Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
VY SI FAKT SEDÍTE NA VEDENÍÍÍ?Přectete si muj UPLNĚ PRVNÍ PŘÍSPĚVĚK..! Kde jsem normálně slušně zakladatelce řekla svůj názor..
A pak hned pár minut na to dostanu kopance..
Kroť se proboha, ty jsi fakt vyšinutá ![]()
@kopejka píše:
@unuděná čekám co z ní ještě chytrého vypadne
Já to nechápu, jak jí může rozohnit taková maličkost? ![]()
@Anonymní píše:
NE - Já řekla svůj názor, jak to máme my doma.. a méně chápající to vzali jako útok na svojí osobu.
A poté jsi po mě vystartovala svým typickým způsobem. Že máš bordel v cizích příspěvkách ještě dobrý, ale ve svých vlastních? Přestaň po všech řvát, prostě nemáš pravdu a vidí to každý normální člověk, který nahlédne na poslední dvě strany, tak se s tím smiř.
@Nimie píše:
Já to nechápu, jak jí může rozohnit taková maličkost?
Viď
![]()
@Anonymní píše:
NE - Já řekla svůj názor, jak to máme my doma.. a méně chápající to vzali jako útok na svojí osobu.
No možná kdybys ho napsala pod svou (beztak anonymní) přezdívkou a slušně, nikdo by na tebe neútočil. Nicméně jsi se zmínila, že už se ti to v pár diskuzích stalo, takže? ![]()
@Anonymní píše:
Moudřejší ustoupí. Takže dámy - mějte se
A proč tak dramaticky? Stačilo neútočit, vyjádřit svůj názor a odejít. Vždyť nemusíš z toho dělat cirkus ![]()
@Anonymní píše:Škoda, že tu není smajlík třískající sebou smíchy o zem. S tím by mohl @admin taky něco udělat
Moudřejší ustoupí. Takže dámy - mějte se
@admin několikrát nahlášeno zneužití anonymity prosíme odtajnit. Děkuji
@unuděná píše: Škoda, že tu není smajlík třískající sebou smíchy o zem. S tím by mohl @admin taky něco udělat![]()
Ten by se hodil ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem nevyrovnaná? Jedna má 7000 příspěvků, druhá 16 000 příspěvku.. Jestli máte děti, tak je mi jich líto.
Což je průměrně tak 6 příspěvků denně, což zabere asi taaak 10 minut celkem?
teeeeda, můj život je v troskách a vůbec nic nestíhám kvůli tomu ![]()
Dobrý den,
invektivy v diskusi a tolik off topicu je proti pravidlům. Zvažujeme zamčení této diskuse.
admin Josefina