes taky po očkování hexavakcínou.Malý je celý den uplakaný a tulivý.Před chvíli jsem ho měřila a má po odečtu 38,8C.Takže to určitě můžeš mít reakci na očkování.
Jenom jsem si myslela,že po hexa bude klid.
Dana+Vojtulka 5měsíců
Ahojky, my budeme zítra 8 den po spalničkách a spol. tak bojím, bojím
co nás čeká nebo nečeká
Alusha