Spánek půlročního dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6879
3.9.17 10:27

@Tulačka22 mam sedmimesicniho a rezim ma nasledujici.
Usina mezi 8 a 9h vecer a spi do 8 az 9h rano, v kuse, bez krmeni, nasazovani dudliku apod. Kolem 11h usina znovu, cca na hodku. Pak usina kolem 14h a spi 30 minut a pak uz odpo vetsinou nespi a jede az do vecerniho spanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12178
3.9.17 10:29

Mně dcerka spí přes den tak 2-3 hodiny, jinak si furt hraje a dělá blbiny :lol: navíc jí teďka rostou zoubky, tak je to obtížnější.. Večer se budí v 0:00, ve 3:00 a pak i okolo 6 ráno, takže opruz a já jak se jednou vzbudím, tak už se mi hůř usíná :zed: Denně se modlím, ať už je tohle období pryč :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12178
3.9.17 10:30

Jinak usíná kolem 7-9 večer, podle toho, jak je unavená :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
3.9.17 10:39

@Ketris Tak to to máme podobné :lol: Ten můj prďolík se taky budí tak nějak kolem půlnoci. Pak kolem čtvrté a pak ještě v šest. Problém ale u nás nastává v uspávání. Nenechá se téměř nikdy hned uspat. Vždy ho uspávám přes hodinu, někdy i dvě. A když už konečně usne tak, že si mohu lehnout a spát i já, tak už bývá většinou čas vstávat. Takže se většinou nikdy nevyspím :roll: Teď jsem za dva dny naspala jenom osm hodin :D Někdy si říkám, kde tu energii bere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12178
3.9.17 10:46

@Tulačka22 Já už snad 2 měsíce nespala vůbec a to nemluvím o začátcích kdy se malá narodila, to jsem byla fakt jak zombie.. Taky těžko usíná, musí mít klid, tmu - jinak je zle :lol: Ale nejhlavnější je prostě to dítě unavit, aby líp spalo.. Malá ta řve někdy i hodinu, než konečně usne.. a to si nechce ani hrát, ani pěstovat, nic, jen pláče a tře si oči a tahá ouška..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
3.9.17 10:57

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 23:34

• Citovat
  • Upravit
33
22.11.17 12:39

Da se rezim narusit...

Ahoj mamky, mam asi debilni dotaz ale tak zeptam se…doted mame s pulrocni dcerkou pomerne fajn rezim, spi do 07.30…a ted v sobotu jedeme pryc a vstavame v 06.00 a me napada jestli se timhle vstavanim nenarusi…rikam si ze je to blbost, kdyz to bude jednou vyjimecne..no ale tak se ptam jestli jste mel nekdy podobnou zkusenost… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
22.11.17 12:47

Jeee, takovych zmen jeste bude, dovolena, doktori atd. Mas asi jen 1ditko, vid? Ale chapu te, moje deti taky maji rady svuj zajety rezim. Nakonec se ale vzdy nejak prizpusobi a nezanecha to nejake nasledky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.11.17 13:07

@Strecha jj,prave prvni prcek :lol: tak doufam ze dalsi den se mi neprobudi a nezacne v 6 vyvadet, kdyz ZATIM tak fajnove spi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí