Spaní pod peřinkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22266
7.5.13 21:21
@Elilen píše:
Plenku měly z důvodu zašpinění prostěradla?

Dokud byly miminka, tak ano.

Později už spíš jako trik krkavčí matky, která je tím oblafla, aby jí přestaly brát polštáře z postele… „koukej, máš taky polštář - dáš si medvídkovou nebo jenom bílou?“ :mrgreen: :mrgreen: Žraly mi to asi do půldruhého roku, pak už jsem musela místo plíny dávat prázdný povlak od polštáře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
7.5.13 21:22
@mejdylko píše:
@Elilen nás malej má plenku pod sebou, protože si ji žmoulá a líp se mu spí. Má ji pod hlavičku a chrupe. Spí na bříšku.

Tak to jsem malou nikdy nenaučila. Na spaní musí mít jen dudlík. Ani usínáčka nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
7.5.13 21:25

Malej má peřinku od narození a nikdy v tom nebyl problém. Jen je potřeba nemít nějakou velikánskou. Když byl novorozeně, tak se nevrtěl, takže se pod ní ani nemohl dostat a když byl větši, tak si ji dokázal dát tak jak mu vyhovovalo. Občas teda skončí odkopanej, ale aspoň má volnost pohybu :andel: Polštářek budem dávat, až si bude peřinu strkat pod hlavu nebo ho jinak vyžadovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
7.5.13 21:25
@BohunkaP píše:
Dokud byly miminka, tak ano.Později už spíš jako trik krkavčí matky, která je tím oblafla, aby jí přestaly brát polštáře z postele… „koukej, máš taky polštář - dáš si medvídkovou nebo jenom bílou?“ :mrgreen: :mrgreen: Žraly mi to asi do půldruhého roku, pak už jsem musela místo plíny dávat prázdný povlak od polštáře :mrgreen:
:-) I teď spí bez "polštáře? Povlak nepočítám. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
7.5.13 21:26

@Elilen my nedudlíkujem od 2 měsíců.. co zjistil, že se mu narovnaly prstíky a může si dát jednodušeji paleček, tak dudlíka nechce. Plenku jsem mu začla pod sebe dávat v momentě, kdy jsem zjistila že cumlá medvěda. To radši než ty chlupy, tak plínku. :) Sežmoulá si ji do takový koule a usne na ní. Pak ji má obtisklou po celým obličeji, ale když mu ji seberu, tak nespí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22266
7.5.13 21:27

@Elilen, teď už ne, už jsou velké - synovi je 3,5, dceři bude šest. Ale často ho mají spíš pro ten pocit a ve skutečnosti je ráno najdu s polštářem na druhé straně postele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
7.5.13 21:29

Dcera spí pod peřinkou už od 3 měsíců. Teď máme problém že věčně spí s dekou pod sebou. Pytel se naučila rozepínat a vyleze z něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.5.13 21:38

@Helenie můj syn spal s dekou od pár měsíců. asi tak od 4 měsíce kdy šel ze zavinky. polštářek v 15 měsících nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
7.5.13 21:40

Tak jsem asi Herodes, malej má peřinku od narození. Stejně si ji odkopává :-)

• Citovat
  • Upravit
18551
7.5.13 21:56

Malá má deku v postýlce asi od 5ti měs kdy skončila zavinovačka. pytel nesnesla, a deku má do dneška ( 16měsíců) jen na parádu, nesnese být přikrytá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
7.5.13 21:57

Jinak polštářek nemá do dneška a nevidím v něm význam ani dál, stejně nespí hlavou v jednom místě jako dospělý ale neustále se točí různě po postýlce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7570
7.5.13 22:06
@Elilen píše:
Tak má dcera není přikrytá ničím. Spí jen v plence, někdy jí dám ponožky. Ona v noci strašně cestuje, takže by jí deka nevydržela ani hodinu.

Jako s holýma nohama jen v plence? 8o KOlik máte teplotu doma?

Prcek má od půli roka spací pytel (do té doby zavinku) a ještě dneska v něm spí. A někdy přes něj ještě dávám slabší deku - dle teploty v pokoji.
Je to super, že nemusím hlídat v noci, zda je odkopaný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
7.5.13 22:09
@Lenka512 píše:
Jako s holýma nohama jen v plence? 8o KOlik máte teplotu doma?Prcek má od půli roka spací pytel (do té doby zavinku) a ještě dneska v něm spí. A někdy přes něj ještě dávám slabší deku - dle teploty v pokoji.
Je to super, že nemusím hlídat v noci, zda je odkopaný :potlesk:

No. Máme tu 21,5 až 22,5 stupně. Na noc o stupeň méně. Já jí i na ven oblékám v porovnání s ostatníma dětma méně. Někdy i o dost méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
7.5.13 22:15
@BohunkaP píše:
@Elilen, teď už ne, už jsou velké - synovi je 3,5, dceři bude šest. Ale často ho mají spíš pro ten pocit a ve skutečnosti je ráno najdu s polštářem na druhé straně postele :mrgreen:

Mám to stejně jako tvé děti. :D Usínám na pidi polštářku a ráno jsem bez něj. Přítel dokonce i bez něj usíná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
7.5.13 22:22

Malá má peřinku od malička, když byla zima měla na noc pytel, ale ten si stejně už teď rozepne :-) Polštář jsem jí dala v roce takový tenký, že leží na rovině, ale ona stejně usíná na peřině a nebo leží…má v postýlce velkého plyšového psa a většinou usíná na něm, takže polštář šel pryč, ptze mi ho vyhazuje z postýlky :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí