Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@unuděná píše:
Já myslím, že je elementární slušnost, pokud někam přijdu na návštěvu, chovat se dle toho. Pokud tam někomu spí dítě, i kdyby zvyklé na hluk, tak taky nebudu řvát jako na lesy. Když dám své děti spát kdekoli mimo domov (u babiček, kamarádky…), tak se společnost taky automaticky ztiší, aniž bych je musela nějak napomínat. To má prostě normální člověk vžité stejně jako třeba že se před dětmi nemluví sprostě
Přesně tak
@Anonymní píše:
Tady je zase někdo chytrej..
Někdo je hold chytrej, jinej blbej jako štoudev.
@Anonymní píše:
Možná že kdyby jste si to přečetli od začátku tak by jste si všimli že jsem od začátku byla slušná jenže pak přišli rádoby chytré horákyně a věděli vse nejlépe..Možná by jste se měli zamyslet nad sebou..
Všimni si, že jsi reagovala ty na mě a hned v prvním příspěvku jsi se zachovala jako hulvát. Tak čemu se divíš?
@Anonymní píše:
Aha. Tak já si raději poridim dítě které při sebemenší ráně bude vzhůru.. Jasný.. Jsem máma ne otrok..Ale klidně si pestujte děti co se při každém hluku probudí..
No, dopředu nikdy nevíš jaké dítě bude, jestli spavec, nebo nespavec, jestli bude hodné nebo zlobivé
a děti se nepěstují ale vychovávají, proč ten anonym?? Taky jsem máma a ne otrok ale to neznamená že nedopřeju dítěti se vyspat v klidu pokud ho vyžaduje, máš to nějak divně nastavené.
@Anonymní píše:
Jako hulvát??? Já jsem řekla jen SVŮJ NÁZOR..To by mě zajímalo jak to máš doma? Manžel doma něco řekne a Ty ho umlátíš pánví protože řek svůj názor..?
Samozřejmě že ne, ale to je primárně tím, že svůj názor umí vyjádřit normálně, s čímž ty máš zjevně potíže.
@Anonymní píše:
Já ho normálně řekla.. To vy jste se do mě začali pouštět že mám dítě na baterky a pod..
To, je to pro tebe normální vypovídá o mnohém. Pro mě to normální není, doma takhle fakt nemluvíme, už jsem to psala. O děcku na baterky jsem neřekla ani slovo, tak se zklidni a běž si zlost vylévat na někom jiném. To je opravdu takový problém udržet přehled o příspěvcích na pár stránkách, že tu musíš kopat kolem sebe nezávisle na tom, kdo ti co napsal? Se nedivím, že se schováváš za anonyma, jestli se takhle pouštíš do každého, kdo ti cokoliv napíše.
Asi máš hodný děti, spavý. Moje obě děti prostě vzbudí sebemenší hluk, i když sem se od začátku snažila je učit spát při hluku, tak se akorát budily. Bohuzek obě první tři měsíce prořvaly a to doslova, takže jsem stejně furt nosila. Když usly, chodila jsem fakt po špičkách a děkovala bohu, že mám chvíli klid. Přestože babičky různě rýpaly, tak to prostě respektovaly. Pokud to někdo respektovat nechce, tak k nám chodit nemusí, nebo si holt počká tři roky, až přestanou spát přes den. Jako sorry, ale půjč si moje dítě a názorně mi předveď, jak ho naučíš spát v hluku. Taky nikomu necpu, že moje starší dítě je od roka a půl bez plen, hodně to totiž záleží i na dítěti, ne na tobě.
@Anonymní píše:
Já ho normálně řekla.. To vy jste se do mě začali pouštět že mám dítě na baterky a pod..
Ani já nic o bateriích neřekla, dle mého jsi nějaká nevyrovnaná, když se takhle projevuješ ![]()
@Netopýr1 píše:
Asi máš hodný děti, spavý. Moje obě děti prostě vzbudí sebemenší hluk, i když sem se od začátku snažila je učit spát při hluku, tak se akorát budily. Bohuzek obě první tři měsíce prořvaly a to doslova, takže jsem stejně furt nosila. Když usly, chodila jsem fakt po špičkách a děkovala bohu, že mám chvíli klid. Přestože babičky různě rýpaly, tak to prostě respektovaly. Pokud to někdo respektovat nechce, tak k nám chodit nemusí, nebo si holt počká tři roky, až přestanou spát přes den. Jako sorry, ale půjč si moje dítě a názorně mi předveď, jak ho naučíš spát v hluku. Taky nikomu necpu, že moje starší dítě je od roka a půl bez plen, hodně to totiž záleží i na dítěti, ne na tobě.
Přesně tak každé dítě je jiné a pokud s tím má někdo problém ať se stará o své a chodit k nám nemusí ![]()
@Anonymní píše:
Už naprosto chápu otevřenou diskuzi na téma - proč se vyhýbáte emiminu.. Protože tam jsou jen samé které za normální názor odsoudí. Měj se
Ty máš vážně problém…
@Anonymní píše:
Já jsem nevyrovnaná? Jedna má 7000 příspěvků, druhá 16 000 příspěvku.. Jestli máte děti, tak je mi jich líto.
No tak to jo
soudit podle příspěvků o tobě dost vypovídá možná by jsi se měla i podívat jak jsme tu dlouho
. A mám dceru a čekám syna mám uklizeno, uvařeno domácnost jako klícku a jsem úplně v pohodě moje dcera spí v noci 12hodin a ve dne 3 hodiny a je to usměvavé spokojené dítě, které mi nevisí na nohavici a umí si hrát i chvilku samo ![]()
@Anonymní píše:
Mám.. mám problém se sebestřednýma slepicema co sedí doma za zadkua z nudy prudí ostatní
Jak říkám nevyrovnaná
zatím co my jsme přišli zakladatelce poradit ty jsi přišla otravovat vzduch
@kopejka @Nimie holky nevšímejte si jí, akorát prudí.
Kdybys to aspoň uměla napsat pod svým nickem, abysme věděly, kolik máš příspěvků ty.
nechápu proč se tu štěkáš, je super, že tvoje dítě spí v hluku, ale jak jsem psala výše, máš na tom možná tak 50i procentní zásluhu, možná ani to ne. Raději bych teda ocenila rady, jak to mám svoje dítě naučit, to druhé, tříměsíční, první už spí jakžtakž dobře, než abys tady rýpala do ostatních. ![]()
Holky vyprdněte se na ní, akorát vám praskne cévka a budete tahat nohu
Paní dokonalá anonymní sem přišla jen trollit, provokovat, zvyšovat si sebevědomí a dokazovat si, že ona dělá vše nejlépe. Nesnažte se hádat se s blbcem, lidé by si mohli myslet, že jste na tom stejně
![]()