Miminko neusne samo

45
12.11.16 18:47

Miminko neusne samo

Už nevím co delat malý mi usina pouze v ruce a musím ho houpat a sám nedokáže zabrat a usnout. Zkoušela sem vse i to jak všude píšou že se ma nechat vyrvat a ze pak usne a nic. Poraďte mi prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2193
12.11.16 18:50

@Nikkyy a kolik nu je? nektere deti jsou holt kontaktni…my malou taky na rukou, pak pres prouteny kosik a vozeni a pohupovani v nem se dostala do postýlky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
12.11.16 18:56

@Nikkyy Jak máš staré miminko? Jinak metoda nechat vyřvat je fakt šílená. Zkusila jsem to jednou, než mi došlo, jak hnusné to ode mně bylo. Naše dcera nejlíp usínala se mnou v posteli. Ale to asi nechceš slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
12.11.16 18:58
@Nikkyy píše:
Už nevím co delat malý mi usina pouze v ruce a musím ho houpat a sám nedokáže zabrat a usnout. Zkoušela sem vse i to jak všude píšou že se ma nechat vyrvat a ze pak usne a nic. Poraďte mi prosím

Miminko neusne samo, protože potřebuje mít u sebe, cítí svou lásku, svou maminečku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
12.11.16 19:00

Ve věku miminka nám děti taky nikdy neusnuly samy. Chtěly chovat nebo aspoň pohupovat na balonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
12.11.16 19:02

Moje malá má už skoro dva roky, já 36 a stále jí uspávám u sebe, potřebujeme se navzájem…ono to tak rychle uteče a pak mě bude potřebovat míň a míň a mě to bude zase chybět, tak jako to potom mi chybělo u starší, i když si příjde pro objetí, ale to usínání s malou přímo zbožňuji - někdy jsou chvilky, kdy se mi to zrovna nehodí, ale co je tak důležitějšího než láska a potřeba vlastního dítěte. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
12.11.16 19:02

@Nikkyy Ahoj, mám to stejně. Mladší je 16m a uspáváme kojením a nošením. Vyplakat bychom nikdy nenechali. Čili radu nemám. Snad jen, užívej si to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
12.11.16 19:04

Dcerku manžel houpal na rukou do 6m. Pak už to nevyžadovala a spala v postýlce. Ale dcerka měla opravdu hrozné koliky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.11.16 19:06

Moje dcera, 8 mesicu, nejenze neusne sama, ale pres den jen venku v kocarku a i tak se budi. Kdyz ji uspim doma. Spi jen chvilicku. Vecer ji uspim chovanim. U prsa neusne. Ale do 30 minut je vzhuru. Davam ji spat do postylky. Pak ji uspim a za chvili zase rve. To se jeste jednou opakuje. Pak usne, ale musim byt v pokoji. Jinak se budi. Tak si ji pak beru do do postele. V noci se casto budi. Lozi po posteli v polospanku nebo rve. Po kojeni neusne. Musim kolibat, zkousim vse mozne a i tak je treba 2h vzhuru. Ven do kocaru se mi ji fakt brat nechce. U chovani sebou kope, taha me za vlasy. Kdyz ji vedle sebe polozim, hned se otoci na brisko a sune se dal. Nedelam nic jineho nez prikryvam. Kdyz ji pevne pritisknu k sobe nebo si ji dam na hrud, nelibi se ji to. Uz jsem zoufala… Synovi jsem dala flasku a spal. Budil se jen jednou za noc…
Dcera je kojena. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
12.11.16 19:07

No jestli je to opravdu miminko, tak nechat vyřvat je na sociálku… já uspávala na rukách zavinutého podle Karpa, pak jsem odnaučovala zavinování postupně, pak houpání postupně a tak nějak v půlroce bum a usínal sám jen s melodiemi na usínání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.11.16 19:07

Je to sni cim dal horsi. Jako male mimco byla ukazkova. Cim je starsi…a zuby nam nerosrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
12.11.16 19:08

@kavulenka jsou mu 3 měsíce a 3 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
12.11.16 19:09

@Nikkyy tak nechat vyřvat tak maličkého človíčka… :pocitac: