Spánek v tichu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9719
22.11.16 13:14
@Anonymní píše:
Nepoužívala bych anonymitu kdyby se mi jednou nestalo že jsem byla bombardována za rozumný názor takovým způsobem že jsem musela zrušit účet..Používejte mozek..

Zatím tady ostatní urážíš jenom ty!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31700
22.11.16 13:19
@Anonymní píše:
Já? Já řekla svůj názor.. Ale evidentně tady jsou jen ženský co se jim doma všichni přizpůsobují a neřekne jim nikdo jak se věci mají.. :palec:

Ne, jen narozdíl od tebe doma mluvíme slušně a uctivě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31700
22.11.16 13:22
@Anonymní píše:
Nepoužívala bych anonymitu kdyby se mi jednou nestalo že jsem byla bombardována za rozumný názor takovým způsobem že jsem musela zrušit účet..Používejte mozek..

Anonymní jsi tu i tak dostatečně. Pokud se stydíš za názor, tak se nevyjadřuj. Anonymita slouží pro intimní věci, ne pro srabácké napadání ostatních. Možná by neuškodilo si ta pravidla přečíst aspoň jednou, když už jsi se registrovala několikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
22.11.16 13:27
@Anonymní píše:
Já? Já řekla svůj názor.. Ale evidentně tady jsou jen ženský co se jim doma všichni přizpůsobují a neřekne jim nikdo jak se věci mají.. :palec:

Ano ty přečtu si po sobě své příspěvky a pokud to v nich nevidíš je něco špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.11.16 13:29

Anonymní jsem nahlásila pro bezdůvodné používání anonymity. Je to poprvé, co jsem něco takového udělala, až je mi to trapné, ale tohle je fakt moc.
Pokud by tvůj názor byl rozumný a napsaný slušně, nikdo by tě nikde nenapadal a neútočil na sebe. Asi by to chtělo kapku zdravého rozumu u tebe, ty hvězdo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.11.16 13:31

Jinak my máme taky malý byt, takže jsem byla nucena „učit děti spát v hluku“, respektive během normálního domácího provozu (pračka, mytí nádobí, digestoř apod), ale nemyslím, že je mou zásluhou to, že je teď hluk nebudí. Já osobně chci taky co největší klid a ticho, když jdu spát, asi málokdo si jde hodit šlofíka vedle stavby. Myslím, že je to spíš povahou dítěte, zda na spaní začne (dříve nebo později) vyžadovat ticho, tmu, bílý šum nebo cokoli jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
22.11.16 13:31
@Anonymní píše:

A jinak teda, když přijde někdo ke mě domů tak se teda bude přizpůsobovat jinak ke mě chodit nemusí. Já a u jiných doma též přizpůsobuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
22.11.16 13:33

@unuděná též jsem ji nahlásila :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
22.11.16 13:35

@unuděná taky máme malý byt, neříkám, že nezapnu pračku nebo neperu, ale rozhodně se vyvaruji toho, aby u nás někdo řval atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.11.16 13:38
@kopejka píše:
@unuděná taky máme malý byt, neříkám, že nezapnu pračku nebo neperu, ale rozhodně se vyvaruji toho, aby u nás někdo řval atd.

Já myslím, že je elementární slušnost, pokud někam přijdu na návštěvu, chovat se dle toho. Pokud tam někomu spí dítě, i kdyby zvyklé na hluk, tak taky nebudu řvát jako na lesy. Když dám své děti spát kdekoli mimo domov (u babiček, kamarádky…), tak se společnost taky automaticky ztiší, aniž bych je musela nějak napomínat. To má prostě normální člověk vžité stejně jako třeba že se před dětmi nemluví sprostě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
22.11.16 13:41
@unuděná píše:
Já myslím, že je elementární slušnost, pokud někam přijdu na návštěvu, chovat se dle toho. Pokud tam někomu spí dítě, i kdyby zvyklé na hluk, tak taky nebudu řvát jako na lesy. Když dám své děti spát kdekoli mimo domov (u babiček, kamarádky…), tak se společnost taky automaticky ztiší, aniž bych je musela nějak napomínat. To má prostě normální člověk vžité stejně jako třeba že se před dětmi nemluví sprostě ;)

Přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.11.16 13:43
@Anonymní píše:
Tady je zase někdo chytrej.. :think:

Někdo je hold chytrej, jinej blbej jako štoudev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
22.11.16 13:45
@unuděná píše:
Někdo je hold chytrej, jinej blbej jako štoudev.
:pankac: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31700
22.11.16 13:46
@Anonymní píše:
Možná že kdyby jste si to přečetli od začátku tak by jste si všimli že jsem od začátku byla slušná jenže pak přišli rádoby chytré horákyně a věděli vse nejlépe.. :roll: Možná by jste se měli zamyslet nad sebou..

Všimni si, že jsi reagovala ty na mě a hned v prvním příspěvku jsi se zachovala jako hulvát. Tak čemu se divíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33575
22.11.16 13:50
@Anonymní píše:
Aha. Tak já si raději poridim dítě které při sebemenší ráně bude vzhůru.. Jasný.. Jsem máma ne otrok.. :think: Ale klidně si pestujte děti co se při každém hluku probudí..

No, dopředu nikdy nevíš jaké dítě bude, jestli spavec, nebo nespavec, jestli bude hodné nebo zlobivé :mrgreen: a děti se nepěstují ale vychovávají, proč ten anonym?? Taky jsem máma a ne otrok ale to neznamená že nedopřeju dítěti se vyspat v klidu pokud ho vyžaduje, máš to nějak divně nastavené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí