Spánek v posteli 3týdenní mimčo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85356
26.12.15 21:53

Ja jsem teda doted druhy place nerozeznala :oops: u nas se ale moc nebreci, jen pri pretazeni a unave, popripade kdyz ji neco seberu zakazaneho (ale to je hned do par vterin pote, tak je to jasny :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
26.12.15 21:55

@reinkarnace nevím jak se ta diskuse jmenuje přesně, ale bylo to o kousání, že je maminka samá modřina a na malého žádné domluvy nezabírají

nějak - Jak na 1,5 roční dítě?

já jsem to tam jen prolítla a šla pryč, protože to je furt dokola - buď dva nesmiřitelné tábory nebo jak píše @zuzouš tunelový vidění, už tady moc konstruktivních diskusí nebývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
27.12.15 08:05
@blumen píše:
Ja jsem teda doted druhy place nerozeznala :oops: u nas se ale moc nebreci, jen pri pretazeni a unave, popripade kdyz ji neco seberu zakazaneho (ale to je hned do par vterin pote, tak je to jasny :mrgreen: ).

Podle toho co píšeš, jednotlivé druhy pláče rozeznáváš ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
27.12.15 09:04
@Lucie008 píše:
Podle toho co píšeš, jednotlivé druhy pláče rozeznáváš ;).

:mrgreen: no, asi jo :mrgreen: ale ona breci jen vecer a pri sebrani hracky, tak je to jednoduche :lol: ja myslela, ze podle intonace to nekdo poznava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
27.12.15 09:19

@blumen Já to poznám podle hlasitosti a různého druhu pláče - jinak brečí, když ho něco bolí než když nemůže dosáhnout na hračku (to se spíš rozčiluje) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
27.12.15 10:46
@blumen píše: :mrgreen: no, asi jo :mrgreen: ale ona breci jen vecer a pri sebrani hracky, tak je to jednoduche :lol: ja myslela, ze podle intonace to nekdo poznava

Jinak se vzteká, když jí ségra sebere hračku, jinak, když jí nejde něco otevřít (skříňka, šuplík), když je ospalá, když chce dudlík, když bolí zuby, když je nemocná, když má hlad, když má pokakanou plínu, když se nudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
29.12.15 19:17
@reinkarnace píše:
@Rona myslím, že to autorka příspěvku taky nemyslela doslova :jazyk: ale vždycky mě pobaví ty naježené supermatky :lol: :lol: :lol:

a ted jsi to ty, jak te znam „za stara“. A protoze tu starou dusi v tobe nechci probouzet, tak uz mlcim.

• Citovat
  • Upravit
4471
29.12.15 20:43

@brko :lol: probouzet starou duši? :-D já ji mám jen jednu, pouze má více stránek. na určité věci mám své (často osvědčené) názory a za těmi si zkrátka stojím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
29.12.15 22:08

Nejde o jinakost nazoru, ale o jejich podani. To sis ten stary nick, pod kterym jsi byvala stiplava jako chilli, mohla klidne nechat :mrgreen:. :kytka: @reinkarnace

• Citovat
  • Upravit
10351
29.12.15 22:22

@brko musí ti teď bejt jasný, že tvoje záhadná věta vyvolá zvědavost, jáákýý že to byl nick? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
29.12.15 22:53

@brko však já jsem si ho taky dobrovolně nerušila..donutily mě okolnosti bohužel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
29.12.15 23:20

@zuzouš to nebudu prozrazovat, reinkarnace to treba praskne sama.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10351
30.12.15 08:22

@brko jojo práskla

• načítám...