Po půlnoci se budí často - 4měsíční

779
6.5.13 06:03

Po půlnoci se budí často - 4 měsíční

Mám téměř 4 měsíční miminko, které od narození celkem dobře v noci spinká a ted je to asi týden jí uložím mezi 20 - 20 30 spinkat většinou spí do 24 až cca. 2 h a pak se budí velmi často, k ránu se interval krátí i na 1 hodinu ( vždy jen nakojím a hned položím do postýlky a usne) Je plně kojená. Nemáte někdo vysvětlení? Od té doby co začlo být tepleji jí přes den kojím po 2-3 hodinách. Jinak myslím, že je to spokojené miminko. Děkuji za rady, trochu si mě malá zhýčkala a já ted čučím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9030
6.5.13 07:08

@Micink jsme na tom stejne..nam brzy bude 5m a zaclo to kolem 4.mesíce..
ak budu taky vyckavat na odpovedi zkusenych..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
6.5.13 07:34
@Micink píše:
Mám téměř 4 měsíční miminko, které od narození celkem dobře v noci spinká a ted je to asi týden jí uložím mezi 20 - 20 30 spinkat většinou spí do 24 až cca. 2 h a pak se budí velmi často, k ránu se interval krátí i na 1 hodinu ( vždy jen nakojím a hned položím do postýlky a usne) Je plně kojená. Nemáte někdo vysvětlení? Od té doby co začlo být tepleji jí přes den kojím po 2-3 hodinách. Jinak myslím, že je to spokojené miminko. Děkuji za rady, trochu si mě malá zhýčkala a já ted čučím…

jo tak u nas to bylo taky, zlomilo se to az pozdeji, ted se k ranu budi po 2hodinach mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
6.5.13 08:03

Ahoj, tak u nas to bylo to same. zaclo to kolem 4.mesice a skoncilo to v půl roce, kdy se sám odstavil na noc… takže rada : vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
6.5.13 08:34

Máme to stejně, jen s tím rozdílem, ze to začalo dřív, ve 2,5m a budil se po hodine… Uz se to zlepšuje. Dneska byl zlaticko, za noc jen 2×. Ale prikladam to tomu, ze byl od pátku mimo domov, takze včera na nej uz asi padla únava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
6.5.13 09:08

Taky se nadranem zacal budit casto (5m), vyresila jsem to tim, ze si ho vemu do postele a spime spolu a mliko si cucne kdykliv v ramci samoobsluhy. Je to fajn. Ja jsem spokojena, manzel i syn. Vsichni se diky tomu vyspime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
6.5.13 14:29

Ahojky, toto tenkrát probíhalo i u nás. Doktorka mi vysvětlila, že v tomto období od 4 měsíců se dětem mění spánek. Mají hodinu tvrdý a hodinu lehký spánek. Tím pádem se víc budí a začínají se jim zdát sny. My jsme třeba kolikrát vstávali i 14× za noc :) Časem se to upraví samo! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
6.5.13 14:50

@ilyz 14×…kurna tak to si nemám na co stěžovat, no ale co není může být. Ach jo a já už jsem ted prudná na všechny kolem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
6.5.13 16:06

@Micink

No fakt.. Měsíc v kuse, to byl krutej měsíc.. Ale přejde to!! :) Podle mě to trval tak měsíc - max. 2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
6.5.13 16:58

@ilyz my tomeli tyden! budil se po 45min!! ted uz jen po 3hod - uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
6.5.13 17:38

@poosleda

To jó, je to masakr :-) tak hlavně, že to období přejde :-D jinak už bych byla chodící mrtvola :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
7.5.13 05:22

@ilyz Tak dneska zatím jen 2×, tak bezva…chodící mrtvola to je trefný, mě se včera kamarádka ptala s údivem a ty jsis na to ještě nezvykla? ty brdo jen trochu, vy už jste zvyklé, tak že Vám to nevadí vůbec? mě to tedy pořád trochu vadí a moc se těším až budu spát celou noc, i když až to přijde tak určitě já nebudu moct spát :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.13 06:08

Vzbudit se dvakrát za noc je luxus. Malá se mi asi týden taky strašně budila, u mě je to ještě horší v tom, že než se vzbudí, já jsem vzhůru a než usnu, trvá mi to. Takže týden masakr, už se to zpravilo… celou noc větrám a jak se začne budit, vezmu si ji k sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
7.5.13 07:50

@ilyz presne tak jsem se taky citila:-( když se dívám zpětně, nechápu, jak jsem to mohla přežít:-) ale opravdu to přejde… taky jsem z toho byla na prášky a nechápala, proč… ale jak to přišlo, tak to odešlo. ale u nás to trvalo přes 2 měsíce…uff…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
7.5.13 13:06

@Micink

Zvykla? Tyy jo to je dotaz :D já nikdy!! :D malej teď už spí celou noc a stejně mám problém se ráno vyhrabat z postele třeba v půl 8 :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí