Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj
Jdu si k Vám pro radu. Jsem 2 měsíce po porodu a poterebuji shodit paže, vypadám jak kulturista. Začala jsem chodit na heat, ubytek na váze 5 kg, ale paže nejak nehubnou
Co s tim? Poradíte prosím co mám dělat aby se zmenili? Díky moc
@AjaPol paže jedině posilovat
jinak nevím, taky mám slušné plácačky
ale 5kg je krása, šikula ![]()
Dekuji. ale ja fakt vypadam jak rambo je to strasny. a jakou mam mi zatez? A jak posilovat? Ale mam pred sebou jeste velky kus cesty, potrebuju shodit jeste 15 kg. Jsem totiz mala a kady deko jde na mne videt ![]()
Tuk odchází z těla přes krev pomocí svalů. Není to jen jeden transportní kanál, je jich spousta a kde se tělo začně zbavovat tuku, je dáno geneticky. Určitě to není tak, že pokud budeš cvičit paže, zhoubnou jen paže. Nejlepší je posilovat největší svaly (u žen stehna a zadek), aby se vytvořily svaly a ty přes krev odstraňovaly tuk. Určitě jsi nikdy neviděla cyklisty, který by měl tlusté paže nebo břicho, přestože makají jen nohama
.
@Judi Ahaaa tak to moc dekuji
Tak snad mi heat pomuze. Zacala jsem pred mesicem a snazim se drzet tepovku.
@AjaPol Kdyby ses na to chtěla podívat podrobněji, tady jsou super stránky o hubnutí/posilování http://f-sport.cz/print.php?…
@AjaPol píše:
Dekuji. ale ja fakt vypadam jak rambo je to strasny. a jakou mam mi zatez? A jak posilovat? Ale mam pred sebou jeste velky kus cesty, potrebuju shodit jeste 15 kg. Jsem totiz mala a kady deko jde na mne videt
Na hubnutí se doporučuje malá zátěž a hodně opakování, na růst svalové hmoty naopak.
@Mišuna Na heat chodim 4 krat tydne. Ale asi budu muste chodit tak 2 krat do tydne, nejak mi odpadava hlidani. Ale mam doma rotoped. myslis, ze kdyz si dam lehkou zatez a budu si drzet tepovku pomuze mi to na spalovani?
Do posilovny chodit stejnak nemuzu na to by uz nebylo hlidani deti. takze neco spis na doma musim vymyslet ![]()
@Elke Dyky moc. Myslis, ze staci kilovy cinky? Mam je doma, takze bych se do toho dala
@Mišuna Starsimu je 5 let a mladsimu 2 mesice. S tim starsim by nebyl problem, ale s tim malinkym prave. A jak dlouho chodis na heat? A jak casto? Spalujes? Ja prave moc lidi v mem okoli nemam kdo chodi na heat, tak si nemuzu ani povidat o to co a jak a jestli to delam dobre. Potrebuju jeste shodit 15 kg tak snad to pujde. Pocitam tak rok a mohla bych toho docilit. Samozrejme jsem malinko upravila jidelnicek. Akorad jsem zavisla na kave s mlikem a nevim cim ji nahradit?
@Mišuna A co je to TRX?
Tak to si muz dava docela do tela
tak aktivni zase nejsem
A diky moc za tipy