Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ja jsem teda doted druhy place nerozeznala
u nas se ale moc nebreci, jen pri pretazeni a unave, popripade kdyz ji neco seberu zakazaneho (ale to je hned do par vterin pote, tak je to jasny
).
@reinkarnace nevím jak se ta diskuse jmenuje přesně, ale bylo to o kousání, že je maminka samá modřina a na malého žádné domluvy nezabírají
nějak - Jak na 1,5 roční dítě?
já jsem to tam jen prolítla a šla pryč, protože to je furt dokola - buď dva nesmiřitelné tábory nebo jak píše @zuzouš tunelový vidění, už tady moc konstruktivních diskusí nebývá
@blumen píše:
Ja jsem teda doted druhy place nerozeznalau nas se ale moc nebreci, jen pri pretazeni a unave, popripade kdyz ji neco seberu zakazaneho (ale to je hned do par vterin pote, tak je to jasny
).
Podle toho co píšeš, jednotlivé druhy pláče rozeznáváš
.
@Lucie008 píše:
Podle toho co píšeš, jednotlivé druhy pláče rozeznáváš.
no, asi jo
ale ona breci jen vecer a pri sebrani hracky, tak je to jednoduche
ja myslela, ze podle intonace to nekdo poznava
@blumen Já to poznám podle hlasitosti a různého druhu pláče - jinak brečí, když ho něco bolí než když nemůže dosáhnout na hračku (to se spíš rozčiluje) ![]()
@blumen píše:no, asi jo
ale ona breci jen vecer a pri sebrani hracky, tak je to jednoduche
ja myslela, ze podle intonace to nekdo poznava
Jinak se vzteká, když jí ségra sebere hračku, jinak, když jí nejde něco otevřít (skříňka, šuplík), když je ospalá, když chce dudlík, když bolí zuby, když je nemocná, když má hlad, když má pokakanou plínu, když se nudí.
@reinkarnace píše:
@Rona myslím, že to autorka příspěvku taky nemyslela doslovaale vždycky mě pobaví ty naježené supermatky
![]()
![]()
a ted jsi to ty, jak te znam „za stara“. A protoze tu starou dusi v tobe nechci probouzet, tak uz mlcim.
@brko
probouzet starou duši?
já ji mám jen jednu, pouze má více stránek. na určité věci mám své (často osvědčené) názory a za těmi si zkrátka stojím ![]()
Nejde o jinakost nazoru, ale o jejich podani. To sis ten stary nick, pod kterym jsi byvala stiplava jako chilli, mohla klidne nechat
.
@reinkarnace
@brko musí ti teď bejt jasný, že tvoje záhadná věta vyvolá zvědavost, jáákýý že to byl nick? ![]()
@brko však já jsem si ho taky dobrovolně nerušila..donutily mě okolnosti bohužel..