Co by mu mohlo být

15.11.16 13:18

co by mu mohlo být

Dobrý den maminky už nevím co mám dělat mám 8 mesíčního syna, už dva týdny se budi kolem 11 hodiny večer se strašným křikem až pískotem jak ho vemu tak to nepomáhá jen když ho dám do sedu tak to pomuže pak ho uspim spi už jen v kočárku a celou noc se kněmu budím protože fnuká zítra sním jdu k paní dok. ale i tak bych ocenila radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10244
15.11.16 13:19

@sylvakavicka Noční běsy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
15.11.16 13:24

Můžou to být třeba zuby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
15.11.16 13:28

Taky mne napadly jen zuby, nebo nocni mura…
To spi celou noc v kocarku? nebo to chapu spatne?

• Citovat
  • Upravit
3157
15.11.16 13:30
@ZuzaMi píše:
Taky mne napadly jen zuby, nebo nocni mura…
To spi celou noc v kocarku? nebo to chapu spatne?

Taky měl můj syn asi měsíc období, kdy spal v kočáru i přes noc, nedalo se to jinak. Naštěstí ted jen měsíc.

Zakladatelko - řekla bych spíš ty zuby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
15.11.16 13:38

TAky mě napadly noční děsy, myslím, že zhruba v tomto období to měl syn taky, najednou začal křičet, třást se, nemohli jsme ho uklidnit ani když jsme ho vzali do jiné místnosti, do světla,..nereagoval na nic, pak se vždy uklidnil jedině sám. Po nějakém měsíci, dvouch, to přeslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
15.11.16 13:44

My to měli u zubu, rev a znovu uspat, nekolikrat za noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
15.11.16 13:57

Malemu jsou teda uz ctyri, ale taky ma obcas nocni desy.Pry se dite ale nema budit.Nas malej si to rano ani nepamatuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
15.11.16 14:00

Zkusila vych na jednu noc dat Nurofen, jestli jsou to zuby, treba to pomuze. Na nocni besy vitamin B :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
15.11.16 15:22

Taky bych se přiklonila k nočním běsům nebo zubům.

Na noční běsy nám super fungoval Bkomplex. Otázka je, zda se můžu dávat i tak malým dětem.

Takže doporučuji s Dr. probrat dávkování Bkomplexu - je i v kapkách a jít na to vylučovací metodou.

Namazat dásně Calgelem, popřípadě dát na noc Nurofen - ten zabrání bolestem z růstu zubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
15.11.16 19:27

A nemá jen 8měsíční úzkost? je někdy mezi 8. a 10. měsícem, má strach, že tě ztratí, když tě nevidí.. Syn měl taky takové probouzení typu běsy, ale to bylo rozhodně později (kolem dvou let). Pomáhalo rozsvítit a normálním běžným hlasem se bavit (nejlépe s tatínkem, to zabralo vždy), to pak zase usnul..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.18 08:02

Ja jsem z toho vseho zapomela odepsat nakonec to jsou nocni desy syn uz ma 2 roky a uz se budi jen obcas doktorka rikala ze to casem zmizi uplne jak mel 8 mesicu dostaval diazepan a. Po nem sice spal ale byl nabdruhybden uplne mimi tak sme ho nedavali a presli na bylinky jinak vsem tady dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí