Spaní pod peřinkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1788
7.5.13 20:47

Spaní pod peřinkou

Milé maminky, mám syna (10 měsíců) a právě řešíme, kdy mu dát do postýlky polštářek a peřinku??? Stále spí ve spacáčku, protože jsem někde četla, že by se dětem měla dávat pěřinka (z důvodu udušení) a po roce věku. Tímto se vás ptám jak to řešite vy?? Jak spí vaše ratolesti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25101
7.5.13 20:49

@Helenie Jak nechtěla zavinku - 5 měsíců, tak šla pod peřinu. Polštář dostala v roce, protože pod sebe přinu pořád různě mačkala - je jak nic, když na něj lehne, je prakticky na rovině. Tak, jak ty, jsem to neřešila, ani jsem to nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
7.5.13 20:52

Dokud spaly v malé postýlce, z níž nevylézaly, měly spací pytel a místo polštářku plenku… tj. obě zhruba do dvou let.

S přechodem do velké postele dostaly polštář a přikrývku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
7.5.13 20:55

Pořád spí ve spacím pytli, přes něj má přehozenou deku (v zimě teplou, teď jen slabou dečku, v létě nic), pod hlavičkou nemá nic. Spí takhle cca od 6 měsíců, kdy přestala spát v zavinovačce.
Je jí 19měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
7.5.13 20:57

Malý má od mala spací pytel (nechtěl zavinovat) a přes něj peřinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
7.5.13 20:57

Náš malej měl deku asi od 5M, kdy už nechtěl spát zavinutý (a spacák nesnesl).
Polštář vyfasoval nějak po novém roce, takže asi ve 14M, když si právě začal cpát pod hlavu deku a pak byl odkrytý celou noc.
Má slabý péřový, deku z mikrovlákna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
7.5.13 21:01

Malej spí pod peřinkou do narození… ve spacáku ani v zavince nechtěl bejt. Takže my to máme vyřešený. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
7.5.13 21:08

My také kolem 4-5 měsíců ze zavinky rovnou pod peřinu. A polštář řeším teď, je mu 14 měsíců a peřinu si pořád dává pod sebe a pod hlavu, tak asi taky dostane nějáký placatý polštář :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
7.5.13 21:10

Já teda dávala dětem snad už od narození polštářek (strašně tenounký) s peřinkou. Když byla zavinovačka, tak jsem podle teploty přikryla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
7.5.13 21:11

Můj synek spí pod peřinkou od narození. Ze začátku pod ní měl ještě zavinovačku (byla zima a zastávám studenej odchov na noc). Polštářek má asi od roka, ale takovej placatej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
7.5.13 21:13

Syn spí pod peřinou a polštářem od 7 měsíců, ten polštářek je placatý, takže to žádný polštář v podstatě ani není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
7.5.13 21:13

Tak má dcera není přikrytá ničím. Spí jen v plence, někdy jí dám ponožky. Ona v noci strašně cestuje, takže by jí deka nevydržela ani hodinu.

@BohunkaP píše:
Dokud spaly v malé postýlce, z níž nevylézaly, měly spací pytel a místo polštářku plenku… tj. obě zhruba do dvou let.S přechodem do velké postele dostaly polštář a přikrývku.

Plenku měly z důvodu zašpinění prostěradla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
7.5.13 21:14

Nas malej spi v pytli, perina by byla bezpredmetna, on se z toho vykope jak cestuje, takze zbytecny.. a polstarek ma cca mesic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
7.5.13 21:17

Zavinka asi do 4měsíců, pak pomalu přechod na peřinu, přes den jsem ještě možná měsíc zavinovala (líp usínal) ale na noc už jen peřina. Na polštář se chystám nejdřív v roce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
7.5.13 21:20

@Elilen nás malej má plenku pod sebou, protože si ji žmoulá a líp se mu spí. Má ji pod hlavičku a chrupe. Spí na bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí